#theater #Gorinchem #Muziek

@eeez – Fusion Jazz Concert, 17 maart 2019 in Theater Peeriscoop in Gorinchem.

Zondag 17 maart komt de band ‘@eeez’ naar Theater Peeriscoop. De band @eeez heeft muzikanten met jarenlange ervaring in de soul, de blues, funkrock, jazz-fusion en alles wat daar tussenin zit.

@eeez bestaat uit zes allround muzikanten: Rob Lenselink, Erroll Antonie, Jan de Kroon, Paul Scheepmaker, Jeroen van Klooster en Peter Lit.

Wat hen bij elkaar heeft gebracht is hun gezamenlijke liefde voor jazzrock of jazz-fusion, hoe je het noemen wilt. Wat hen dan vervolgens al die jaren bij elkaar houdt is de onderlinge fun, het respect voor elkaar en de wetenschap dat elk optreden weer een knalfeest wordt met veel verrassende momenten.

Door de verschillende achtergronden van de mannen is er een afwisselend en zeer uiteenlopend repertoire ontstaan. De band heeft inmiddels tal van mooie nummers weten te vinden in het rijke jazzfusion idioom van de laatste drie, vier decennia en weet deze op een eigentijdse en eigenwijze wijze overtuigend neer te zetten. Denk daarbij aan nummers van Soullive, Weather Report, Spyro Gyra, Marcus Miller, de YellowJackets, Tania Maria, George Duke etc.

De voorstelling begint om 16:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar voor onze bezoekers.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch

0183-690022

Datum: 17 maart 2019

Tijd: 16:00 uur

Entree: € 12,50 inclusief consumptie

Adres: Peeriscoop Theater, Boerenstraat 11b, 4201 GA Gorinchem,

Telefoon: 0183 69 00 22

www.peeriscoop.nl – www.delfgauw.nl