Bierfestival in Gorinchem op zondag 11 november

Bierfestival in Gorinchem op zondag 11 november

Wanneer:
11 november 2018 @ 1:00 pm – 8:00 pm
2018-11-11T13:00:00+01:00
2018-11-11T20:00:00+01:00
Waar:
Gorinchem
Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem
Nederland
Bierfestival in Gorinchem op zondag 11 november @ Gorinchem | Gorinchem | Zuid-Holland | Nederland

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Bierfestival in Gorinchem op zondag 11 november.

Na een succesvolle eerste editie keert het Gorcums Bierfestival terug naar het Natuurcentrum op 11-11-2018. Tijdens de winter editie van dit evenement zullen de bierbrouwers prachtige winterbieren meenemen om van te proeven en te genieten.
Naast de medeorganisator Stadsbrouwerij Dukes zullen onder andere de brouwerijen Ebontree & de Gebroeders Roodbaard aanwezig zijn op het evenement. De overige brouwerijen zullen in de komende weken bekend gemaakt worden. Behalve de bierbrouwers zijn er ook foodtrucks, een DJ en een barbershop aanwezig.
Tegen de kou en eventuele neerslag zullen de bezoekers beschermd zijn.
Er komen verschillende tenten op het terrein van het Natuurcentrum te staan, evenals vuurkorven, lekkere warme chocolademelk en glühwein om je aan te warmen. Daarnaast zijn de binnenfaciliteiten van het Natuurcentrum uiteraard geopend op deze dag.
Het Gorcums Bierfestival is een middag voor het hele gezin! Voor de kinderen die meekomen wordt er een leuk activiteitenprogramma georganiseerd. Voor €5,- zal er een stempelkaart te koop zijn waarmee de kinderen mee kunnen doen met de spelletjes. Zelfs wat lekkers te eten en te drinken is inbegrepen bij de stempelkaart.
Tickets zijn verkrijgbaar bij het Natuurcentrum Gorinchem, bij Stadsbrouwerij Dukes of op de website www.gorcumsbierfestival.nl. In de voorverkoop scoor je een ticket voor €11,-. Aan de kassa kost het ticket €13,50. Een ticket is inclusief een speciaal festival-glas en drie consumptiemunten. Het evenement begint om 13:00 en eindigt om 20:00.


De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)