Lowdown in Geldermalsen op vrijdag 16 maart 2018

Lowdown in Geldermalsen op vrijdag 16 maart 2018

Wanneer:
16 maart 2018 @ 8:30 pm – 9:30 pm
2018-03-16T20:30:00+01:00
2018-03-16T21:30:00+01:00
Waar:
Geldermalsen
Marktplein 14
4191 AC Geldermalsen
Nederland

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Coverband Lowdown in Schenkerij de Beurs.

Een nieuwe bezetting, een nieuwe naam, maar als vanouds lekker in het gehoor. Onder de nieuwe naam Lowdown speelt vrijdagavond 16 maart de voormalige Band@22 in Cultureel Café Geldermalsen. Toegang is zoals altijd gratis. Aanvang 20.30 uur.

Nieuw bezetting, vanouds geluid. De bandleden Erik Megens(drums), Jos van Opijnen(basgitaar), Hans Drevel(keyboards) en Martin d’Hollosy (gitaar) speelden jaren met plezier in de formatie Band@22. Lowdown is het vervolg op dit gezelschap, met toevoeging van Chris van Velzen voor zang. ‘TwentieToe’ bestaat niet meer, maar Lowdown des te meer.

Als zanger Chris van Velzen toetreedt in de club na het vertrek van Ruud Driedonks is tijd voor een nieuwe naam. Band@22 was gebaseerd op de oefenlocatie TwentieToe in Tiel. Door de opening van het cultuur centrum Zinder was 22 niet meer. De nieuwe bandnaam Lowdown is spontaan geboren met een Chinese kwinkslag. Officieel wordt de tweede letter O gespeld met het Chinese karakter 棒 wat staat voor “tof, cool”. En dat heeft alles te maken met de muziek van de band. Ze spelen alles wat lekker in gehoor ligt en vooral wat ze zelf leuk vinden. Blues, ballads en veel origineel, oud werk. Groot publiek, klein publiek! Het maakt ze niet uit. Ze spelen overal waar ze welkom zijn. Kortom, een authentieke band waar plezier in muziek het belangrijkst is. Meer informatie: facebook.com/CultureelCafeGeldermalsen/

Adres:

Schenkerij de Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen
Aanvang 20:30 uurDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)