Verrassend AkoestiCafé op woensdag 13 februari

Verrassend AkoestiCafé op woensdag 13 februari

Wanneer:
13 februari 2019 @ 8:30 pm
2019-02-13T20:30:00+01:00
2019-02-13T20:45:00+01:00
Waar:
Nieuwegein
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland
Verrassend AkoestiCafé op woensdag 13 februari @ Nieuwegein | Nieuwegein | Utrecht | Nederland

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Verrassend AkoestiCafé op woensdag 13 februari.

Het maandelijkse AkoestiCafé is op 13 februari te gast bij ’t Veerhuis in Nieuwegein-Zuid. Ook bij deze twintigste editie lukt het de organisatoren om te verrassen.
De opener van de avond is liedjesschrijver/gitarist/zanger Anne Soldaat. Met Jelle Paulusma was hij hart en ziel van de legendarische indie-band Daryll-Ann, die in 2014 bij wijze van reünie een ware zegetocht maakte langs de belangrijkste poppodia en festivals. Diepgeworteld in de westcoast-sound van bands als the Byrds en Beach Boys maakt Anne prachtige, tijdloze poppareltjes.
Daarna is het podium aan Nele Mennes, de Vlaamse zangeres/theatermaakster/actrice die in 2013 volkomen terecht de juryprijs van het Utrechtse Kleinkunstfestival won.
Een optreden van deze Vlaamse muzikante/theatermaakster/actrice is niet zomaar een concert. Haar performance grijpt je bij je lurven en zal je lang bij blijven. Ze speelt bij het AkoestiCafé stukken uit haar theaterprogramma Naakt en haar show-in-wording Kompas.

Algemeen

Het AkoestiCafé van 13 februari in ’t Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein-Zuid.

Aanvang 20.30u, de deur is een half uur eerder open.

De toegang is op basis van ‘pay what you want’. Wie het kan missen en de avond de moeite waard vond wordt gevraagd om een tientje te geven.

Meer informatie is te vinden op akoesticafe.nl.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht


Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.