Glas- en Keramiek Beurs in Leerdam op 2, 3 en 4 november

Glas- en Keramiek Beurs in Leerdam op 2, 3 en 4 november

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Glas- en Keramiek Beurs in Leerdam op 2, 3 en 4 november.

De liefhebber van mooi glas en keramiek kan 2, 3en 4 november weer terecht op de Glas en Keramiekbeurs die houden wordt in Partycentrum Het Dak aan de Tiendweg 9 in Leerdam.

De beurs is een podium voor beginnende- en gerenommeerde kunstenaars, galeriehouders, verzamelaars en belangstellenden. Je kunt er prachtige glaskunst en keramiek bewonderen, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern.

De verwantschap tussen glas en keramiek wordt gepresenteerd onder het motto: ‘De kunsten van het vuur’.

Het entreebewijs voor de Glas en Keramiek Beurs geeft toegang tot zo’n 90 stands moderne en antieke glaskunst en keramiek en de buitententoonstelling ‘Glas in de polder’.

Bezoekers van de Glas en Keramiek Beurs krijgen daarnaast de gelegenheid gratis deel te nemen aan Art College, waar experts op het gebied van glas en keramiek hun expertise delen tijdens lezingen van circa een half uur.

Glasstad

Leerdam glasstad’ is al decennia lang een begrip.

Er werd in die tijd glas gemaakt in Leerdam maar nergens was glas te zien of te koop.

Met steun van de toenmalige Stichting Leerdam Promotie werden een aantal glasevenementen geïnitieerd om Leerdam verder als glasstad op de kaart te zetten.

De Glaskunstbeurs was er daar één van. De Glaskunstbeurs ontwikkelde zich in 29 jaar tot een niet meer weg te denken evenement in Leerdam.

Er wordt ieder jaar een eigen Beursobject ontworpen door een bekende kunstenaar, die op de beurs zijn of haar werk toont in een speciale verkoop expositie.

Algemeen

De entree voor de Glas en Keramiek Beurs bedraagt 10 euro per persoon.

Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Entreekaarten zijn online verkrijgbaar (www.glaskunstbeurs.nl).

De openingstijden van de beurs zijn: vrijdag 2 november van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag 3 en zondag 4 november van 10.00 – 17.00 uur.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)