De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

Alles wat er in de regio te doen is vind je hier!

Hier vind je het meest complete overzicht van activiteiten die er in Midden Nederland te doen zijn. Je vindt hier een overzicht van wat er de komende dagen te doen is, verder vind je ook een overzicht met ‘wat je iedere dag kunt doen’.

Blader door de kalender en selecteer Categorieën <onderwerpen> en Labels <plaatsen>

Een evenement aanmelden – Het is GRATIS? Klik hier

mrt
19
ma
Zwemvierdaagse in Culemborg van 19 maart tot en met 23 maart 2018 @ Culemborg
mrt 19 @ 2:00 pm – mrt 23 @ 8:30 pm

Zwemvierdaagse in Culemborg

Zwemvierdaagse in Culemborg van 19 maart tot en met 23 maart 2018

Maandag 19 maart

De Zwemvierdaagse van Culemborg gaat weer van start. 4 dagen lang rondjes zwemmen!

Ga de wedstrijd aan met jezelf. Uiteraard weet je dat zwemmen goed voor je is, en nu kun je dat maar liefst 4 dagen achter elkaar doen. (

 

 

De tijden zijn als volgt:

Maandag van 14:00 tot 15.30 en van 19:15 tot 20:30

Dinsdag van 11:30 tot 12:30 en van 19:15 tot 20:30

Donderdag van 11:30 tot 12:30 en van 19:15 tot 20:30

Vrijdag 18:00 – 18:45

Op vrijdag wordt deze zwemvierdaagse afgesloten met een heerlijk water-disco. Deze is van 19:00 tot 20:30

Je kunt je inschrijven via de website van het zwembad,

mrt
24
za
Steppen door de polder langs IJsselstein en Montfoort op zaterdag 24 maart | IJsselstein 2018 @ ijsselstein
mrt 24 @ 10:00 am

Steppen door de polder langs IJsselstein en Montfoort op zaterdag 24 maart , iets leuks in de buurt te doen

Zaterdag 24 maart 2018

Zaterdag 24 maart gaat het Stepteam IJsselstein een poldertocht maken van 35 km. Het is een tocht die is uitgezet voor steppers én voor fietsers. De startplaats is Evenemententerrein Het Podium aan de Podiumweg 2 in IJsselstein.

De kosten van deelname zijn 6,00 euro (p.p.) incl. koffie met wat lekkers.
ls je mee wilt doen en je hebt zelf geen step, kun je er één huren. Tijdig reserveren is dan wel gewenst.

Als je mee wilt steppen of fietsen, meld je dan vóór zaterdag 24 maart aan via 06-53560594 of te mailen naar wimdommelen@gmail.com

Via deze kanalen is ook meer informatie verkrijgbaar.

Step er op los
Elke woensdagavond om 19:00 uur en elke zondag om 11:00 uur is er vanuit het Stepteam IJsselstein de activiteit ‘Step er op los’.
Er wordt dan gestept in IJsselstein en de regio. Het is niet alleen gezellig, je kunt op deze manier gratis sporten en op gewicht blijven.

Steppen is dé trend om uw gewicht en conditie op peil te houden. Het stepteam is steeds meer te zien in IJsselstein en omgeving. Steppers die op een plezierige manier met hun gezondheid bezig zijn zoeken elkaar op en maken gezamenlijk tochten.
De sport is uitstekend geschikt om je conditie te verbeteren zonder al te belastend te zijn. Blessures komen weinig voor.

Stepteam IJsselstein heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen op de step te krijgen. Daarom biedt de club de groepstrainingen en de tochtjes gratis aan. Zij hebben daarvoor ook een aantal steps beschikbaar. Lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften zijn er niet!

Het is gezellig en al snel heb je de techniek onder de knie en raak je maar zo stepverslaafd!
Voor je het weet leg je flinke afstanden af en vliegen de kilo’s er af terwijl je een gespierd lichaam overhoudt.
De woensdagavond (19:00uur) en de zondagochtend zijn de vaste trainingsdagen. Een groepje maakt dan een tocht door de omgeving.
Steppers spreken ook vaak individueel af voor een tochtje. Ook rijden ze regelmatig tochten buiten de regio waarbij ze proberen te carpoolen.
Maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.step-team-ijsselstein.com!
En voor wie het steppen een keer wil proberen….. schrijf je in voor de tocht van 24 maart!

mrt
25
zo
Loop mee met de Ronde van Meteren op zondag 25 maart 2018 @ Meteren
mrt 25 hele dag

Loop mee met de Ronde van Meteren op zondag 25 maart 2018, iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Meteren te doen!

Zondag 25 maart 2018

Op zondag 25 maart wordt de Ronde van Meteren gelopen. Deze loop voor het goede doel kan gelopen worden in 2 afstanden. Namelijk de 6,5 of de 10 kilometer.

Beide afstanden loop je voor ‘SamenLoop voor Hoop Geldermalsen’. (KWF).

De start vindt plaats om half 11 bij het Dorpshuis in Meteren. Je betaalt voor het inschrijven een symbolisch bedrag van € 10,- Je moet je wel voor 5 maart inschrijven.

Win een leuke prijs

Wanneer je je inschrijft, ontvang je een lotnummer. Met dit lotnummer kun je hele leuke prijzen winnen!

Adres: Dorpshuis Achtersteweg 17 Meteren

Lopen met de IJsselTrail op zondag 25 maart 2018 | IJsselstein 2018 @ Ijsselstein
mrt 25 hele dag

Lopen met de IJsselTrail op zondag 25 maart 2018

Zondag 25 maart 2018

Na een succesvolle eerste editie komt er op 25 maart in IJsselstein een vervolg van de IJsselTrail.
IJsselTrail is dé manier om sportief te genieten van de mooie natuur in IJsselstein en Montfoort.

De routes zijn uniek en gaan door een zeer gevarieerde omgeving.
Bij de 20 km-route bijvoorbeeld, loop je door het net aangelegde bos van IJsselstein, maar ook langs verschillende eendenkooien en langs zeer mooie kades.

Bij een TrailRun wordt er van de verharde paden afgeweken, om hardlopen op een geheel andere manier te beleven.
Het gaat hierbij niet zozeer meer om de eindtijd, maar meer om de beleving. De steeds wisselende ondergrond zorgt ervoor dat je constant alert moet zijn.

De hardlopers krijgen een chip om de tijd in de gaten te houden.

TrailRun
De TrailRun begint bij de jachthaven Marnemoende.
Er zijn twee afstanden: 10 kilometer (deze route is 60% onverhard) en 20 kilometer (maar liefst 90% onverhard). Onderweg is er een verzorgingspost met EHBO en water (zelf je beker meenemen).

TrailWalk
De TrailWalk kent slechts 1 afstand, namelijk ca. 20 kilometer.
De route is zo goed als gelijk aan de TrailRun enkel de start en finish is bij korfbalvereniging Fortissimo aan de Zomerdijk 42b in IJsselstein.
Alle wandelaars krijgen een stempelkaart en onderweg een kop koffie. Er worden ook wat streekproducten aangeboden.

IJsselTrail is een ‘Leave nothing but foot prints’ evenement en loopt door een prachtig natuur.
Er wordt naar gestreefd het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er leven onnodig te belasten. Bij een ‘Leave nothing but foot prints’ evenement nemen deelnemers hun eigen afval mee.
Er is voor gekozen om een beperkt aantal startbewijzen uit te geven. Voor de TrailRun geldt maximaal 125 lopers per afstand. Bij de TrailWalk zijn 250 startbewijzen verkrijgbaar.

Goede doelen
De opbrengst van IJsselTrail gaat naar verschillende goede doelen, o.a. team4u (een Roparunteam dat voornamelijk uit IJsselsteiners bestaat).
Meer informatie is te vinden op de www.IJsselTrail.nl
Via deze website kun je je ook inschrijven.

apr
2
ma
Culemborg City run @ Culemborg
apr 2 hele dag

7e Editie van Culemborg City run op maandag 2 april 2018, weer iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Culemborg!

Maandag 2 april, 2e Paasdag 2018

Op tweede paasdag, maandag 2 april 2018, vindt de 7e editie van de Culemborg City Run plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement ontwikkelt zich meer en meer tot een belangrijk sportief regionaal evenement dat voor duizend deelnemers en nog veel meer toeschouwers een aantrekkelijke aanleiding is om de binnenstad van Culemborg te bezoeken. In 2018 wordt een speciale editie georganiseerd vanwege het Culemborgs jubileumjaar.

Atletiekvereniging Statina organiseert zoals vanouds dit hardloopevenement dat de mooiste plekjes van het eeuwenoude stadscentrum van Culemborg en een stuk dijk met zicht op de prachtige uiterwaarden langs de rivier de Lek bevat. De Markt is het start- en finishpunt en het historische stadhuis aan de Oude Vismarkt wordt gebruikt als omkleedruimte.

Tijdens de 2018-editie wordt voor het eerst een scholenrun georganiseerd. Leerlingen van alle Culemborgse scholen kunnen hieraan meedoen.

De vorm waarin dit wordt gegoten is nog niet helemaal bekend, maar uiteraard gaat het wel om de titel “Fitste school van Culemborg”.

Ook de bedrijvenloop staat in 2018 weer op het programma, zodat weer gestreden kan worden om de titel “Fitste bedrijf van Culemborg”.
De titel is in 2017 door het team van Sporthuis Brouwer gewonnen.

apr
8
zo
Varsity in Houten @ Houten
apr 8 @ 3:07 pm

Varsity in Houten op zondag 8 april 2018

Zondag 8 april 2018

Op zondag 8 april kun je meedoen of gaan kijken bij de Varsity in Houten. Dit jaar wordt de 135ste editie gehouden van de Nationale Studentenroeiwedstrijden. Deze zullen geroeid worden in het Amsterdam Rijnkanaal. Je kunt komen kijken naar deze zeer spectaculaire wedstrijd vanaf de zuidelijke oevers, tussen Houten en Culemborg. Er wordt geroeid in diverse categorieën, door zowel dames als heren.

De race der Oude Vieren
Ieder jaar gaan de beste roeiploegen van Cambridge en Oxford de strijd aan op de Theems. Zo’n Boatrace, dat wilden de Nederlandse studentenroeiers ook wel. In 1878 daagde Njord, uit Leiden, de Delftse Studentenroeivereniging op een soortgelijke wijze uit. De meeste eer kon vanaf het begin behaald worden met een overwinning op het ‘hoofdnummer’ ofwel de ‘race der Oude Vieren’, waarbij de vier beste roeiers van iedere vereniging in een gestuurde boot streden om een gouden blik. Deze race te winnen bezorgt de roeiers nog altijd eeuwige roem en het duurde dan ook niet lang voor het aantal deelnemende verenigingen zich uitbreidde.

Variatie in locatie
De wedstrijd verhuisde in 1901 van Alphen a/d Rijn naar Haarlem, in 1914 naar Delft en een jaar later naar het Noordzeekanaal. In 1937 besloot de organisatie de wedstrijd te verplaatsen naar de Olympische Bosbaan in Amsterdam; het Noordzeekanaal bleek na een verbreding te onstuimig geworden. Dit zorgde voor ophef onder de traditie-gevoelige roeiers: Op de Bosbaan kon het Hoofdnummer van drieduizend meter niet verroeid worden, de baan was een kilometer te kort. Twee jaar later opperde Triton het plan de Varsity naar Jutphaas (Houten) aan het Amsterdam-Rijnkanaal te verplaatsen. Het water was geschikt voor een traditioneel Hoofdnummer van drie kilometer én in het weiland hadden de studenten geen last van het meekijkend oog van menig Amsterdams dagjesmens. Omdat Jutphaas in de buurt van Utrecht lag, zou Triton de wedstrijd wel organiseren, een belofte die nog altijd nagekomen wordt. Het was hier in het Amsterdam-Rijnkanaal dat leden van de winnende vereniging hun Oude Vier zwemmend, in adamskostuum, begonnen te onthalen
De Tweede Wereldoorlog zorgde voor een pijnlijke pauze in de geschiedenis van de Varsity. Alleen in 1943 werd de wedstrijd georganiseerd, maar wel op een opmerkelijk locatie. Op Java kregen Nederlandse krijgsgevangen toestemming de wedstrijd na te spelen in een gymnastiekzaal. Door middel van een soort dobbelspel met kartonnen boten werd de race uitgevoerd.

Hoe meer zielen…
Naarmate het aantal roeiverenigingen groeide, steeg dus ook het aantal deelnemers aan deze prestigieuze wedstrijd. In de eerste helft van de twintigste eeuw waren dit alleen nog de roeiverenigingen die waren ontstaan als subvereniging van het corps. In 1973 mochten ook de overige studentenroeiverenigingen deelnemen. Drie jaar later werd de wedstrijd ook opengesteld voor roeiende vrouwen.

Uiteindelijk zorgden werkzaamheden aan het kanaal dat de Varsity, na één jaar terug naar de Bosbaan te zijn verplaatst, uiteindelijk is opgeschoven naar Schalkwijk, ook in de buurt van Houten. Hoewel de bezoekersaantallen sinds 1980 natuurlijk gestegen zijn en het uiterlijk van de wedstrijd professioneler is geworden, is aan de wedstrijd zelf niets wezenlijks meer veranderd. Het resultaat? Een traditionele en prestigieuze wedstrijd, waarvan het karakter zelfs sinds 1878 hetzelfde is gebleven.

apr
15
zo
Vrijstadloop in Vianen op zondag 15 april 2018 @ Vianen
apr 15 @ 8:08 am – 9:08 am

Vrijstadloop in Vianen op zondag 15 april 2018

Zondag 15 april 2018

Op zondag 15 april wordt de vrijstadloop in Vianen weer gelopen. Hier wordt niet alleen hard gelopen, en wordt ook een wandelroute toegevoegd.

Het doel achter deze loop is om mensen gewoonweg wat fitter te maken, en het maakt daarbij niet uit op wat voor een niveau er getraind wordt. De organisatie achter de Vrijstadloop is de Stichting Vrijstad Vianenloop. Het doel achter deze stichting is mensen in beweging te krijgen. De loop is een uitdaging voor jezelf, in ieder geval geen wedstrijd.

De kosten voor deelname zijn € 10,- bij voorinschrijving en € 13,- wanneer je je inschrijft op de dag zelf. Dat kan bij Zalencentrum ‘t Klooster.

Iets leuks in de buurt te doen, iets leuks in Vianen te doen

apr
21
za
Bloesemtocht door de Betuwe op zaterdag 21 april 2018 @ Geldermalsen
apr 21 hele dag

De Bloesemtocht

Zaterdag 21 april 2018

De jubileumeditie van de Rode Kruis Bloesemtocht heeft het afgelopen jaar weer veel wandelaars getrokken naar de Betuwe. Maar liefst 30.600 wandelaars genoten van het prachtige parcours, de bloesem en de gezellige sfeer op en langs de route. Bij de diverse rustposten was het gezellig druk en wandelaars konden onderweg ook dit jaar weer van de vele muziekkorpsen; harmonieorkesten, popgroepen en dweilorkesten.
Ruim 500 vrijwilligers hebben zich ingezet om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Met een heerlijk wandelweer en de bloesem is het een fantastisch evenement geworden!

Voor 2018 moet het weer een groot spektakel worden. Op zaterdag 21 april 2018 kan de Bloesemtocht weer gelopen worden.

Wandelde u alle edities van de Rode Kruis Bloesemtocht mee?

Wandel door de bloesempracht

De Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht en voert u door de mooiste delen van de Betuwe met maar liefst acht afstanden, van 8 tot 40 kilometer. Een aantal afstanden is ook toegankelijk voor nordic walkers. Alle routes leiden u dwars door boomgaarden en over terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanleg van speciale bruggen en het openstellen van privédomeinen. U kunt deze routes dus maar één dag per jaar wandelen. De routes zijn allemaal prachtig. U komt over dijken, door uiterwaarden, dwars door fruitboomgaarden met naar wij hopen, volop bloesem, en nog veel meer moois dat de Betuwe te bieden heeft. Bent u erbij op 22 april 2017?
Alle routes van de Bloesemtocht lopen langs de oevers van de Linge. U start op het veilingterrein van de Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen. Na de oversteek over de Linge wandelt u door boomgaarden, over dijken en terreinen die alleen voor de Bloesemtocht zijn opengesteld.
De Koninklijk Landmacht ‘slaat’ bruggen over de Linge. Dit biedt wandelaars een unieke wandeltocht die alleen op deze dag mogelijk is. Er zijn in totaal acht wandelroutes van 8 tot 40 kilometer; vier routes op parcours West en vier routes op parcours Oost.
8 wandelroutes
Parcours West voert over het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, ook wel het openlucht museum van de Betuwe genoemd. De korte routes gaan via het landgoed langs de zuidelijke oever van de Linge, via de Deilsedijk, terug naar de veiling. De 25- en 40 km. routes gaan via Beesd en Rhenoy. Vanaf deze dorpen loopt de 25 km. route ook langs de zuidelijke Lingoever weer terug naar Rumpt en Enspijk. Via daar wandelt u over de Deilsedijk terug naar de veiling. De 40 km. route gaat verder via Acquoy naar Asperen, het verste punt in de 40 km. route.
Parcours Oost voert na de oversteek over de Linge door de boomgaarden langs de oevers van de Linge en de Korne naar de schilderachtige Oranjestad Buren en het pittoreske Erichem. Op de terugweg komen alle routes weer samen voor de laatste kilometers naar de finish.
Nordic walking
Bent u een nordic walker? De routes van parcours Oost zijn speciaal toegankelijk gemaakt voor deze wandelsport. U heeft de keuze uit vier afstanden: 11, 16, 20 of 30 km. De Nordic walking routes voeren u oostwaarts langs de Linge en de Korne en vele bloeiende boomgaarden. Het parcours kent onverharde, half verharde en verharde delen. U loopt vanaf de start het eerste stuk samen met “gewone” wandelaars. Dat deel mag u de poles nog niet gebruiken. Ook de ‘gewone’ wandelaars mogen meegenieten van de mooie routes op Parcours Oost. De 11 km. route voert u door het rustieke dorp Tricht. De 16- en 20km. route gaan via Buurmalsen richting Buren. De 16 km. route buigt halverwege af door de boomgaarden terug naar Tricht. De 30 km. tocht gaat naar de ‘Oranjestad’ Buren via een prachtig natuurgebied richting Tricht.

 

Culemborg in beweging @ Culemborg
apr 21 hele dag

Culemborg in beweging op zaterdag 21 april 2018, weer iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Culemborg!

Zaterdag 21 april 2018

21 april 2018 staat in het teken van Culemborg in beweging.

Want dan wordt Culemborg sportief, gezond en fit georganiseerd. Allerlei sportverenigingen, clubs, of organisaties en bedrijven die zich bezighouden met de thema’s sport, gezond en fit presenteren zich die dag. Ook worden er demonstraties gehouden. Het evenement wordt in de binnenstad van Culemborg (van de Varkensmarkt tot de Lek) gehouden.

apr
22
zo
Straatvoetbal in Culemborg @ Culemborg
apr 22 hele dag

Straatvoetbal in Culemborg op zondag 22 april 2018, weer iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Culemborg!

Zondag 22 april 2018

Op 22 april brengt de straatvoetbaldag het voetbal weer terug naar de basis. Voetbal werd van oudsher gespeeld op straat, op de pleintjes, twee jassen als doel en de kleinste was de keeper.
Op de straat werd techniek fijngeslepen, ontstond het balgevoel en stonden de talenten op, die het Nederlandse voetbal groot hebben gemaakt. Op deze dag heeft iedereen de kans ‘het pleintjesvoetbal’ weer te ervaren.

Inderdaad! Op 22 april is het “foeballuh” wat de klok slaat in Culemborg. Op het terrein van CVV Vriendenschaar wordt er in de ochtend een 5 tegen 5 toernooi georganiseerd voor verschillende jeugd categorieën. Er wordt gespeeld in kooi veldjes waarop 4 veldspelers en een keeper per team hun kunsten kunnen laten zien. Met het doel om natuurlijk winnaar van Culemborg te worden van jouw leeftijdscategorie en weg te lopen met de Culemborg 700 trofee!
Gedurende het toernooi is er genoeg te beleven met de verschillende voetbalspelletjes en kijkplezier naar bekende en natuurlijk de concurrenten.
Verder wordt er een heus FIFA voetbal toernooi gehouden, oftewel er wordt gevoetbald op de spelcomputer. Voor iedereen die misschien minder vaardig met de benen is, maar wat handiger met de duimen. E sports is een opkomende en serieuze tak van sport waarbij veel kunde en training komt kijken.
Op deze manier is er voor de Culemborgse jeugd die voetbal omarmt en beoefent een leuk dag op komst.

apr
28
za
Bloesemtocht op de Fiets vanuit Tiel op zaterdag 28 april 2018 @ Tiel
apr 28 @ 9:30 am

Fietsen door de Betuwe met de 13e Betuwse Bloesemtocht op zaterdag 28 april 2018

Zaterdag 28 april 2018

Zaterdag 28 april wordt de 13e Bloesemtocht gereden op de fiets. Deze tocht wordt georganiseerd door de Soroptimistenclub West-Betuwe.

Dit jaar wordt er weer gefietst voor Afrika.

De route zelf is ongeveer 40 kilometer en loopt langs de mooiste plekjes van de Betuwe. De Betuwe, zeker in april is dat een van de mooiste en sfeervolste plekken van Nederland. De Betuwe staat rond die tijd volop in bloei.

De starttijden van de Bloesemtocht zijn tussen 09.30 en 11.30 uur. De vertreklocatie is het ROC Tiel.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen.

 

jul
7
za
Open water zwemmen in Vianen @ Vianen
jul 7 @ 10:00 am – 5:00 pm

Open water Zwemevenement Vianen op zaterdag 7 juli 2018

7 juli 2018

Op zaterdag 7 juli vindt het Open Water Zwemevenement plaats in Vianen. Dit jaar voor de 8e keer.

Het is die dag een zeer gevarieerd programma wat gezwommen kan worden. Dat ziet er als volgt uit:

Programma

aanvang ca ow-klas juryvergadering

1 – 09.00 uur a/b 5000m vrije slag heren jeugd en senioren.
2 – 10.30 uur vsh/j  a/b 5000m vrije slag dames jeugd en senioren
3 – 10.32 uur vsd/j  500m vrije slag jongens minioren 4 t/m 6
4 – 10.40 uur  500m vrije slag meisjes minioren 4 en 5 en junioren 1
5 – 10.45 uur a/b 1000m vrije slag jongens minioren 6 en junioren 1 en 2, junioren 3 en 4
6 – 11.00 uur Vsjj  1000m vrije slag meisjes, junioren 1 t/m 3
7 – 11.05 uur Vsjm a/f 1000m schoolslag heren Masters 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+
8 – 11.25 uur M-ssh a/f 1000m schoolslag dames Masters 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+

11.35 uur M-ssd prijsuitreiking en pauze voor doorlating scheepsverkeer

9 – 12.10 uur a/b 3000m vrije slag heren jeugd en senioren
10 – 12.40 uur  a/b 3000m vrije slag dames jeugd en senioren
11 – 12.45 uur  3000m vrije slag triatleten (wetsuit toegestaan)
12 – 12.45 uur a/b 250m vrije slag mix minioren 1 t/m 3
13 – 12.50 uur a/b 1000m vrije slag heren jeugd en senioren
14 – 13.00 uur vsh/j  a/b 1000m vrije slag dames jeugd en senioren
15 – 13.05 uur vsd/j 500m prestatietocht vanaf 9 jaar
16 – 13.25 uur a/b 500m schoolslag jongens minioren 6 en junioren 1 en 2, junioren 3 en 4
17 – 13.40 uur Ssjj 500m schoolslag meisjes junioren 1 t/m 3.
18 – 13.45 uur Ssjm a/f 1000m vrije slag heren Masters 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+
19 – 13.50 uur M-vsh 19 a/f 1000m vrije slag dames Masters 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+

13.55 uur M-vsd prijsuitreiking en pauze voor doorlating scheepvaart

20 – 14.20 uur a/b 1000m schoolslag heren jeugd en senioren
21 – 14.50 uur ssh/j  a/b 1000m schoolslag dames jeugd en senioren
22 – 14.55 uur ssd/j 250m prestatietocht 6 jaar en ouder (6 & 7 jaar onder begeleiding zwemmer 18 jr e.o)
23 – 15.10 uur  1000m prestatietocht vanaf 12 jaar
24 – 15.10 uur 4x 250m vrije slag estafette mix d/h 15.40 uur prijsuitreikingen

Er kan op loopafstand en ook vlak bij het centrum van Vianen worden geparkeerd, gratis.
Aanmelden bij voorkeur via OLOWIS
Er is ook scheepsvaartverkeer. Langzame zwemmers kunnen daardoor door de organisatie uit het water worden gehaald.
De prestatietochten zijn toegankelijk voor zwemmers met een beperking
Triatleten mogen in programmanummer 11 gebruik maken van wetsuits. In de overige programmanummers mag er geen gebruik worden gemaakt van wetsuits.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)
error: Op de inhoud van dit bericht berust een copyright!