Hans Laduc komt naar Geldermalsen op vrijdag 8 februari

Hans Laduc komt naar Geldermalsen op vrijdag 8 februari

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Hans Laduc komt naar Geldermalsen op vrijdag 8 februari.

Op vrijdagavond 8 februari treedt Hans Laduc in het Cultureel Café van Geldermalsen.

Deze solo singer songwriter treedt van 20:30 uur tot 22:30 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Een programma vol muziek en nostalgie. Toen Hans 7 jaar oud was, speelde hij op zijn tennis racket songs na van Elvis en Johnny Cash. In de 60’s en 70’s wilde hij net als de Beatles en The Eagles spelen een echte gitaar. Het begon met 1 gitaar bij het kampvuur, maar na zijn conservatorium opleiding heeft hij met bandjes bijna alles gespeeld uit de top 2000.

In 2005 herontdekte hij de akoestische gitaar en oefende net zo lang tot hij op 1 gitaar kon klinken als een hele band. Songs van o.a. Lennon, Sting, U2 en eigen werk. De mooiste songs staan op een vijftal cd’s en één lp. Hans is ook meer gaan zingen, een mooie aanvulling op zijn unieke repertoire. Op reis is zijn gitaar een trouw metgezel en verteld graag over wat hij daar heeft meegemaakt en ontdekt.

Een kleine greep: Hoe heet de 7 meter hoge gitaar in Maleisië staat? Hoe maakte een kapotte gitaar Johnny Cash wereldberoemd? Wat is het grote geheim van Nashville? Hoe heet de beroemdste pub van Dublin.

Adres: Schenkerij de Beurs, Marktplein 14/16 GeldermalsemDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.