Natuurspeeldag bij De Zandput in Culemborg.

Zaterdag de 21e april wordt het weer een superleuke dag bij De Zandput in Culemborg.

De vrijwilligers van de Tuinpiraat zorgen dat het terrein speelklaar is. Er worden waterpompen aangesloten, een slackline over een sloot gespannen en slingertouwen opgehangen. Zo kan er op het hele terrein avontuurlijk gespeeld worden. Op onze speeldagen maken we een vuurtje want van spelen krijg je natuurlijk ontzettende trek.

Praktische informatie: – Je kunt de Tuinpiraat vinden op het Staatsbosbeheerterrein ‘de Zandput’ aan de Rietveldseweg in Culemborg

Op de speeldagen van de Tuinpiraat hanteren we de regels van het SBB – Komen spelen is op eigen risico, ouders houden zelf een oogje in het zeil – Kom je met een kinderfeestje/club of naschoolse opvang naar het terrein van De Tuinpiraat? Laat het dan even weten via een persoonlijk berichtje op Facebook aan de Tuinpiraat.

Het terrein is op niet-speeldagen vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.

Buitenspelen kost niets en hoeft ook niet iets te kosten! Gratis entree voor het hele gezin. Neem gerust uw picknickmand mee. Heeft u toch zin in een broodje, marshmellow of een andere Tuinpiraatsnack dan kunt u voor € 2,50 een strippenkaart voor 5 consumpties kopen bij ‘de kajuit’ op het terrein.

Adres: Rietveldseweg Culemborg