De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

De regio agenda – iets leuks te doen in de buurt

Alles wat er in de regio te doen is vind je hier!

Hier vind je het meest complete overzicht van activiteiten die er in Midden Nederland te doen zijn. Je vindt hier een overzicht van wat er de komende dagen te doen is, verder vind je ook een overzicht met ‘wat je iedere dag kunt doen’.

Blader door de kalender en selecteer Categorieën <onderwerpen> en Labels <plaatsen>

Een evenement aanmelden – Het is GRATIS? Klik hier

mrt
24
za
Earth Hour in Vianen op zaterdag 24 maart 2018 | Vianen 2018 @ Vianen
mrt 24 @ 2:00 pm – 5:00 pm

Earth Hour in Vianen: De wereld een uur in het donker !

Zaterdag 24 maart 2018

Op 24 maart vindt weer de jaarlijkse wereldwijde actie tegen klimaatverandering plaats. Daarom organiseert het WNF Regioteam Rivierenland op 24 maart in Vianen voor de 5de keer (1ste Lustrum) een evenement rondom Earth Hour.
Vanaf 14.00 uur worden er op de Voorstraat Noord allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zullen er twee springkussen zijn, je kunt je laten schminken of een tattoo laten zetten. Er wordt popcorn verkocht. En er zal een kinderboerderij aanwezig zijn waar je onder begeleiding dieren zoals onder andere: ezel, os, geiten, kippen, schapen, eenden en een hond kunt knuffelen. En natuurlijk is de WNF panda aanwezig waarmee kinderen op de foto kunnen. Daarnaast zal er ook een loterij worden gehouden met mooie prijzen, waarbij de opbrengt gaat naar het WNF.
Om 20.00 uur is er in samenwerking met traiteurslagerij De Goeij en ’t Klooster een 3-gangen stamppotbuffet in Zalencentrum ‘t Klooster. We beginnen met een soepje dat uitgeserveerd wordt, daarna gaat het buffet open en kun je genieten van de heerlijke stamppotten en slagersworst waarna het ijsje weer uitgeserveerd zal worden. Dit alles inclusief 3 consumpties voor 25 euro. Eet je gezellig mee? Stuur dan een e-mail naar Rivierenland@wnfregioteam.nl

Kom dus langs op de Voorstraat en/of in zalencentrum ‘t Klooster in Vianen op 24 maart. Breng je vrienden en familie mee. En laat zien dat je de aarde belangrijk vindt!

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)
error: Op de inhoud van dit bericht berust een copyright!