G-Hockey in Houten op zaterdag 17 maart 2018

G-Hockey in Houten op zaterdag 17 maart 2018

Wanneer:
17 maart 2018 @ 10:15 am – 11:15 am
2018-03-17T10:15:00+01:00
2018-03-17T11:15:00+01:00
Waar:
Houten
Groene Hoon 1
3991 LZ Houten
Nederland
Kosten:
Gratis

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

G-Hockey in Houten op zaterdag 17 maart 2018

Zaterdag 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart staat er een open training van het G-hockey bij HC Houten op de planning. Deze open training G-hockey is onderdeel van de Sportcarrousel aangepast sporten 2018. Sportpunt Houten geeft samen met alle Special Sports aanbieders invulling aan deze carrousel waardoor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking ongeveer eens per maand kunnen kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten. Speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere sportlessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

De doelgroep van het G-Hockey is vrij divers. Alle kinderen/jongeren vanaf 8 jaar met verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, niet aangeboren hersenletsel, autisme of doof/slechthorenden kunnen meedoen met deze training. De training is van 10.15 uur – 11.15 uur op Sportcomplex De Meerpaal (Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten)

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar jose@sportpunthouten.nl. Dan zijn de trainers ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.

Iets leuks in de buurt te doen, iets leuks in Houten te doenDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)