Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

De grootste kerstboom ter wereld gaat weer branden

Zaterdag 8 december, rond 20.30 uur gaat de Grootste Kerstboom in IJsselstein weer aan. Glennis Grace is dit jaar de muzikale hoofdact van het ontstekingsevenement.

Wie in de buurt van Ijsselstein woont, of er in donker over de A2 voorbij komt, kan tot begin januari weer genieten van dit spektakel. De Grootste Kerstboom bij goed weer vanaf tientallen kilometers afstand te zien.

Glennis Grace

Het ontstekingsevenement begint dit keer wat later dan tot nu toe gebruikelijk. Zo heeft het publiek meer tijd om vooraf van de IJsselsteinse Kerstmarkt te genieten.

Het programma begint 8 december om 19.45 uur met gezellige muziek van DJ Silvan, gevolgd door een optreden van de IJsselsteinse zanger Dennis Baars. De Dansgroep Jos Dolstra danst in de aanloop naar de ontsteking.

De officiële druk-op-de-knop is rond 20.15 uur. Zodra de Grootste Kerstboom weer volledig straalt, betreedt ‘America’s Got Talent’ finaliste Glennis Grace het podium.

Kerstmarkt

BIZ IJsselstein organiseert zoals ieder jaar een kerstmarkt rondom de ontsteking. Naast de vele kramen met cadeau- en kerstartikelen, is er genoeg te vinden voor de inwendige mens.

De kerstmarkt vindt plaats in de winkelstraten, op het Basiliekpad en de Overtoom in IJsselstein. De Overtoom wordt ingericht als foodplein.

Voor de kinderen zijn er op diverse locaties leuke attracties en activiteiten. De kerstmarkt is op zaterdag 8 december open van 11.00 tot21.00 uur en op zondag 9 december van 12.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 8 december zijn van 13.00 – 17.00 uur optredens van Dansinstituut Dolstra, Dutch Pride en Peppers en van 17.00 tot 21.00 uur Kerstmannenkoor en Starlight Boulevard.

Zondag 9 december zijn er van 13.00 – 17.00 uur optredens van Dansinstituut Dolstra, Kerstmannenkoor en Peppers.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht