Expositie wijk de Batau in museum

Expositie wijk de Batau in museum

Een leuke tip:

Blijf op de hoogte en volg Regionaal Uitgelicht via Facebook

Expositie wijk de Batau in museum

“Van (geen) wijken weten” is de titel van een doorlopende expositie in Museum Warsenhoeck in Nieuwegein, over de wijken in Nieuwegein.

Dit is een wisselexpositie waarin steeds nieuwe wijken aan bod komen. De wijken Batau-Noord en Batau-Zuid zijn nu aan de beurt.
Aan de hand van foto’s, films, documenten en afbeeldingen van kunstwerken kom je bij de expositie meer te weten over deze wijk. Bewoners uit de wijken nemen je al wandelend mee door hun wijk en zijn ook op film vastgelegd door de Geinfilmers. Tijdens je bezoek aan deze expositie ontdek je hoe mooi Nieuwegein nu is.
Wil je weten wat Museum Warsenhoeck voor je in petto heeft, kom dan tot en met 3 juni naar het museum en overtuig jezelf.
De openingstijden van Museum Warsenhoeck zijn op woensdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur. Het adres is Geinoord 11 Nieuwegein, in het Natuurkwartier.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort

Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, bezoek een jaarmarkt of bezoek een braderie in de buurt

Het programma met Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer - Je vindt het op deze site

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)
error: Op de inhoud van dit bericht berust een copyright!