Zanger/pianist Roon Staal in Culemborg

Home Events Zanger/pianist Roon Staal in Culemborg

Datum

02 okt 2020
Expired!

Tijd

7:00 pm - 9:00 pm

Zanger/pianist Roon Staal in Culemborg

Een cursus SEO, Joomla of Wordpress

Zanger/pianist Roon Staal in Culemborg


Na een geslaagde corona-proof zomer tour in juni gaat zanger-pianist Roon Staal in september en oktober opnieuw op pad door Nederland.

Op vrijdag 2 oktober om 19.00 en 21.00 uur komt de 40-jarige musicus langs in de Oud Katholieke Kerk te Culemborg om een concert te geven. Uiteraard wordt gehoor gegeven aan de dan geldende maatregelen door de overheid m.b.t. de coronapandemie.
Art Garfunkel
Met op authentieke wijze gezongen covers maar ook typerende eigen werken kunt u op uw gemak genieten van een man met een gave stem en behendig pianospel. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) heeft een boodschap voor het grote publiek toen hij zijn Nederlandse protege aanprees: “To whom it may concern: Here I take great pleasure in introducing the extraordinary talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world!

We have been friends for years, singing together and recording just for the beauty of it. Let the amazing tenor vocal performance of Mr Staal now carry you away! Very truly yours”.

Ook de Britse singer-songwriter Gilbert O’Sullivan merkte de Nederlander op: “It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout”.

Tijdens het concert zijn er naast bekende songs van eerdere cd’s als Sound Of Silence, Imagine en Promise veel nieuwe werken met een splinternieuw album dat deze zomer wordt opgenomen, ditmaal in eigen land. Nieuwe covers en nieuwe originele werken maken net als eerdere albums zijn inmiddels 14de album compleet.

Zijn meest recente album ‘Peace’ dat deels in Nederland en deels in Japan is opgenomen werd goed ontvangen en is een voorbode van wederom een bijzonder album.
Alle informatie m.b.t. de herfst tour en het concert te Culemborg kun je vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992

The event is finished.

Go to Top