Grieks restaurant Oneiro in Tiel

Wie weet waar Oneiro voor staat… Het Griekse woord Oneiro is letterlijk vertaald “de Droom”. En dat is het. Wie hier gegeten heeft proeft letterlijk alles wat de Griekse keuken te bieden heeft. Als je je ogen dicht doet, luistert naar de toepasselijke muziek en proeft van het voorgeschotelde eten…is het verhaaltje compleet. Een ware droom. Restaurant Oneiro zorgt waar het voor staat.

Sotto en Vasileios hebben het Griekse restaurant overgenomen in 2016. Sindsdien is er heel veel veranderd, maar de Griekse sfeer is er niet minder op geworden.

Op de Stationsweg in Tiel staat een mooi en sfeervol Grieks Restaurant. Als je binnenkomt kan het ook niet anders, of je waant je in Griekse sferen. Lekkere Griekse muziek, de tafeltjes staan veelal tussen pilaren en in het midden staat een grote bar van waarachter de bediening het de gasten naar de zin maakt.

Het restaurant wordt gerund door twee échte Grieken. Sotirios runt het restaurant, samen met zijn zwager Vasileios. Samen werken ze er heel hard aan om restaurant Oneiro ook in de regio meer bekendheid te geven door iedereen te laten genieten van de lekkerste Griekse gerechten.

Zij weten hoe het Griekse eten bereid moet worden. Vrienden noemen Sotirios eigenlijk altijd Sotto. “Onze gasten mogen mij ook Sotto noemen, graag zelfs. Onze gasten gaan een avondje uit en willen dan culinair verwend worden, daar doen we hier alles aan. Het mag onze gasten aan niets ontbreken.”. We hebben veel vaste gasten, daar zijn we bijzonder trots op.

En wat serveren ze bij Oneiro

“We houden van lekker volle tafels… we serveren niet alles uit op één bord, of schaal. We maken van iedere maaltijd een compleet feest. We hebben een smaakvolle traditie hoog te houden. We serveren heerlijke salades en voorgerechten, heerlijke vlees- en visgerechten en natuurlijk de echte Griekse nagerechten.”, aldus Sotto.

Naast het Grieks restaurant hebben Sotto en Vasileios ook een bezorg/afhaalservice genaamd Nefeli. Kijk voor de heerlijke gerechte op www.nefeli-tiel.nl. Beide restaurants hebben het lekker druk. “We zijn nu al druk bezig met de Kerst. We hebben met veel zorg een kerstmenu samengesteld. Hier kan nu al voor gereserveerd worden. Veel mensen gaan met de Kerst lekker uit eten, gezellig, ongedwongen en heerlijk Grieks”.

Wat een zeer prettige bijkomstigheid is bij het restaurant, je kunt gratis parkeren. Heel vlak bij is een grote parkeerplaats bij de P+R van het station. Daar mag je gratis staan en dat is natuurlijk altijd meegenomen!

Grieks restaurant Oneiro is zes dagen per week open van 16.30 tot 22.00 uur, ook op beide kerstdagen. (normaal, dinsdag gesloten)

Grieks restaurant Oneiro
Stationsweg 10 4001 CH Tiel
Tel. 0344-635009
www.oneiro.nl

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •