Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Dwarsfluitdag en concert in Culemborg

Fluitisten uit het hele land kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Dwarsfluitdag die op zaterdag 16 februari in Culemborg wordt gehouden. De dag wordt afgesloten met een groot concert.

Deze dwarsfluitdag vindt plaats in De Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg en duurt van 13:00 tot 17:30 uur. Iedereen die dwarsfluit speelt, jong of oud, beginner of (ver-)gevorderd, kan meedoen.

Elke fluitist wordt ingedeeld in een passende groep die met docenten Charlotte Stelder, Iris van der Wardt en Marilou Krouwel werkt aan mooie en sprankelende fluitmuziek.

Ook vormen alle deelnemers samen een groot fluitorkest, waarbij ook de mogelijkheid is om de piccolo, altfluit of basfluit te bespelen.

De deelnamekosten van deze muzikale dag bedragen €10,00. De professionele docenten behandelen diverse onderwerpen met betrekking tot het dwarsfluitspel, en delen graag hun enthousiasme voor het instrument en speelplezier met anderen.

Voor aanmelden en meer informatie: Marilou Krouwel – m.krouwel@casema.nl

Om 16:45 uur vindt er een afsluitend concert plaats, waarbij de fluitisten zullen optreden.

Wil je meedoen, meld je dan aan en wil je komen kijken bij het concert? De toegang is vrij!De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht