Bijeenkomst Longpunt in Gorinchem op dinsdag 17 april 2018

Bijeenkomst Longpunt in Gorinchem op dinsdag 17 april 2018

Wanneer:
17 april 2018 @ 2:00 pm – 4:00 pm
2018-04-17T14:00:00+02:00
2018-04-17T16:00:00+02:00
Waar:
Gorinchem
Grote Haarsekade 120
4205 VL Gorinchem
Nederland
Kosten:
Gratis

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Bijeenkomst Longpunt in Gorinchem op dinsdag 17 april 2018

Dinsdag 17 april 2018

Het Longfonds houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep een bijeenkomst van Longpunt op dinsdag 17 april met als thema ‘De dokter kan niets meer voor me doen. Wat nu?’.

Longpunt is dé ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun naasten en zorgverleners. Daarnaast spreken deskundigen over thema’s die van belang zijn voor longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in PoGo Podium Gorinchem aan de Grote Haarse kade 120.

‘De dokter kan niets meer voor me doen. Wat nu?’
Tijdens deze bijeenkomst geven Annemiek Braam, longarts in het Beatrixziekenhuis, en Erik Hammers, huisarts in Hardinxveld-Giessendam, informatie aan mensen met een longaandoening over het thema. Annemiek: ‘Iemand met een chronische longziekte krijgt steeds meer klachten en daardoor steeds meer last van ernstige beperkingen in het dagelijks leven. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de laatste fase van de longziekte en wat de longarts en de huisarts dan kunnen betekenen.’ Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met lotgenoten.

Tijd en locatie
Deelname aan de bijeenkomst van Longpunt is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers worden verzocht geen geurtjes te gebruiken tijdens de bijeenkomsten, omdat die benauwdheidsaanvallen kunnen veroorzaken bij een deel van de longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in PoGo Podium Gorinchem aan Grote Haarse kade 120 in Gorinchem. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Meer informatie
Meer informatie over Longpunt is te verkrijgen via gorinchem@longpunt.longfonds.nl of op www.rivas.nl. Meer informatie over de zorg voor longaandoeningen in het Beatrixziekenhuis is te vinden op www.beatrixziekenhuis.nl.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)