Gadget in Gorinchem op zondag 11 november

Gadget in Gorinchem op zondag 11 november

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

#theater # Gorinchem # Muziek

Gadget – Theaterconcert, 11 november 2018 in Theater Peeriscoop Boerenstraat 11b in Gorinchem.

Zondagmiddag 11 november 2018 komen 4 enthousiaste meiden naar Theater Peeriscoop in Gorinchem. De 2 zussen Renate en Stefanie Snijders en de 2 nichtjes José van der Wal en Marloes van der Vugt vormen samen Gadget. Met hun roots in Nieuwendijk en hun liefde voor muziek zijn ze op avontuur.

Samen met hun (bas)gitaar, cello en piano kunnen ze ‘als ware Gadget’ overal terecht. In Paradiso, Antwerpen en Parijs, op 3FM, Texel, een tour langs de Franse kust… Noem maar op. Gadget is het liefst onderweg. En met hun vierstemmige popliedjes wisten de meiden al heel wat (mannen)harten te veroveren.

Dit theaterseizoen speelde Gadget in De Lievekamp in Oss. In de zaal van het theater waren er na afloop louter tevreden gezichten. Zowel bij het publiek als bij meiden van Gadget. Het succes van toen krijgt zondag 11 november een vervolg in Theater Peeriscoop. `Succes verzekerd!’ Aldus De Lievekamp.

De voorstelling begint om 16:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar voor onze bezoekers.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022

Datum: 11 november 2018

Tijd: 16:00 uur

Entree: € 12,50 inclusief een gratis consumptie

Adres: Peeriscoop Theater, Boerenstraat 11b, 4201 GA Gorinchem, Telefoon: 0183 69 00 22

www.peeriscoop.nl – www.delfgauw.nlDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)