Gospel in Tiel op zaterdag 25 augustus 2018

Gospel in Tiel op zaterdag 25 augustus 2018

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Gospel in Tiel op zaterdag 25 augustus 2018.

Zaterdag 25 augustus kun je op de Groenmarkt in Tiel van Gospelmuziek genieten. Dit is een uniek evement!

Het is op meerdere manieren een uniek evenement. Ten eerste hebben verschillende Tielse kerken de handen ineen geslagen om dit event te organiseren. Ten tweede komen veel optredende artiesten uit de Betuwe.

Het programma wordt om 12.00 uur geopend door Ferry Hemels, hij zal samen met 2 andere muzikanten Opwekkingsliederen ten gehore brengen. Om 13.00 uur kun je luisteren naar Hein Hoer? en Rista Milacic, vooral bekend vanwege hun virtuoze gitaarspel en Rista ook vanwege zijn mondharmonica?s. Ook zal rapper Tobas Milacic enige nummers ten gehore brengen.

Om 15. 00 uur wordt het overgenomen door de groep Janjimu . Zij waren vorig jaar ook al in Tiel. Als extra zal ook de rapper Maurits Jan Westhoven voor u optreden. Het belooft een mooie muzikale middag te worden vol muzikale variatie.

Het gospel event is van 12.00 uur tot 16.00 uur.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)