Kom dansen in Meteren op zaterdag 17 maart 2018 | Meteren 2018

Kom dansen in Meteren op zaterdag 17 maart 2018 | Meteren 2018

Wanneer:
17 maart 2018 @ 9:00 pm
2018-03-17T21:00:00+01:00
2018-03-17T21:15:00+01:00
Waar:
Meteren
Achtersteweg 17
4194 TH Meteren
Nederland
Kosten:
Gratis

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Kom dansen in Meteren op zaterdag 17 maart 2018, iets leuks in de buurt te doen!

Zaterdag 17 maart 2018

Heb je zin in een ouderwets gezellig (dans) feest? Dan is de feestavond van de coverband Just M – op zaterdag 17 maart in het dorpshuis in Meteren dé place to be.

Het thema van de feestavond is ‘’Let me entertain you’’. En wie mee komt feesten, wordt inderdaad voor meer dan 100% ge-entertaind.

De jeugdband M-Tastic! o.l.v. Sylvie de Lyon begint om 20.00 uur te spelen en zal het (dans)publiek ongetwijfeld alvast opwarmen voor het optreden van de coverband Just-M, die om 21.00 uur de zaal gaat vullen met Rock and Roll-muziek, disco-nummers, swingende dansnummers en nog veel meer.

Summer of ‘69, Rock ‘n’ Roll is King, Kiss and say goodbey, It’s raining men….. het gaat 17 maart allemaal voorbij komen.

Feesten en partijen
De coverband Just-M! heeft zijn thuisbasis in Meteren, waar het zijn oorsprong heeft in de Harmonie Prins Hendrik.
Die tijd behoort echter allang tot het verleden. Just-M! is tegenwoordig een 29-man sterke coverband- bestaande uit koperblazers, elektrische gitaren, uitgebreid slagwerk, een mooie saxofoonsectie én twee geweldige zangeressen en een zanger.
De band, die onder leiding staat van dirigent/arrangeur Aart Versluis, staat garant voor een avond geweldig (dans)plezier en heeft al menig feest tot een onvergetelijk einde gebracht.

Behalve eigen optredens, wordt de unieke coverband – waarvan er in de verre omtrek geen tweede bestaat- de laatste tijd meer en meer ingehuurd voor feesten en partijen.

Daarnaast zijn er natuurlijk de eigen feesten, zoals die op 17 maart in Meteren.
Wil je een avond geweldige muziek van een live coverband? Kom dan 17 maart naar het Dorpshuis in Meteren aan de Achtersteweg 17. De entree is gratis, je kunt vrij binnenlopen.

M-Tastic! verwelkomt je vanaf 20.00 uur! met nummers van Ed Sheeran, Coldplay en nog veel meer moois!! En daarna kun je volop dansen.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)