Op zoek naar een Bed and Breakfast in de buurt van Leerdam, Geldermalsen, Gorinchem, Culemborg, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht?

In Tricht zit er een leuke Bed and Breakfast.

Kom eens naar Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht in Tricht.

Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht Bed and Breakfast biedt voldoende plaats.

Leuke plaatsen in de buurt van Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht zijn Leerdam, Geldermalsen, Gorinchem, Culemborg, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht

Je vindt Bed and Breakfast Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht in Tricht

Alles wat je moet weten over Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht in Tricht

Je kunt overnachten in de sfeervolle Bed & Breakfast en ontbijten met Betuws Best producten van eigen land. Daarnaast beschikt de B & B over een Boerderijwinkel met een gezellige binnenzit en aangrenzend een terras in de boomgaard. In de Theeschenkerij kun je ontspannen en genieten van de huisgemaakte appeltaart, pure vruchtensappen, boerderij-ijs en andere lekkernijen.

In de Boerderijwinkel worden de specialiteiten van De Hoenderik waaronder (h)eerlijke Betuwse honing uit eigen bijenstal en diverse streekproducten verkocht. Op de bovenverdieping van de winkel is een ruimte gevestigd die geschikt is voor vergaderingen, trainingen en workshops. Ook zijn er leuke activiteiten mogelijk die erg geschikt zijn voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes als appelsap persen, picknicken in de boomgaard, diverse workshops en leuke kinderfeestjes. In de Zelfpluktuin kun je terecht om verschillende soorten fruit te plukken.

Adresgegevens:

Bed en Breakfast De Hoenderik in Tricht

Lingedijk 180

Tricht

0345576710 | info@dehoenderik-tricht.nl

Ook te vinden op www.dehoenderik-tricht.nl