Appelpop Updates

Appelpop Updates

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

BLØF, MY BABY, Yungblud en The Overslept toegevoegd aan line-up van Appelpop.
Appelpop heeft vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor 2018. Ook BLØF, MY BABY, Yungblud en The Overslept zijn te zien op ‘de afsluiter van het festivalseizoen’ in september. Eerder werden Chef’Special, Golden Earring, Wulf, Jeangu Macrooy en TRAUDES al aangekondigd voor de gratis 27e editie op 7 en 8 september.

In de 26 jaar dat BLØF bestaat was het bijna elk jaar raak met ofwel een prijs ofwel het scoren van een hit. De meest recente hit ‘Zoutelande’, die de band ook opnam met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert, stond begin dit jaar wekenlang aan de top van zowel de Nederlandse als de Vlaamse hitlijsten. Met ruim een kwart eeuw aan hits, prijzen en uitverkochte shows is BLØF al decennia lang een van de meest succesvolle én populaire bands van Nederland. Een die we maar al te graag omarmen binnen de line-up van Appelpop.

MY BABY is één van die acts die je een keer live gezien moet hebben. Eenmaal op het podium betovert deze band het publiek direct met hypnotiserende beats, prachtige vocalen en meeslepende melodielijnen. Zelf omschrijven ze hun muziek als psychedelische, moerassige blues-funk. Live toveren ze al deze ingrediënten om tot een mix waarop je absoluut niet stil kunt blijven staan. Kortom, je wordt gegrepen door deze grensoverschrijdende en spirituele betovering die MY BABY heet.


Yungblud is een rebel 2.0 die zijn catchy mix van pop, soul, ska, beats en punk bijna als ware activist naar het podium brengt. Met lyrics die omschreven worden als ‘suburban poetry’ laat hij zijn publiek na elke show ergens tussen hartstocht en opschudding achter. Afgelopen najaar klopte hij al op de voordeur met het nummer ‘I Love You, Will You Marry Me’. En natuurlijk beantwoorden de vraag van deze stuiterbal met een volmondig ja!

De jonge honden van The Overslept waren vastbesloten om de ‘old school pop punk’ nieuw leven in te blazen. En dat is zeker gelukt. Ze maken gretig gebruik van de hedendaagse rockmuziek en 80’s invloeden. Zo brengen deze energieke jongens de traditionele pop punk op een zeer frisse en stoere manier terug in de hitlijsten en spreken ze tegelijkertijd ook een pop-minded publiek aan.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)