Zwem mee tijdens de 32e editie van de Zwem4Daagse

Home Events Zwem mee tijdens de 32e editie van de Zwem4Daagse

Datum

21 sep 2020 - 25 sep 2020
Ongoing...

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Zwem mee tijdens de 32e editie van de Zwem4Daagse

Een cursus SEO, Joomla of Wordpress

Zwem mee tijdens de 32e editie van de Zwem4Daagse

Na een succesvolle terugkeer van de Zwem4Daagse in 2019 hebben Team Sportservice Vianen, Helsdingen Sport en Cultuur en de gemeente Vijfheerenlanden besloten het dit jaar weer te organiseren.

De 32ste editie vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek van maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september 2020 in het zwembad van Helsdingen Sport en Cultuur. “Dit is goed nieuws, want de Zwem4Daagse is een leuk evenement waarmee kinderen en volwassen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen”, aldus de organisatie. Reserveer de data alvast in je agenda. De inschrijvingen worden binnenkort geopend.

De Zwem4Daagse is al lange tijd een uniek sportief evenement en is nog steeds het grootste landelijke zwemevenement dat in Nederland plaatsvindt. Deelnemers worden beloond met een officiële medaille door in vijf dagen tijd vier keer een bepaalde afstand te zwemmen, bijvoorbeeld 250, 500 of 1000 meter.

Inschrijven

De inschrijving start begin september. Inschrijven kan bij de receptie van Helsdingen Sport en Cultuur of online. Daarover volgt meer informatie via diverse kanalen, waaronder de websites en Facebook-pagina’s van Helsdingen Sport en Cultuur en Team Sportservice Vianen. Inschrijven kan ook nog bij de start van de Zwem4Daagse, maar de inschrijfkosten zijn in dat geval hoger.
Aangezien het onbekend is wat de ontwikkelingen rondom het coronavirus, de 1,5 meter samenleving en de richtlijnen van het RIVM worden, wordt aangeraden bovenstaande kanalen ook in de gaten te houden voor eventuele updates.
Wie vragen heeft over de Zwem4Daagse kan Esmée Schweertman van Team Sportservice Vianen een mail sturen via eschweertman@teamsportservice.nl.

Tags:
Go to Top