De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

Alles wat er in de regio te doen is vind je hier!

Hier vind je het meest complete overzicht van activiteiten die er in Midden Nederland te doen zijn. Je vindt hier een overzicht van wat er de komende dagen te doen is, verder vind je ook een overzicht met ‘wat je iedere dag kunt doen’.

Blader door de kalender en selecteer Categorieën <onderwerpen> en Labels <plaatsen>

Een evenement aanmelden – Het is GRATIS? Klik hier

apr
14
za
Galepop in Nieuwegein @ Nieuwegein
apr 14 @ 8:30 pm

Galepop in Nieuwegein op zaterdag 14 april 2018

Zaterdag 14 april 2018

Galepop: Feest van herkenning

Zaterdag 14 april barst Galepop in Nieuwegein weer los! Sporthal Galecop wordt weer voor één avond omgetoverd tot een grote danszaal. Dit unieke festival is vooral bekend om zijn ongedwongen, gezellige sfeer. De sfeervolle aankleding van de zaal draagt hier zeker aan bij.

Het belangrijkste is de unieke sfeer. Er heerst een groot ons-kent-ons gevoel en daar sluit je je –als feestganger- erg gemakkelijk bij aan. Velen kijken uit naar deze avond. Hun enthousiasme slaat weer over op mensen die voor het eerst komen. Het aantal bezoekers groeit daardoor nog steeds. Kortom: Galepop 2018 wordt weer een echte gezellige, ontspannen avond je lekker kan dansen op herkenbare muziek, en dan vooral uit de ’70-’90.
Het Galepopfestival begint op 14 april om 20:30 uur met een optreden van de Montfoortse band ‘Stage Fright’.
Deze band uit Montfoort staat bekend om zijn goeie muziek en gezelligheid. Want muziek uit de jaren ’60 en ’70…wie houdt er niet van? Luisteren en genieten naar muziek van toen. Maar nog beter…. dansen op de geweldige nummers van Status Quo, CCR, Stones en The Beatles of juist slow op The Bee Gees.

Stevige rockmuziek
Om 22:00 uur is het podium voor Out of Time.
Deze band en medeorganisator mag natuurlijk niet ontbreken op het Galepopfestival. Out of Time is een coverband die sinds 2002 actief is in IJsselstein/Nieuwegein en omstreken.
De voorkeur van de band is stevige rockmuziek uit de jaren 70 en 80. Zij spelen op feesten en festivals met natuurlijk als muzikaal hoogtepunt het jaarlijks Galepopfestival. Zij zullen ook dit jaar weer voor een knallend optreden zorgen waarbij de dansvloer natuurlijk weer helemaal vol staat! Want het maken van een feestje staat bij deze band voorop!
Vanaf 23:30 uur speelt Junior Souls.
Junior Souls is een hechte groep vrienden die sinds begin jaren 90 als de band op diverse nationale en internationale podia staat en er nog steeds geen genoeg van krijgen om samen de dance-livemusic met power, fun en passie over te brengen naar het publiek. Zij zijn er weer klaar voor met een nieuwe show op Galepop.

Algemeen
Zaterdag 14 april: Galepop 2018
Plaats: Sporthal Galecop, Aert de Gelderhage 7, 3437KB Nieuwegein
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:45 uur
E-tickets via: https://galepop.avayo.nl/ in de voorverkoop: €13,00
Tickets aan de zaal: €15,00

Iets leuks in de buurt te doen, iets leuks in Nieuwegein te doen

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)
error: Op de inhoud van dit bericht berust een copyright!