hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 205.000 Huis aan Huis verspreid!

Bel mij terug - Ik wil meer weten over Regionaal Uitgelicht

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Tarieven en Mogelijkheden bij Regionaal Uitgelicht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Opvallend adverteren doe je in de best gelezen krant, de leukste en meest complete evenementenkrant van Midden Nederland

 …” Als je een gebied wilt bereiken van ruim 2.500 vierkant kilometer met 205.000 brievenbussen, kies je dan voor 14 kranten of kies je dan voor 1 krant?

Tarieven Regionaal Uitgelicht

De tarieven welke hier gedownload kunnen worden zijn de bruto tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs. Hoe vaker je plaatst, hoe hoger de korting. De krant is nu opgesplitst in 2 edities. Regio Noord en Zuid. Kijk voor indeling in ons tarievenoverzicht.

Omdat Horeca deel uitmaakt van het concept van Regionaal Uitgelicht hebben wij een speciaal tarief ontwikkeld voor de Horeca. In Regionaal Uitgelicht is een rubriek "Culinair Uitgelicht". Deze rubriek wordt direct naast de Theaters Uitgelicht pagina geplaatst en biedt een scala aan uitgaansmogelijkheden. Speciaal voor de Horeca is er een tarief ontwikkeld.

Wat maakt Regionaal Uitgelicht zo bijzonder?

De krant wordt volledig in full color gedrukt op een zeer gedetailleerde wijze gedrukt. Zelfs de kleinste lettertjes worden nog haarscherp en goed leesbaar afgedrukt. Alle advertenties worden in full color gedrukt. Hiervoor geldt geen meerprijs. De berichtgeving in de krant gaat over alle grotere evenementen die plaatsvinden in het gebied waarbinnen Regionaal Uitgelicht verspreid wordt. Daarbij wordt er alleen vooruit gekeken, naar iets wat je kunt ondernemen. Daardoor wordt de krant langer bewaard en absoluut vaker gelezen.

Waarom Regionaal Uitgelicht beter werkt voor adverteerders:

Regionaal Uitgelicht wordt verspreid in een oplage van 205.000 exemplaren, huis aan huis in een gebied van ± 2500 vierkante kilometer.
Wilt je dit bereik genereren met andere huis-aan-huisbladen dan zullen daar 14 titels voor ingezet moeten worden, waarvan je waarschijnlijk ook niet weet welke kwaliteit geleverd wordt.

Eén ding weet je bij Regionaal Uitgelicht in ieder geval zeker:
De kwaliteit die Regionaal Uitgelicht brengt is overal hoog en gelijk!

  • Adverteren kan in de totale oplage of editioneel. Kort gezegd: Boven rivier de Lek en Onder rivier de Lek;
  • Er bestaat ook een mogelijkheid een K.I.K. (krant in krant) te drukken. Dit is mogelijk vanaf 4 pagina's. Vraag naar het speciale pagina-tarief;
  • Alle tarieven zijn exclusief 21% btw en inclusief 15% eventuele bemiddelingskorting;
  • Door de hoge bewaarfactor van Regionaal Uitgelicht wordt de krant gemiddeld 4 tot 6x gelezen. Een advertentie wordt dan ook automatisch meerdere malen gezien. Dus meer contactmomenten voor een superlaag tarief;
  • Lokale concurrentie is zo goed als niet van toepassing. Concollega's zullen juist meer traffic genereren!

Contact opnemen met Regionaal Uitgelicht

KLIK HIER VOOR DE CONTACT-PAGINA. 

Toeslagen:

  • Een toeslag van 5% wordt berekend wanneer de betalingstermijn van 30 dagen overschreden wordt, deze  wordt berekend vanaf de 1ste dag nadat de betalingstermijn verstreken is. Indien betalingen uitblijven, dan zal de incasso uitbesteed worden. De gerechtelijke kosten hiervan bedragen tenminste € 175,- welke geheel voor eigen rekening zijn.

Alle extra verrichtingen die gedaan moeten worden om de openstaande factuur te incasseren (nadat de betalingstermijn verstreken is) worden doorberekend aan de opdrachtgever. 

Algemene voorwaarden

KLIK HIER VOOR DE ALGEMENE VOORWAARDEN  

Annuleringen:

Annuleringen kunnen alleen schriftelijk plaatsvinden. Indien een reservering geannuleerd wordt na de geldende annuleringstermijn,bedragen de annuleringskosten 50% van door de adverteerder voor de betreffende advertentie verschuldigde vergoeding.
De uiterste annuleringsdatum is gelijk aan de datum met de deadline voor de aan te maken advertenties. 

 

 

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Bezoekers vandaag (via de homepage)67

Bezoekers informatie

Samen met u zijn er op dit moment

2
bezoekers op de homepage van Regionaal Uitgelicht, op zoek naar een leuk evenement!

11 december 2017

Regionaal Uitgelicht, jouw krant voor o.a. :


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01