Expositie in Meteren

Home Events Expositie in Meteren

Datum

01 - 30 sep 2020
Expired!

Tijd

11:00 am - 5:00 pm

Expositie in Meteren

Een cursus SEO, Joomla of Wordpress

Expositie in Meteren

Tijdens de zomer-editie van het landelijk atelierweekend hebben beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek.

Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, keramisten, beeldhouwers, glasblazers, fotografen, textiel en nog veel meer.
Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Er worden extra activiteiten georganiseerd zoals in het atelier ‘In de kersentuin’ in Meteren: t.w. schilderen, zeepstenen en/of een potje draaien. Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties.

Een van de deelnemende ateliers is : atelier “ In de kersentuin “, Wilhelminastraat 26, 4194 TW Meteren, telefoon 0622184063, met als gastexposant Jan van Nuland uit Haaften met o.a. schilderijen, tekeningen en keramiek.

Dit evenement wordt voor de 6e keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. De expositie in atelier ‘In de kersentuin’ is de gehele maand september iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

The event is finished.

Go to Top