hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 205.000 Huis aan Huis verspreid!

Klik hier om naar de agenda te gaan. Alle leuke activiteiten op een rijtje!

Adverteren in Regionaal Uitgelicht

Kofferbakmarkt in Beneden-Leeuwen op zondag 22 oktober 2017, iets leuks te doen in Beneden-Leeuwen, iets leuks te doen op zondag

Zondag 22 oktober 2017

In de Zandstraat in Beneden-Leeuwen vindt op zondag 22 oktober een gezellige en grote Kofferbakmarkt plaats. 

Een gezellige markt met heel veel kofferbakken... Je vindt op een kofferbakmarkt altijd hele leuke gebruikte, maar ook nieuwe spullen.

De Kofferbakmarkt in Beneden-Leeuwen vindt plaats op zondag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Adres: Zandstraat Beneden-Leeuwen
 
 
Toegangsprijs: n.b.
 
Website: n.b.
Informatie over Beneden-Leeuwen - waar het ligt en het weer
Extra info:  
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Vlinderloop in Houten op zaterdag 9 september 2017, iets leuks te doen in de buurt, iets leuks in Houten te doen!

Loopgroep Houten organiseert 9 x per jaar de bekende Run2Day Vlinderloop. Deze prestatieloop vindt elke tweede zaterdag van de maand plaats, van september tot en met mei.

De loop staat open voor leden en niet-leden van de Loopgroep. De eerste loop wordt gehouden op zaterdag 9 september.

De afstanden zijn: 5,2 km; 11,1 km; 15,2 km en de halve marathon (21,1 km). De start is om 11.30 uur voor sportcomplex “De Wetering” van Korfbal Vereniging Victum aan de Hefbrug 3 te Houten. Alle afstanden gaan tegelijk van start. Leden van de Loop Groep Houten (posters) en borden met pijlen geven langs de route de richting aan. (Het parcours is niet afgezet en dus niet autovrij. Voor wie meedoet: Houd rekening met andere verkeersdeelnemers en volg de instructie van de posters op.) Er is onderweg een waterpost en er is EHBO aanwezig. Tevens is er bij de finish gelegenheid voor verkleden en douchen. Het parcours is uitgezet in het prachtige buitengebied van Houten o.a. langs kasteel Heemstede en het Amsterdam Rijnkanaal.

Inschrijven
De inschrijving is in de kantine van Victum van 10:30 - 11:25 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten zijn € 4,00 en met herinnering € 6,00. Na afloop worden prijzen verloot op startnummer. Bij het inleveren van je startnummer na afloop kun je zien op welk startnummer een prijs is gevallen. De uitslagen van de Vlinderloop vind je op de website van LGH en op www.uitslagen.nl.

 
Adres: Hefbrug Houten
 
 
Toegangsprijs: n.b.
 
Website: www.loopgroephouten.nl
Informatie over Houten - waar het ligt en het weer
Extra info:
 

 


Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Welkom bij Regionaal Uitgelicht

Regionaal Uitgelicht - De grootste evenementenkrant van Midden NederlandVerspreide oplage 205.000: één krant in het hele gebied, geëditioneerd voor de adverteerders! 

Regionaal Uitgelicht is een huis aan huisblad dat eind mei 2015 voor het eerst verschenen is in een bijzonder groot verspreidingsgebied met een oplage van ruim 205.000 stuks. Globaal strekt dit gebied zich uit van Hardinxveld-Giessendam tot aan Wijk bij Duurstede en van Druten tot aan Montfoort. In al die plaatsen en de plaatsen die daartussen liggen wordt Regionaal Uitgelicht huis-aan-huis verspreid. Het grootste huis-aan-huisblad binnen de regio. Regionaal Uitgelicht wordt uitgegeven met een editie in de regio Noord en de regio Zuid van Midden Nederland. Bij de tarieven is te zien welke plaatsen daaronder vallen. Het nieuws is in beide regio's gelijk!! Zo krijgt ieder evenement VOLOP de aandacht, en de adverteerder adverteert alleen in het gebied wat voor het bedrijf het meest interessant is!

Voor de lezer is deze krant interessant omdat Regionaal Uitgelicht telkens een nieuw overzicht biedt aan leuke evenementen, (culturele) uitstapjes, of festivals in de regio. Ook bijzondere plaatsen en gebieden krijgen de aandacht in deze krant. Er is veel te doen binnen het bereik waar Regionaal Uitgelicht verspreid wordt. Je leest het en beleeft het!

De krant Regionaal Uitgelicht wordt bewust in het weekend verspreid, zodat je het lekker lang en relaxed kunt lezen. 

Regionaal Uitgelicht verschijnt vanaf ieder laatste weekend van de maand.

Voor Wie

Regionaal Uitgelicht richt zich op die evenementen en festivals die voor het publiek toegankelijk zijn. Organisatoren van lokale activiteiten, denk bijvoorbeeld aan Appelpop of het Fruitcorso in Tiel, de Sleepbootdagen of de Paardenmarkt in Vianen, de Vrijstadmarkt of Culemborg Bijvoorbeeld in Culemborg, de zomerfeesten in Gorinchem of Nieuwegein, krijgen hiermee in een klap een enorm gratis podium. Maar ook bijvoorbeeld de Wijkse Taptoe, het Kersenfestival en de Schapenmarkt in Langbroek. Alle (al of niet culturele) evenementen worden belicht en krijgen volop de aandacht. Hiermee zullen de lokale economieën een extra steun krijgen.

Een goede krant

Regionaal Uitgelicht wordt door de lezers gewaardeerd met een dikke 9! De krant wordt bijna 4 weken bewaard en met grote regelmaat doorgelezen.

Voor ondernemers is adverteren in Regionaal Uitgelicht interessant. Door de bijzonder hoge oplage, de leesbaarheid, de omvang van het verspreidingsgebied en de aantrekkelijke tarieven wordt uw advertentie ineens nog meer waard! Alles wordt 'uitgelicht'. Regionaal Uitgelicht is een blad waarin de adverteerder ook het evenement is. De positieve uitstraling werkt door naar de adverteerder.

Wilt u de Regionaal Uitgelicht wel ontvangen en andere bladen niet? U kunt hier heel eenvoudig uw favoriete brievenbus-sticker dowloaden. :)

   


 

 

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Het Fenomeen van de Genezing in Tiel op zondag 29 oktober 2017, iets leuks in Tiel te doen, iets leuks in de buurt te doen

Zondag 29 oktober 2017

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, toont de indrukwekkende documentaire ”Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring“.
Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij stierf in 1959, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Door toepassing van zijn leer gebeuren genezingen, die uit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn.
 

Vertegenwoordigd op alle continenten

 
In 1979 richtte Grete Häusler de Bruno Gröning-Vriendenkring op. Zijzelf beleefde door Bruno Gröning de genezing van drie als “ongeneeslijk” aangetoonde ziekten. Tot haar eigen verbazing stelde zij vast, dat ook na 1959 genezingen gebeurden.
Langzamerhand werden steeds meer artsen door hun genezen patiënten geattendeerd op het gebeuren. In 1992 richtten artsen en mensen uit andere medische beroepen de Medisch Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) op in de Bruno Gröning-Vriendenkring. Zij hebben de taak op zich genomen om de genezingen te onderzoeken aan de hand van diagnoses, die door onafhankelijke artsen bevestigd en gedocumenteerd zijn. Zij houden wereldwijd lezingen om collega’s en geïnteresseerden te informeren.
Door deze activiteiten en verder door de onvermoeibare inzet van vrijwillige helpers is de Bruno Gröning-Vriendenkring intussen gegroeid tot een van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg, wereldwijd.

In mei 2013 kreeg de Bruno Gröning-Vriendenkring het Peace Pole Award de aan de Verenigde Naties (UNO) aangesloten World Peace Prayer Society (WPPS).
 

Negen jaar productietijd

 
Al deze belangrijke gebeurtenissen laat de documentaire zien. In totaal negen jaar besteedde het team van regisseur en scriptschrijver Thomas Eich aan de productie. Zo was het filmteam onderweg op alle continenten en interviewde Bruno Gröning-vrienden uit meer dan 35 landen. Bij elkaar zijn twintig en medisch gedocumenteerde genezingen te zien in de film.
Vertoning
Locatie: Wijkcentrum Passewaaij Koerierspad 3, 4007 TS  TIEL (Parkeren: tik in navigatiesysteem: Professor Buismanlaan 30).
Data: zondag 29 oktober 2017 en zondag 26 november 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur, in drie delen inclusief twee pauzes (catering aanwezig). De toegang is vrij, een gift wordt gevraagd.  Aanmelden via Sander Lempers, tel. 06 – 12272562.
Verdere informatie over de film vindt u op: www.bruno-groening-film.org
Informatie over de Bruno Gröning vriendenkring: www.bruno-groening.org
Adres: Wijkcentrum Passewaaij Koerierspad 3, 4007 TS  TIEL (Parkeren: tik in navigatiesysteem: Professor Buismanlaan 30).
 
 
Toegangsprijs: Gratis, vrijwillige gift
 
Website: n.b.
Informatie over Tiel - waar het ligt en het weer
Extra info:
 

 


Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Eerder belicht in Uitgelicht

20151128-Harten-10.jpg

Regionaal Uitgelicht, jouw krant voor o.a. :

Wij plaatsen het nieuws gratis!

Gratis redactie plaatsen in Regionaal Uitgelicht


 

Volg Regionaal Uitgelicht op Facebook voor het laatste nieuws!

 

Colofon

De grootste evenementenkrant van Midden Nederland Regionaal Uitgelicht wordt maandelijks huis-aan-huis in Midden-Nederland verspreid in een totale oplage van 205.000 exemplaren. Regionaal Uitgelicht kijkt altijd vooruit! Regionaal Uitgelicht wordt grotendeels VIA DE POST verspreid


Uitgever/Verkoop:
De MediaRaad
Adriaan Brouwers 06-30101437
Peter Bakker 06-38708380
Ton Gommans 06-53994270

info@regionaal-uitgelicht.nl

Opmaak + Website:

RTG Reclame
media@regionaal-uitgelicht.nl


Redactie:

Evert Scheffer
Adriaan Brouwers

Ton Gommans
Bartho Hendriksen

redactie@regionaal-uitgelicht.nl


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01