Harrie Jekkers wegens succes bijgeboekt in de Agnietenhof

Harrie Jekkers wegens succes bijgeboekt in de Agnietenhof

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Harrie Jekkers wegens succes bijgeboekt in de Agnietenhof

De voorstelling van Harrie Jekkers & Klein Orkest was dit seizoen razendsnel uitverkocht en daarom komen zij op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 terug naar Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Wegens zijn succesvolle tour komt Harrie Jekkers volgend seizoen maar liefst twee keer naar de Agnietenhof. Hij speelt wederom de voorstelling ‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’ met Klein Orkest. Zo krijgt iedereen die dit seizoen geen kaart heeft weten te bemachtigen de kans om de voorstelling te zien.


Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Na de cabaretvoorstelling Jekkers & Jeroen, twee keer uitverkocht in de Agnietenhof, kreeg Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Hij wilde nog een keer terugkeren naar zijn muzikale roots en dat doet hij in deze voorstelling. Hij gaat terug naar de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest, bekend van hits als ‘Over de Muur’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘O, O Den Haag’. Op zijn bekende humoristische manier vertelt Jekkers over die muzikale periode. Hij wordt daarbij begeleid door bassist Chris Prins, drummer Niek Nieuwenhuijsen en toetsenist Henk Jan Heuvelink.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de voorstelling van Harrie Jekkers & Klein Orkest op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 en aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00-16.00 uur, zaterdag 14.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)