Dansen op housebeats tijdens Club Mazi in Gelderlandfabriek

Dansen op housebeats tijdens Club Mazi in Gelderlandfabriek

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Dansen op housebeats tijdens Club Mazi in Gelderlandfabriek.

De Gelderlandfabriek in Culemborg presenteert een gloednieuw club event: Club Mazi. Op 31 augustus is iedereen van 21 jaar en ouder welkom voor een avond vol house, gepresenteerd door dj’s Hidden Nature( Rick Snel) en OW-T (Omar Tahya). Organisator en gastvrouw Zoubida Loukili vertelt over het idee achter Club Mazi.

"Ik kwam op het idee voor een house event in de Gelderlandfabriek omdat dit nog niet eerder is georganiseerd in Culemborg. Het is dus niet alleen nieuw voor de Gelderlandfabriek, maar ook voor de stad." Het muziekaanbod is volgens Loukili heel gevarieerd. "Je hoort allerlei soorten house waaronder progressive house, trance en techno en tech house en groove club. Verwacht deze avond geen zware technobeats, maar gewoon relaxte, swingende housemuziek waar je helemaal los op kunt gaan en waar je ook nog gezellig met elkaar een praatje kunt maken. Het is een open, toegankelijk en classy feest."

Achter de knoppen staan twee Culemborgse dj’s. Loukili: "Rick Snel is al bekend bij de Gelderlandfabriek, maar dan met een ander genre. Dit keer gaat hij onder de naam Hidden Nature iets totaal anders doen. Omar Tahya alias dj OW-T is juist nog nooit in de Gelderlandfabriek geweest. Deze combinatie maakt het nieuw en uitdagend. Juist omdat hij ook groove, draait heb ik hem benaderd. Groove is een stijl die veel mensen aanspreekt, zowel jong als oud."

Het wordt volgende de enthousiaste organisator een avond om niet te missen. "Culemborg is geen clubstad en mede daarom gaan liefhebbers van housemuziek vaak naar de grote steden. Maar nu kun je gewoon in Culemborg blijven. Club Mazi is een event dat je gewoon mee móet maken en waar je lekker kunt dansen op muziek die zeldzaam en nieuw is voor deze omgeving."

Club Mazi op 31 augustus in de Gelderlandfabriek begint om 21.00 uur. Minimum leeftijd 21 jaar. Kaarten à 15 euro zijn te koop via www.degelderlandfabriek.nlDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)