Wandelen en eten in Buren

Home Events Wandelen en eten in Buren

Datum

27 okt 2020

Tijd

7:00 pm - 10:30 pm

Kosten

€70,00

Wandelen en eten in Buren


Op dinsdag 27 oktober 2020 van 19.00 – 22.30 uur kun je je weer culinair laten verrassen door de plaatselijke horeca in Buren. Zij bieden je een afwisselend menu op diverse locaties in het monumentale stadje aan.

Culinair Buren ‘Walking Dinner’ begint om 19.00 uur met een voorgerecht bij Restaurant De Hofhouding. Rond 22.30 uur arriveer je bij De Pannekoekenbakker en wordt de avond afgesloten met het dessert en een goody-bag.
Daartussen in wandel je met een gezelschap van minimaal 8 en maximaal 15 gasten naar Gastrobar Maximaal, Baron van Buren, De Kamer van Buren, Restaurant De Prins en Brasserie Goede Buren. Op elke locatie word je verwelkomd voor een vis-, vlees of vegetarisch gerecht. Bij elk gerecht wordt een drankje naar keuze geserveerd.
Een prettige en gezellige manier om met familie, vrienden en of buren, kennis te maken met en vooral te genieten van de gastvrije Burense horeca.
Meld je vooraf aan
De eerdere edities van Culinair Buren zijn door de deelnemers erg gewaardeerd. Wil je deze editie meegenieten van het aanbod van de Burense horeca? Meld je dan aan via het formulier op www.burenstad.nl. Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt!
De kosten van deelname aan deze avond zijn € 70,00 per persoon. De inschrijving is definitief als de kosten van deelname zijn voldaan.

Tags:
Go to Top