Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel

Home Events Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel

Datum

17 sep 2020
Expired!

Tijd

7:30 pm - 9:30 pm

Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel


Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel

Waar Ronnie Flex eerder alleen te zien was in de grote popzalen, gaat hij nu de theaters in. Op donderdag 17 september speelt hij twee shows in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. Ondanks de 1,5 meter zit het publiek dichterbij dan ooit.

Duik in de studio van Ronnie Flex
De rapper neemt zijn studio mee het toneel op en speelt daar met zijn muzikanten allerlei nieuwe muziek. Bezoekers zien hoe de nummers ontstaan en krijgen een kijkje in het maakproces.
Het publiek dat eerder de voorstelling bezocht was laaiend enthousiast: “Het was alsof ze echt met elkaar in de studio zaten”, zegt een van de bezoekers. “Het was aan en écht goed geluid”.

Ronnie Flex groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia van ons land, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld om zijn unieke talent.

Tickets bestellen
Kaarten voor Ronnie Flex op donderdag 17 september om 19.30 en 21.30 uur zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN). Vanwege de 1,5 meterregeling is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Theater en Filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
Tiel
www.agnietenhof.nl

The event is finished.

Tags:,
Go to Top