Ashton Brothers spelen wervelende show in Agnietenhof Tiel

Home Events Ashton Brothers spelen wervelende show in Agnietenhof Tiel

Datum

11 sep 2020 - 13 sep 2020
Expired!

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Ashton Brothers spelen wervelende show in Agnietenhof TielAshton Brothers spelen wervelende show in Agnietenhof Tiel


Van vrijdag 11 t/m zondag 13 september staat Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in het teken van muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren. De Ashton Brothers spelen maar liefst vier wervelende shows, met voorafgaand of na afloop van de voorstelling een heerlijke maaltijd.

Een medicijn tegen de misère

Ze zijn rebels, onverschrokken, muzikaal en bovenal hilarisch. De drie heren van de Ashton Brothers spelen ‘A Medicine Show’, een voorstelling die losjes is gebaseerd op de internationaal geprijsde vijfsterrenshow ‘Charlatans, a medicine show’. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère, want Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

Complete avond uit in de Agnietenhof

Bezoekers worden getrakteerd op een complete avond uit, want naast de voorstelling zit een heerlijke maaltijd bij de prijs inbegrepen. Zij kunnen kiezen uit drie gerechten: een enchillada met kip en oude kaas, een gebakken zeebaars met pastasalade of een groentelasagne.

Meer info & tickets

Kaarten voor Ashton Brothers – A Medicine Show (vrijdag 11 t/m zondag 13 september) zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl. Vanwege de 1,5 meterregeling is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Benieuwd naar het complete programma? Ga dan naar magazine.zinder.nl of haal de theaterfolder met het programma van september/oktober op bij de kassa.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
Tiel
www.agnietenhof

The event is finished.

Tags:,
Go to Top