Lotgenoten wandeling op zaterdag 17 maart 2018 in Culemborg

Lotgenoten wandeling op zaterdag 17 maart 2018 in Culemborg

Dit vindt plaats op:
17 maart 2018 vanaf 10:00 am – 11:30 am
2018-03-17T10:00:00+01:00
2018-03-17T11:30:00+01:00
Dit vindt plaats in:
culemborg
Goilberdingerdijk 40
4106 LC Culemborg
Nederland
De entreeprijs is:
5
Contact:

Een leuke tip:

Blijf op de hoogte en volg Regionaal Uitgelicht via Facebook

Lotgenoten wandeling in Culemborg

zaterdag 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart wordt er een wandeling georganiseerd voor lotgenoten. Rouwen om het verlies van een dierbare kan namelijk een eenzaam proces zijn. De ervaring leert dat mensen die een dierbare verloren hebben veel voor elkaar kunnen betekenen. Je herkent de gevoelens van een ander. Maar hoe vind je lotgenoten die in een vergelijkbare situatie zijn?

Al wandelend in de natuur wordt die mogelijkheid geboden. In een bijzonder ongedwongen sfeer kunnen ervaringen en herinneringen worden uitgewisseld.

Het wandelen helpt je om dichter bij jezelf en je gevoelens te komen en je kunt nieuwe geluksmomentjes opdoen in de natuur. De vogels horen, de bloemen zien en ruiken en wellicht al wat vlinders waarnemen.

Er wordt gepraat tijdens de wandeling, maar ook af en toe stil zijn. Iedere deelnemen krijgt een individueel gesprekje met Ans Wieman, de organisatrice van deze wandeling. Zij ontmoet je graag op een van deze wandelingen. Ken je mensen in je naaste omgeving, geef dit dan door, maar ook zij zijn van harte welkom.

Eens per seizoen wordt een dergelijke wandeling georganiseerd. De volgende wandeling staat gepland op 16 juni, 15 september en op 15 december.

Het begin- en eindpunt is bij Caatje aan de Lek.

Je kunt je aanmelden via de website. Tip voor tijdens de wandeling. Loop op schoenen die ook vuil mogen worden. De wandeling vindt plaats door de uiterwaarden van de LekDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort

Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, bezoek een jaarmarkt of bezoek een braderie in de buurt

Het programma met Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer - Je vindt het op deze site


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)
error: Op de inhoud van dit bericht berust een copyright!