Sunday Blues Bij Broere in IJsselstein op zondag 9 december

Sunday Blues Bij Broere in IJsselstein op zondag 9 december

Wanneer:
9 december 2018 @ 4:00 pm – 7:00 pm
2018-12-09T16:00:00+01:00
2018-12-09T19:00:00+01:00
Waar:
IJsselstein
Voorstraat 14
3401 DC IJsselstein
Nederland
Kosten:
10
Sunday Blues Bij Broere in IJsselstein op zondag 9 december @ IJsselstein | IJsselstein | Utrecht | Nederland

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Sunday Blues Bij Broere in IJsselstein op zondag 9 december

Sunday Blues bij Broere is in 2017 opgestart door twee vrienden om de Bluesmuziek in IJsselstein en omgeving te promoten en onder de aandacht van de jeugd te brengen.
Bij Broere heeft inmiddels zelfs een eigen (jeugd-)huisband, de 4Street Blues, met al een aardige repertoire aan Bluesnummers en zij verzorgen bij elk optreden het voorprogramma.
Komend seizoen organiseren wij weer een aantal evenementen op de zondagmiddag en op 9 december zal de John F. Klaver Band een spetterend optreden verzorgen.
John-F. Klaver is gitarist, zanger en muziekdocent. Op 11-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen, geïnspireerd door Gary Moore, Jimi Hendrix en Robben Ford.
Na zijn VWO-studie volgde John muziektheorie- en gitaarlessen aan de University of the Pacific in de USA.
Terug in Nederland vervolgde John zijn studie aan het conservatorium van Amsterdam en in 2007 formeerde John zijn trio, wat later zijn band zou worden.
In 2008 komt het eerste album van de band uit en in april 2011 het 2e: dit album was een groot succes en werd verkozen tot Best Dutch Blues CD 2011.
In 2011 wint John met zijn band ook de Dutch Blues Challenge en is daarbij gekozen tot Beste Bluesband van Nederland. Ditzelfde doet John nogmaals in 2013.
Het derde album uit november 2012, met o.a. Bluesharpist Big Pete (Pieter van der Pluijm) en drummer Even Jenkins, won een award voor Beste Bluesalbum van het jaar. Dit zorgde ervoor dat John en zijn band inmiddels bij de top van de Nederlandse Bluesbands behoren.
Ook op het album ‘The Edge’ uit 2014 spelen diverse gastmuzikanten mee, zoals Bob Fridzema (hammond B3) en Efraim Trujillo (saxofoon).
Matt Schofield zei niet voor niets: ‘John is one of the most interesting guitarists out of Holland I have heard for a while.’
2016 is het jaar waarin John zijn eerste Live-album presenteert. ‘Live at Blues Baltica’ is dit album getiteld en het is opgenomen door Deutschlandfunk. De enorme energie en expressie van John’s Live-optredens wordt goed weergegeven op dit album.
De John F. Klaver Band heeft inmiddels op diverse grote festivals gespeeld, zoals Moulin Blues, Ribs n Blues, IBC Memphis en Big Rivers.
Ook als support act voor Dana Fuchs, Johnny Winter en Matt Schofield heeft John’s band opgetreden.
John heeft ook de eer om als enige Nederlandse gitarist lid te zijn van Jamtrackcentral, waarvoor hij masterclasses en lespakketten samenstelt in de vorm van video’s.
Door zijn intensieve opleiding en leservaring zijn deze masterclasses bestsellers op dit platform en worden ook live-masterclasses en –clinics van John druk bezocht.
De John F. Klaver Band bestaat uit:
John F. Klaver – Gitaar / Zang
Pascal Lanslots – Hammond B3
Mark Eshuis – Drums
Dennis Hemstra – Basgitaar
Graag heten wij u dus welkom op 9 december a.s. bij Sunday Blues Bij Broere,
Voorstraat 14, 3401 DC IJsselstein
Bij Broere is dan geopend om 15.30 uur, de aanvang van het optreden is om 16.00 uur.
De entree bedraagt € 10,00.
Sunday Blues Bij Broere vindt plaats op 09-12-2018De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)