Lotgenoten wandeling op zaterdag 17 maart 2018 in Culemborg

Lotgenoten wandeling op zaterdag 17 maart 2018 in Culemborg

Wanneer:
17 maart 2018 @ 10:00 am – 11:30 am
2018-03-17T10:00:00+01:00
2018-03-17T11:30:00+01:00
Waar:
culemborg
Goilberdingerdijk 40
4106 LC Culemborg
Nederland
Kosten:
5
Contact:

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Lotgenoten wandeling in Culemborg

zaterdag 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart wordt er een wandeling georganiseerd voor lotgenoten. Rouwen om het verlies van een dierbare kan namelijk een eenzaam proces zijn. De ervaring leert dat mensen die een dierbare verloren hebben veel voor elkaar kunnen betekenen. Je herkent de gevoelens van een ander. Maar hoe vind je lotgenoten die in een vergelijkbare situatie zijn?

Al wandelend in de natuur wordt die mogelijkheid geboden. In een bijzonder ongedwongen sfeer kunnen ervaringen en herinneringen worden uitgewisseld.

Het wandelen helpt je om dichter bij jezelf en je gevoelens te komen en je kunt nieuwe geluksmomentjes opdoen in de natuur. De vogels horen, de bloemen zien en ruiken en wellicht al wat vlinders waarnemen.

Er wordt gepraat tijdens de wandeling, maar ook af en toe stil zijn. Iedere deelnemen krijgt een individueel gesprekje met Ans Wieman, de organisatrice van deze wandeling. Zij ontmoet je graag op een van deze wandelingen. Ken je mensen in je naaste omgeving, geef dit dan door, maar ook zij zijn van harte welkom.

Eens per seizoen wordt een dergelijke wandeling georganiseerd. De volgende wandeling staat gepland op 16 juni, 15 september en op 15 december.

Het begin- en eindpunt is bij Caatje aan de Lek.

Je kunt je aanmelden via de website. Tip voor tijdens de wandeling. Loop op schoenen die ook vuil mogen worden. De wandeling vindt plaats door de uiterwaarden van de LekDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)