Culemborg – Theater De Fransche School

Culemborg – Theater De Fransche School

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Theater De Fransche School

Theater de Fransche School is meer dan allleen een theater.


Gevestigd in een historisch pand met een lange geschiedenis, ooit begonnen als armenschool, daarna gebruikt als vloedvrij lokaal tijdens hoog water, garagebedrijf voor autobussen, gymlokaal en oefenlokaal voor een muziekkorps. Sinds 1981 biedt het gebouw onderdak aan Theater de Fransche School. Het woord theater is een te beperkt begrip. Inmiddels biedt de Fransche School een podium voor cabaret, muziek, toneel, wijnproeverijen, lezingen, feesten en ga zo maar door. Maar het is ook een filmhuis met meer dan 200 films per jaar, een debathuis, een podium voor lokaal talent en een te huren locatie voor bedrijven en mensen die een podium zoeken voor hun activiteiten. Met een ploeg van o.a. 80 vrijwilligers wordt iedere dag met enthousiasme gewerkt om gezelligheid, vermaak, informatie en ontmoetingen te bieden.


Adres:
Theater De Fransche School Havendijk 1, 4101 AA CulemborgDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)