hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 205.000 Huis aan Huis verspreid!

Klik hier om naar de agenda te gaan. Alle leuke activiteiten op een rijtje!

Adverteren in Regionaal Uitgelicht

Vlinderloop in Houten op zaterdag 9 september 2017, iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Houten te doen!

Loopgroep Houten organiseert 9 x per jaar de bekende Run2Day Vlinderloop. Deze prestatieloop vindt elke tweede zaterdag van de maand plaats, van september tot en met mei.

De loop staat open voor leden en niet-leden van de Loopgroep. De eerste loop wordt gehouden op zaterdag 9 september.

De afstanden zijn: 5,2 km; 11,1 km; 15,2 km en de halve marathon (21,1 km). De start is om 11.30 uur voor sportcomplex “De Wetering” van Korfbal Vereniging Victum aan de Hefbrug 3 te Houten. Alle afstanden gaan tegelijk van start. Leden van de Loop Groep Houten (posters) en borden met pijlen geven langs de route de richting aan. (Het parcours is niet afgezet en dus niet autovrij. Voor wie meedoet: Houd rekening met andere verkeersdeelnemers en volg de instructie van de posters op.) Er is onderweg een waterpost en er is EHBO aanwezig. Tevens is er bij de finish gelegenheid voor verkleden en douchen. Het parcours is uitgezet in het prachtige buitengebied van Houten o.a. langs kasteel Heemstede en het Amsterdam Rijnkanaal.

Inschrijven
De inschrijving is in de kantine van Victum van 10:30 - 11:25 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten zijn € 4,00 en met herinnering € 6,00. Na afloop worden prijzen verloot op startnummer. Bij het inleveren van je startnummer na afloop kun je zien op welk startnummer een prijs is gevallen. De uitslagen van de Vlinderloop vind je op de website van LGH en op www.uitslagen.nl.

 
Adres: Hefbrug Houten
 
 
Toegangsprijs: n.b.
 
Website: www.loopgroephouten.nl
Informatie over Houten - waar het ligt en het weer
Extra info:
 

 


Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Welkom bij Regionaal Uitgelicht

Regionaal Uitgelicht - De grootste evenementenkrant van Midden NederlandVerspreide oplage 205.000: één krant in het hele gebied, geëditioneerd voor de adverteerders! 

Regionaal Uitgelicht is een huis aan huisblad dat eind mei 2015 voor het eerst verschenen is in een bijzonder groot verspreidingsgebied met een oplage van ruim 205.000 stuks. Globaal strekt dit gebied zich uit van Hardinxveld-Giessendam tot aan Wijk bij Duurstede en van Druten tot aan Montfoort. In al die plaatsen en de plaatsen die daartussen liggen wordt Regionaal Uitgelicht huis-aan-huis verspreid. Het grootste huis-aan-huisblad binnen de regio. Regionaal Uitgelicht wordt uitgegeven met een editie in de regio Noord en de regio Zuid van Midden Nederland. Bij de tarieven is te zien welke plaatsen daaronder vallen. Het nieuws is in beide regio's gelijk!! Zo krijgt ieder evenement VOLOP de aandacht, en de adverteerder adverteert alleen in het gebied wat voor het bedrijf het meest interessant is!

Voor de lezer is deze krant interessant omdat Regionaal Uitgelicht telkens een nieuw overzicht biedt aan leuke evenementen, (culturele) uitstapjes, of festivals in de regio. Ook bijzondere plaatsen en gebieden krijgen de aandacht in deze krant. Er is veel te doen binnen het bereik waar Regionaal Uitgelicht verspreid wordt. Je leest het en beleeft het!

De krant Regionaal Uitgelicht wordt bewust in het weekend verspreid, zodat je het lekker lang en relaxed kunt lezen. 

Regionaal Uitgelicht verschijnt vanaf ieder laatste weekend van de maand.

Voor Wie

Regionaal Uitgelicht richt zich op die evenementen en festivals die voor het publiek toegankelijk zijn. Organisatoren van lokale activiteiten, denk bijvoorbeeld aan Appelpop of het Fruitcorso in Tiel, de Sleepbootdagen of de Paardenmarkt in Vianen, de Vrijstadmarkt of Culemborg Bijvoorbeeld in Culemborg, de zomerfeesten in Gorinchem of Nieuwegein, krijgen hiermee in een klap een enorm gratis podium. Maar ook bijvoorbeeld de Wijkse Taptoe, het Kersenfestival en de Schapenmarkt in Langbroek. Alle (al of niet culturele) evenementen worden belicht en krijgen volop de aandacht. Hiermee zullen de lokale economieën een extra steun krijgen.

Een goede krant

Regionaal Uitgelicht wordt door de lezers gewaardeerd met een dikke 9! De krant wordt bijna 4 weken bewaard en met grote regelmaat doorgelezen.

Voor ondernemers is adverteren in Regionaal Uitgelicht interessant. Door de bijzonder hoge oplage, de leesbaarheid, de omvang van het verspreidingsgebied en de aantrekkelijke tarieven wordt uw advertentie ineens nog meer waard! Alles wordt 'uitgelicht'. Regionaal Uitgelicht is een blad waarin de adverteerder ook het evenement is. De positieve uitstraling werkt door naar de adverteerder.

Wilt u de Regionaal Uitgelicht wel ontvangen en andere bladen niet? U kunt hier heel eenvoudig uw favoriete brievenbus-sticker dowloaden. :)

   


 

 

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Herdertjestocht in Leerdam op zondag 17 december 2017, iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Leerdam

Zondag 17 december 2017

Het Kerstverhaal op een laagdrempelige manier beleven. Dat kunnen jong en oud doen in Leerdam op zondagmiddag 17 december. Op diverse sfeervolle locaties in de binnenstad van Leerdam worden er scenes uit het Kerstverhaal uitgebeeld door acteurs. Vanaf 17.00 uur kunnen jong en oud starten met de tocht vanaf het kerkplein voor de Katholieke Kerk.

Op het plein voor de Katholieke Kerk vertelt, onder begeleiding van enkele mooie Kerstmelodieën door een koperensemble, een ‘Engel’.
Onder leiding van een verteller gaan de deelnemers aan de Herdertjestocht van start. Onderweg ontmoeten de deelnemers onder andere Keizer Augustus en de ezel waarmee Jozef en Maria de tocht naar Bethlehem maakten. Na twee overvolle herbergen op de Zuidwal, komen ze langs Jozef en Maria die onderweg zijn naar Bethlehem, en enkele herders met schapen. Aan het einde van de tocht worden de deelnemers opgewacht door de 3 Koningen en een Engel. Zij wijzen de deelnemers op de plaats waar Jozef en Maria met hun kindje Jezus zijn. Na afloop is er op het kerkplein van de Bethelkerk voor iedereen wat lekkers (en warms) te drinken en eten.

Algemeen:
Herdertjestocht, 17 december 17:00 uur
Locatie: vanaf kerkplein voor Katholieke Kerk
Einde Bethelkerk, Westwal 29a Leerdam
Meer informatie: www.kerkaandelinge.nl
op 17 december van 12.00 tot 17.00 uur in de Tolhuisstraat, Kleibergsestraat, Weerstraat en op het Plein. Parkeren is deze dag weer gratis!

Adres: Leerdam
 
 
Toegangsprijs: gratis
 
Website: n.b.
Informatie over Leerdam - waar het ligt en het weer
Extra info:
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Eerder belicht in Uitgelicht

20151003-ballenopdewallen.jpg

Regionaal Uitgelicht, jouw krant voor o.a. :

Wij plaatsen het nieuws gratis!

Gratis redactie plaatsen in Regionaal Uitgelicht


 

Volg Regionaal Uitgelicht op Facebook voor het laatste nieuws!

 

Colofon

De grootste evenementenkrant van Midden Nederland Regionaal Uitgelicht wordt maandelijks huis-aan-huis in Midden-Nederland verspreid in een totale oplage van 205.000 exemplaren. Regionaal Uitgelicht kijkt altijd vooruit! Regionaal Uitgelicht wordt grotendeels VIA DE POST verspreid


Uitgever/Verkoop:
De MediaRaad
Adriaan Brouwers 06-30101437
Peter Bakker 06-38708380
Ton Gommans 06-53994270

info@regionaal-uitgelicht.nl

Opmaak + Website:

RTG Reclame
media@regionaal-uitgelicht.nl


Redactie:

Evert Scheffer
Adriaan Brouwers

Ton Gommans
Bartho Hendriksen

redactie@regionaal-uitgelicht.nl


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01