Wanneer:
14 september 2018 hele dag
2018-09-14T00:00:00+02:00
2018-09-15T00:00:00+02:00
Waar:
Rhenoy
4152 Rhenoy
Nederland
Feestweek in Rhenoy van woensdag 12 t/m zaterdag 15 september 2018 @ Rhenoy | Rhenoy | Gelderland | Nederland

Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 september is het feestweek in Rhenoy

Forten en bunkers in Nederland

Feestweek “Rhenoy in Rep en Roer”
De feestweek Rhenoy is al decennialang een jaarlijks terugkerend evenement waar inwoners, jong en oud, uit de regio West-Betuwe elkaar ontmoeten. Succesvolle onderdelen als de Kindermiddag op woensdagmiddag en de 55+ eettafel en de bingoavond op donderdag zijn weer onderdeel van het programma, maar er is nog heel veel meer voor iedereen te beleven: de Got Talent show bijvoorbeeld, of een Big Bounce, een pubQuiz, en natuurlijk muziek (dit keer van een bigband waar de feestweek mee wordt afgesloten).
Feestweek “Rhenoy in Rep en Roer” – dit jaar van woensdag 12 september tot en met zaterdag 15 september- is al jaren een mooie afsluiter van de zomer! Echt een evenement waar je geweest moet zijn!

Voor de kinderen
De feestweek begint met woensdag 12 september om 13.00 uur met een sportieve middag voor de kinderen. Kids van 4-5 jaar oud kunnen klimmen en klauteren door een Obstacle Run en de wat grotere kinderen gaan strijden om de titel Ninja Worrier Rhenoy 2018. Inschrijven kan tot uiterlijk 9 september via email: feestweek.rhenoy@gmail.com ( geef naam en leeftijd door).
55+middag en bingo
Donderdag 13 september vanaf 12.00 uur is er een 55+middag. Behalve een gezellige sfeer, is er ook eten van het team van de Open Eettafel. Na het eten wordt het nog gezelliger. Hoe? Dat is nog een verrassing! Inschrijven voor deelname via feestweek.rhenoy@gmail.com.
Vanaf 19:00 uur op donderdag 13 september, is het ‘’Bingo Night’’. Hoe meer deelnemers des te hoger de prijzen! Ga je dit jaar helemaal voor de jackpot? Zorg dan dat je om 19.00 uur klaarzit met de bingokaarten.

Tijd voor talenten én disco
Vrijdag 14 september vanaf 19.00 uur staat ‘’Rhenoy Got Talent’’ centraal. Wat overigens niet betekent dat je niet mee mag doen als je niet in Rhenoy woont. Iedereen is welkom om zijn/haar talent aan het publiek te laten zien. Tijdens deze spetterende avond is elke act welkom, mits niet langer dan 3 min. Playback, goochelen een live optreden solo of met een bandje, ritmische gymnastiek, acrobatiek…. Doe waar je denkt in uit te blinken. De acts worden door een deskundige jury per leeftijdsgroep beoordeeld. Inschrijven voor deelname via feestweek.rhenoy@gmail.com
Een discofeest met een optreden van DJ Seppie vormt de afsluiting van ‘’Rhenoy got Talent.
De disco begint om 22.00 uur.

Big Bounce, pubquiz en feest
Heb je wel eens meegedaan aan een Big Bounce Event? Dan moet je zaterdag 14 september vanaf 14.00 uur in Rhenoy zijn. Het is al een groot succes in Amerika. Nu komt de kleine broer van The Big Bounce naar Rhenoy! Het belooft een spannende en actierijke middag te worden. Wie springt het hoogst, wie danst het leukst op de springkussens en wie legt de weg door de stormbanen het snelste af? Kom met vrienden, vriendinnen en familie en leef je uit!
Voor degenen die even niet willen bouncen is er een Fitness training van Akky Fit.
Om 19.00 uur begint de PubQuiz. Je kunt meedoen met een team van 4 á 5 personen. Met algemene kennisvragen, fotorondes en muziekvragen maak je met een goed samengesteld team ook nog kans op leuke prijzen. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via feestweek.rhenoy@gmail.com. De toegangsprijs voor de PubQuiz is 2,50 euro per persoon.
De feestweek van Rhenoy wordt zaterdag 14 september vanaf 21.00 uur beëindigd met een ouderwets gezellige feest- en dansavond tot in de kleine uurtjes. De Bigband ‘&Band’ uit Beesd zorgt voor gezellige (dans)muziek. Toegangsprijs voor de feestavond is 2,50 euro p.p. Combineer je dit met PubQuiz dan is de prijs 1,50 euro.