Aftrap Fruitcorso in de Agnietenhof op donderdag 19 april 2018

Aftrap Fruitcorso in de Agnietenhof op donderdag 19 april 2018

Wanneer:
19 april 2018 @ 8:00 pm
2018-04-19T20:00:00+02:00
2018-04-19T20:15:00+02:00
Waar:
Tiel
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB Tiel
Nederland

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Feestelijke aftrap corsojaar op 19 april in Agnietenhof

Donderdag 19 april 2018

Fruitcorso presenteert nieuwe plannen en ontwerpen
Met nieuw elan presenteert Stichting 4-Stromenland op donderdag 19 april de nieuwe plannen voor het komende jaar.

De jaarlijkse en tevens feestelijke aftrap van het corsojaar in schouwburg Agnietenhof in Tiel bestaat ditmaal niet alleen uit het presenteren van alle ontwerpen van de corsoclubs en de mozaïekgroepen. Ook zal voorzitter Rian Verwoert namens het bestuur de nieuwe plannen presenteren. Zo is er voor het eerst een avondcorso: Corso by Night, waarbij de wagens verlicht te bewonderen zijn. Verder is het parcours overdag ingekort, waardoor de wachttijden voor het publiek ook korter worden.

Uw Chef in Tricht voor de lekkerste Spare Ribs van de regio!

Een ander nieuw onderdeel is het ‘ombouwen’ van de grote parkeerplaats Het Taluud tot een Arena, waar alle tribunes zullen worden geplaatst.
Rian Verwoert: ,,We zien het jaar met vertrouwen tegemoet. We hebben het programma met de clubs overlegd en zij staan erachter. Samen gaan we proberen er een mooi jaar van te maken. Uiteraard zijn de corsoclubs de basis van ons mooie evenement. Daar wordt nu al hard gewerkt. Veel clubs hebben hun ontwerpen al gepresenteerd. Ik heb er al een paar zien voorbijkomen en ben opnieuw onder de indruk van de creativiteit van de ontwerpers.’’

In totaal rijden er op zaterdag 15 september 18 wagens: twaalf grote wagens en zes jeugdwagens. Verder zal het Kindercorso uiteraard weer een belangrijk onderdeel vormen van de corsostoet.
Ook zullen er voor en tijdens het corsoweekend de mozaïeken aan de gracht te bewonderen zijn.
Op de presentatie-avond zal het publiek getrakteerd worden op flitsende en verassende filmpjes met uiteraard ook aandacht voor de ontwerpen van zowel de corsoclubs als de mozaïeken.

De maquettes van de corsoclubs zijn na afloop te bewonderen in de foyer van de schouwburg. De avond is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de vrijwilligers van de clubs en Stichting 4-Stromenland. De toegang is gratis, aanvang 20.00 uur.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)