Wanneer:
19 mei 2019 @ 2:30 pm
2019-05-19T14:30:00+02:00
2019-05-19T14:45:00+02:00
Waar:
IJsselstein
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Nederland
Kosten:
15

De wind in de Wilgen op zondag 19 mei

Uw Chef in Tricht voor de lekkerste Spare Ribs van de regio!

Een harmonie die een verhaal ‘’vertelt’’? Hoe dat kan, kun je zondag 19 mei vanaf 14.30 uur meebeleven bij Harmonie Amicitia, die –samen met Ab Nieuwdorp- de verhalen “De wind in de wilgen” en “Romeo & Julia” gaat ‘’vertellen’’.

Het wordt een middag voor het gezin om te komen luisteren en te genieten van de avonturen van de Mol, Rat, Das, Otter en de Pad én de hartstocht van Romeo & Julia. Maar let op …. Amicitia geeft dit klassieke liefdesverhaal een verrassende wending.

Generaties groeiden op met het kinderboek ‘De wind in de wilgen’.
De trouwe, eenvoudige Mol, de levensgenieter Rat, de wijze Das, de sterke Otter en de rijke, eigenwijze Pad wonen aan de rivier, ver weg van de wijde wereld. Totdat Pad besluit de wereld te gaan ontdekken …..

Kenneth Grahame schreef het verhaal; de bekende componist Johan de Meij maakte een schitterende muzikale bewerking; Ab Nieuwdorp (bekend van het Radio 4 programma De Klassiekers) kruipt als verteller in de huid van de dieren en het orkest van Amicitia neemt het publiek mee in de spanning van het verhaal.

“Romeo & Julia” is het mooiste liefdesverhaal ooit! Amicitia houdt van uitdagingen, dus zal Ab Nieuwdorp het verhaal vertellen zoals je verwacht? Of is er een verrassende wending? Kom luisteren en laat je verrassen. Het familieconcert is geschikt voor de hele familie met kinderen vanaf 6 jaar.

Entreekaarten (€ 15,– en voor kinderen tot en met 12 jaar € 10,-) zijn te reserveren bij Fulcotheater (www.fulcotheater.nl) of bij de leden van Amicitia.