Speeddate met bedrijven in Nieuwegein op donderdag 14 juni 2018

Speeddate met bedrijven in Nieuwegein op donderdag 14 juni 2018

Wanneer:
14 juni 2018 @ 6:00 pm – 9:00 pm
2018-06-14T18:00:00+02:00
2018-06-14T21:00:00+02:00
Waar:
Nieuwegein
Harmonielaan 2
3438 EB Nieuwegein
Nederland
Kosten:
Gratis

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Speeddates met bedrijven op open avond 14 juni Tech Campus ROCMN

Technische bedrijven zijn hard op zoek naar goede werknemers. Zo’n 15 regionale bedrijven uit de bouw, ICT, techniek en automotive branche zijn daarom aanwezig op de open avond Tech Campus in Nieuwegein om kennis te maken met potentiële werknemers. Werkzoekende (potentiële) studenten die een opleiding in de techniek willen combineren met een leerwerkplek zijn van harte welkom.

Laatste open avond
Op donderdag 14 juni organiseert ROC Midden Nederland de laatste open avond van dit schooljaar. Alle mbo colleges en leslocaties zijn van 18.00 -21.00 uur geopend voor potentiële studenten en hun ouders of begeleiders. Bezoekers kunnen in gesprek met docenten en studenten, een kijkje nemen in de techlabs en demonstraties en presentaties bijwonen. De techniekcolleges op de Tech Campus grijpen dit moment aan om tegelijkertijd een bedrijvenmarkt te organiseren.

Wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven
Op de bedrijvenmarkt is er voor toekomstige studenten alle ruimte om tijdens speeddates kennis te maken met potentiële werkgevers. De werkgevers kunnen hun bedrijf en actuele vacatures onder de aandacht brengen. De avond is ook interessant voor studenten die zich dit schooljaar al hebben aangemeld voor een bbl-opleiding maar nog op zoek zijn naar een werkgever. Ook zij worden uitgenodigd deze avond een goede match te komen maken zodat zij in augustus aan hun bbl-opleiding kunnen beginnen.

Aanwezige bedrijven
De Tech Campus heeft een goede samenwerking met het werkveld en realiseert zich dat bedrijven staan te springen om goede werknemers. Zij heeft daarom haar samenwerkingspartners zoals; OBM Midden Nederland, Bouwmensen Utrecht, SPG, Innovam en diverse bedrijven zoals: Radiar, Verweij, en Terberg uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de open avond en zo het toekomstige beroepenveld voor studenten te representeren.

Wilt u ook aansluiten tijdens onze open avond stuur dan een mail naar: techcampus@rocmn.nl

Open avond locaties Tech Campus:
· Tech College en Bouw & Interieur College: Harmonielaan 2, te Nieuwegein
· Automotive College: Structuurbaan 6, te Nieuwegein
· ICT College: Harmonielaan 1, te Nieuwegein

Tijd: van 18.00-21.00 uur

Open avond bezoekers kunnen zich aanmelden via deze link: https://www.rocmn.nl/open-avond-donderdag-14-juniDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)