hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 227.300 Huis aan Huis verspreid!

Al 50 jaar dé keukenspecialist van de regio! Keukencentrum Midden Nederland

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Al 50 jaar dé keukenspecialist van de regio!
Keukencentrum Midden Nederland

Eerlijk duurt het langst.

Hoe het begon en verlopen is tot op heden:

Dirk de Groot en Maaike Rietveld komen beide uit een ondernemers familie. Ze trouwen in 1954 gaan wonen aan de Leerbroekseweg te Leerbroek. Ondanks dat Dirk bij een baas werkt krijgt hij al snel te horen van zijn kersverse vrouw dat hij niet zijn hele leven bij een baas zal blijven werken. Maaike handelt er inmiddels al van alles bij (je mag tenslotte als getrouwde vrouw niet blijven werken in die tijd) en zo beginnen ze dan ook in 1956 een eigen bedrijf in (tweede hands) hout, het timmeren van schuurtjes, maken van hekken etc. Ze bouwen een nieuw huis en in hun naastgelegen werkplaats wordt veel hout verwerkt. In korte tijd is er ook een winkelruimte waar van alles verkocht wordt van speelgoed, behang, verf, schroeven tot vuurwerk (alleen aan het einde van het jaar) aan toe. Dochters Alie en Bep hebben inmiddels de familie de Groot compleet gemaakt. Dirk en Maaike zetten in 1966 enkele keukenblokjes neer (van Nederlands fabricaat) en daarmee is de handel in keukens geboren. Deze keukenblokken bestaan uit onderkasten, (RVS) blad en bovenkasten. Inbouwapparaten volgen snel daarna. Maar ook bieden ze keukenbuffetten en tiener(slaap)kamers aan. In de aantrekkende economie en vraag naar keukens groeien ze al snel uit in het aantal keukenopstellingen en de bestaande ruimte is te klein geworden. Er wordt in 1973 een hal bijgebouwd zodat ze ruim 75 keukenopstellingen kunnen tonen. Ook zijn er inmiddels keukens van Duitse makelij bijgekomen, in 1983 het merk Ballerina en in 1986 het merk Rotpunkt. Deze merken voeren zij tot op de dag van vandaag. Dirk wil de grootste toonzaal van Nederland hebben in keukenland. Daarom wordt er nog een stuk bijgebouwd aan de al ruime showroom en staan er uiteindelijk 107 keukenopstellingen binnen. De grootste van Nederland voor dat moment dat is zeker (ze heten niet voor niets de Groot!). Ook dochters Alie en Bep zit handel in het bloed, dus werken inmiddels ook mee waar kan. Werken is een hobby, dus wordt er niet op een uurtje gekeken. Een handel in zwembaden en stacaravans kan er ook nog wel bij. Toch genieten Dirk en Maaike ook met volle teugen van het leven en is er zeker ook voldoende tijd voor ontspanning. Helaas overlijdt Dirk in 1990 als gevolg van een hartstilstand op 57 jarige leeftijd in het voormalige Joegoslavië. Maaike en dochters Alie en Bep gaan verder. In de jaren tot dan toe zijn er verschillende medewerkers gekomen en gegaan. Ze willen een familiebedrijf blijven en zo komt a.s. schoonzoon Aart het team versterken. De vooruitgang gaat verder en er is een stuk grond te koop op het industrieterrein te Meerkerk. In 1995 worden er plannen gemaakt om nieuw te bouwen aldaar. Na een lange winter (met een elfstedentocht) wordt 8 weken later dan gepland het pand opgeleverd. Vele extra uren volgen voor inrichting en verhuizing van Leerbroek naar Meerkerk.
Op 22 Nov. 1996 volgt de officiële opening aan de Handelsweg 1. Inmiddels zijn ze dus alweer 20 jaar gevestigd op deze locatie. Helaas is ook Maaike de Groot in Januari 2009 op 75 jarige leeftijd overleden.
Trots op wat zij als familie de Groot met elkaar hebben neergezet en hebben bereikt, willen zij aandacht geven aan dit jubileum. 60 jaar handel door familie de Groot, 50 jaar handel in keukens, 30 jaar dealer van Rotpunkt keukens en 20 jaar op de huidige locatie te Meerkerk.
Mijlpalen om trots op te zijn. De visie voor de toekomst! Blijven wie ze zijn en op hun eigen wijze blijven voortgaan, dat is een eigenschap van een zelfstandig ondernemer. Wat is er leuker dan dat mensen meerdere malen een keuken bij je aanschaffen als ze weer eens verhuizen, of dat de kleinkinderen van opa en oma een keuken komen kopen bij je als gerenommeerd bedrijf, want opa en oma gaven aan eens naar de Groot te gaan! Werken met passie en plezier voor tevreden klanten, daar doen zij het uiteindelijk allemaal voor.
Zij staan voor hun vakmanschap, kwaliteit, service en betrouwbaarheid. 

Innovatief en meedenken met hun klanten. Van een strak glanzend greeploze keuken tot een landelijke (in eigen gewenste kleur gespoten fronten), zij bieden een scala aan mogelijkheden. Of het nu om een renovatie van een keuken, het vervangen van een apparaat in de keuken of om een geheel nieuwe keuken gaat. Een ieder kan daarvoor bij hun terecht. Zij nemen de tijd voor een goed advies. Zij willen hun klanten graag ontzorgen en werken daarom ook met betrouwbare vakmensen die ook op hun beurt hun vak verstaan. Met hun slogan KEUKENPRET VOOR ELK BUDGET willen zij aangeven dat het prettig is een keuken aan te schaffen en zij deze leveren voor elk budget. Om hun klanten van de gewenste informatie te voorzien werken zij daarom het liefst op afspraak, zodat zij de tijd voor een ieder kunnen nemen wat nodig is om een aanschaf te doen voor jaren plezier.

Keukencentrum Midden Nederland
Handelsweg 1 Meerkerk
Telefoon: 0183 - 352 244
www.kcmiddennederland.nl

Bedden Xperts by Wimm Van waterbedden tot zorgbedden

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Bedden Xperts by Wimm

Van waterbedden tot zorgbedden


Wie is toch die man die in de beddenwinkel staat in Tiel op de Kleibergsestraat? Het is Wim Verbeek, niet alleen bekend in Tiel maar ook ver daarbuiten!

Wim is ooit begonnen met in een foto vakzaak. Daarna (en daar zullen de meeste hem van kennen) is Wim begonnen met een speciaalzaak op het gebied van Bang & Olufsen. Een audio en tvmerk wat Wim uiteindelijk ten grondslag ligt aan wat hij nu doet. Een merk wat hem heeft weten te inspireren op slaapkamer gebied, topsegment te gaan adviseren.

Begin 2015 heeft Wim zijn winkel BeddenXperts geopend aan de Kleibergsestraat. Van origine is BeddenXperts een Duits bedrijf. De producten die geleverd worden zijn van absolute topkwaliteit tegen een echte concurrerende prijs. Naast deze bedden heeft Wim ook een lijn met waterbedden. “ Maar waterbedden zijn toch uit...?” “Integendeel”, zegt Wim. “Een goed waterbed is juist helemaal in, dat ligt echt veel lekkerder dan bijvoorbeeld een boxspring”. Wim laat de verschillen zien en we moeten het inderdaad beamen. De boxspring ligt gewoon top, maar als je daarna op het waterbed gaat liggen weet je eigenlijk niet wat je meemaakt.

Wim heeft overal aan gedacht. “Je kunt dan wel een mooi bed hebben staan, maar wat is nou een fijn bed zonder mooi bedlinnen?” Daar moet je wat mee.
Bij BeddenXperts vind je daarom nu een grote collectie bed-textiel van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Verder heeft Wim zich ook gespecialiseerd in zorgbedden. De meeste zorgbedden die nu verkrijgbaar zijn, zijn vreselijk saaie bedden, waarbij het zorgzame hieraan wel erg wordt benadrukt. Maar dat het praktisch moet zijn, dat is duidelijk.
BeddenXperts heeft zich verdiept in deze materie en gezocht naar een product dat er allereerst goed uitziet en daarbij ook uitermate praktisch is.
Het zorgbed dat door BeddenXperts geleverd kan worden is uitermate functioneel. Het kan namelijk geplaatst worden IN een bestaand bed met lattenbodem. Het tilvermogen is groot, waardoor deze constructie voor een bijzonder grote doelgroep uitkomst biedt. Onder de bestaande lattenbodem wordt het systeem gemonteerd, waardoor het bed een normale uitstraling heeft.
Van een normaal bed een zorgbed gemaakt, het kan heel eenvoudig.

Loop eens binnen en laat je uitgebreid voorlichten. Zodat je weet en voelt hoe je het lekkerst slaapt! Hij is niet voor niets BeddenXpert!

BeddenXperts Kleibergsestraat 20 Tiel Tel. 0344 - 606701 

Bedvisie Nieuwegein, een niet misverstane visie

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bedvisie Nieuwegein, een niet misverstane visie

We lopen binnen bij Bedvisie in Nieuwegein, op de Liesbosch. Een frisse beddenzaak op het industrieterrein Laagraven.

Maak kennis
Er komt direct een man op ons afgelopen, welke ons hartelijk welkom heet. “Mijn naam is Jan, waarmee kan ik u van dienst zijn…”. Iedere klant wordt welkom geheten met een ferme handdruk. Al gauw voelen we ons er helemaal thuis. Bedvisie wordt gerund door Jan en Marlène. We zijn benieuwd naar de mensen achter het bedrijf. Jan heeft al ruim 30 jaar ervaring op slaapgebied. Jan is ooit begonnen in de service bij een fabrikant (waarmee hij overigens nog steeds zaken doet). Daar leerde hij in een relatief korte periode wat er zoal fout kon gaan, maar vooral, wat beter kon. Die ervaringen heeft hij daarna continu kunnen gebruiken om uiteindelijk het hele concept van Bedvisie in de markt te zetten. “Kijk”, zegt Jan, “iemand die hier komt, heeft een in ieder geval behoeft aan een goede slaap, en wij gaan dat voor deze mensen regelen.”. We worden meteen uitgenodigd hiervan te proeven. Jan neemt ons mee naar een slaapsysteem van Perzona. De naam zegt het al. Dit systeem biedt oplossingen, welke overigens zeer goed betaalbaar zijn, voor buikslapers, rugslapers, zijslapers of combinaties daarvan. Het mooie van dit systeem is dat je naderhand kunt besluiten het matras toch anders in te richten. “Meten is weten en dit is een perfect systeem!”. Gewicht, lengte, alles wordt gemeten en vervolgens komen daar gegevens uit welke passend zijn voor iedere slaper.

Diverse principes
Jan vertelt met passie over Bedvisie. Het is zelfs zo, dat bij praktisch elke aflevering van een bed of matras, Jan meekomt om te zien of alles naar wens is. Naast dit bijzondere Persona systeem staan (of liggen) er bij Bedvisie ook Auping-systemen, Ubica en Tempur. Ieder matras heeft zijn eigen karaktereigenschappen. En het is voor iedereen verschillend wat het beste ligt. Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met het budget. Nederland loopt voorop in slaapcomfort, samen met Denemarken, Zweden en Noorwegen. We besteden hier veel aandacht aan een goede nachtrust, meer dan bijvoorbeeld in Frankrijk, Spanje of Italie. Een en ander heeft te maken met de bouw. Wij zijn over het algemeen groter dan inwoners van de zuidelijkere landen. We moeten dus echt rekening houden met ons gestel.

Verbouwing
Bedvisie is volledig verbouwd, alles is op de schop gegaan. Een en ander houdt in dat alles nu totaal gemoderniseerd is, ook de meetsystemen die voorzien zijn van de modernste technieken.
Je kunt er alle matrassen uitproberen, voelen en informeren naar de eigenschappen. Een matras voor mannen moet feitelijk koeler zijn dan een matras voor vrouwen. Mannen transpireren meer… hetzelfde geldt voor het dekbed. Jan vertelt ons alle ins en outs van de slaapsystemen. Er gaat echt een (slaap)wereld voor je open bij Bedvisie.

Naast de grote collectie bedden en matrassen is er ook een speciale ‘kussen kamer’. Hierin liggen tientallen verschillende soorten kussens en dekbedden. De kussens kun je gewoon uitproberen. Je krijgt echt een test-kussen. Bevalt deze, dan wordt een dergelijk kussen geheel nieuw geleverd. Ook hiervoor geldt dat ‘meten is weten’.

Wij gaan verder...
Voor mensen die moeilijk ter been zijn regelt Bedvisie vervoer. Zodat ook zij op een aangename wijze bij Bedvisie kunnen kijken. Wanneer je overdag geen tijd hebt is het mogelijk een afspraak te maken om in de avonduren rustig te komen kijken.

Marlène is van de kleuren… Behalve dat zij ook alles van de bedden weet, is zij bijzonder goed in het combineren van kleuren. Zo kan zij in overleg met de klant kijken wat past qua kleur. Niet alleen de kleur van bijvoorbeeld een bed of box, maar ook voor de kleuren van een vloer, gordijnen, dekbedhoezen etc. Een gemiddeld persoon slaapt 8 uur op een dag…. Dan mag de slaapkamer er toch ook geweldig uitzien!

Bedvisie Nieuwegein Liesbosch 4a 3439 LB

Nieuwegein, tel. 030 266 77 65

Beijer Schoenen in Culemborg, je loopt er niet zomaar voorbij!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Beijer Schoenen in Culemborg, je loopt er niet zomaar voorbij!

Wie op de Markt van Culemborg loopt, kan de mooie winkel van Beijerschoenen niet ‘mislopen’. Een mooie en uitnodigende schoenenzaak waar je terecht kunt voor wanneer je op zoek bent naar een goede schoen, maar ook voor een goed advies. Want onderschat je voeten niet…

Ruim 41 jaar geleden opende Beijer Schoenen haar deuren. Beijer is een echt familiebedrijf. Stond eerst pa in de zaak… 5 jaar geleden heeft dochter Christel de zaak overgenomen. Beijer Schoenen is een schoenenwinkel en ook een speciaalzaak met een duidelijke visie.

Kindermaten
Speciaal voor de kinderen heeft Beijer Schoenen een grote collectie schoenen. Het extra speciale hierin dat het niet alleen lengte maten zijn die hier verkocht worden, maar ook breedte maten. Voeten en schoenen worden opgemeten voor de binnen- en de buitenmaten omdat met name kindervoeten extra aandacht verdienen. De maatvoering voor de kinderen begint al bij maat 19 en loopt voor meisjes door tot maat 42 en voor jongens zelfs tot maat 45. Halve maten, breedte maten, kortom er zijn veel mogelijkheden voor zowel de ‘moeilijke voet’ als voor de gewone voet!

Er wordt niet alleen gelet op de maten van de schoenen, maar bij Beijer Schoenen wordt ook gekeken naar de stand van de voeten. Slijten op dit moment de zolen meer aan één kant, staat de voet iets verkeerd of zijn er klachten dat ‘het te ver lopen is’…

Bij Beijer Schoenen wordt ook hier naar gekeken. Meestal is er niets aan de hand, maar als dat wel zo is dan ben je blij dat je hier bent.
De groei van een kindervoet kan een stukje geholpen worden. Hiervoor is specialisme in huis. Een team van 5 specialisten die niet alleen verstand van schoenen hebben maar zeker ook van voeten kan je van alles advies voorzien!

Dames- en herenschoenen
Ook bij volwassenen moet er op de voeten gelet worden. Dat is de reden dat Beijer Schoenen alleen goede merken schoenen verkoopt. In Nederland zijn nog maar enkele goede schoenenfabrieken te vinden. Dat zijn onder andere Van Bommel en Durea. Deze vind je bij Beijer Schoenen, voor de heren is dat van Bommel en Durea voor de dames. Het team bezoekt regelmatig de fabrikanten om alles te weten over de schoenen. “We willen alles weten, hoe ze gemaakt worden, met welk materiaal maar ook hoe ze onderhouden moeten worden”, aldus Christel. “Het is belangrijk dat je weet wat je verkoopt, maar ook dat je weet hoe de prijs van een schoen wordt opgebouwd. Sommige schoenen zijn best wel prijzig en dan is het goed te weten waarom dat zo is, zodat we dit ook kunnen uitleggen.”
Net als bij de kinderschoenen is er ook bij de dames- en herenschoenen sprake van een brede collectie maatvoeringen. Bij de dames lopen de maten van 36 ½ tot en met maat 43 en bij de heren van 40 tot en met maat 48. Ook hiervoor gelden halve maten, breedte maten etc.

Wandelschoenen
Bij Beijer Schoenen is een speciale collectie wandelschoenen. Voor de “gewone loper” tot de lange afstandsloper. Echte outdoors van Lowa en Meindel. Niet alleen heerlijke schoenen om op te lopen maar ook schoenen die van een hoge kwaliteit zijn en dat voor een zeer goede prijs!
Inloopochtend voor Podologie
Christel is Podoloog. Dat houdt in dat zij mensen behandelt die voetklachten of klachten hebben die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Samen met een pedicure houdt Beijer Schoenen iedere dinsdag tussen 10.00 en 11.00 inloop spreekuur. Er wordt dan gekeken naar de teenstand, nagels, pijnklachten en schimmels.

“Er worden mensen doorgestuurd door een arts of specialist wanneer er bijvoorbeeld knie- of rugklachten zijn.
We gaan dan kijken of de onder andere de spierspanning kunnen corrigeren.”
Kun je niet op het inloopspreek uur, dan kun je ook bellen voor een afspraak. Iedere dinsdag is de pedicure de hele dag aanwezig, ook hier kun je een afspraak mee maken”.
Beijer Schoenen is een prettig bedrijf, een mooi bedrijf met een grote collectie kwaliteitsschoenen voor jaren loopplezier!

Beijer Schoenen, Markt 23 Culemborg
Tel. 0345 - 531068
www.beijer-schoenen.nl

Bistro de Buurvrouw in Tiel

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

10 jaar Bistro De Buurvrouw in Tiel, Van carpaccio tot kippenlevertjes op een bedje van gastvrijheid

Bistro De Buurvrouw in Tiel bestaat 10 jaar. Het restaurant is chique en laagdrempelig tegelijk en er hangt een warme, prettige sfeer. Boven elke tafel hangt een kroonluchter, de tafels zijn keurig gedekt met wit linnen. Als welkom is er een amuse met een glaasje frambozenwijn.

Margo Luurssen was altijd al verliefd op het pandje op het Plein dat lange tijd te koop stond. Echtgenoot Sander verklaarde haar voor gek omdat het praktisch op instorten stond. Toen ze hem toch had overtuigd, bleek het helaas net verkocht. Huren kon nog wel. In 2006 was Bistro De Buurvrouw een feit.
“We begonnen met 30 zitplaatsen en een kok die 5 à 6 dagen in de week werkte”, vertelt Margo enthousiast. “Al snel gingen we 7 dagen in de week open en kwam er een kok bij.” Binnen twee jaar groeide De Buurvrouw uit haar jasje en breidde uit in het naastgelegen pand dat 42 jaar lang leeg had gestaan.

Horecabloed

Horeca zit Margo in het bloed. Ze werkte jarenlang in een Tielse croissanterie, begon een restaurant in de Turkse badplaats Marmaris, met later ook nog een lounge café én een feestcafé in de uitgaansstraat. Terug in Tiel begon ze café La Liberté maar diep van binnen wist ze dat dit niet voor altijd zou zijn.

Om precies te zijn vijfenhalf jaar. “Waarvan de laatste tweeënhalf jaar samen met het restaurant. Had ik daar gewerkt ging ik meteen door in het café. Het was heel leuk, maar ik sliep nog geen vier uur per nacht. Toen het café verkocht was, duurde het drie weken voor ik tot rust kwam.”
Margo wist precies wat ze wilde met het restaurant. “Het moest vooral heel knus zijn, ik wilde dat mensen binnenstapten en meteen iets hadden van wow, hier wil ik graag zijn.” Een schone taak voor Sander (en zijn interieurbedrijf SL PROJECTEN) die ook als zanger de sfeer regelmatig verhoogt.

Niks is te veel

“Gastvrijheid is héél belangrijk”, zegt Margo stellig. “Je moet echt het gevoel hebben dat je welkom bent. Ik kan er echt niet tegen als iemand van het personeel zijn dag niet heeft. Hier werken doe je omdat je het echt fijn vindt, niet omdat het moet of alleen om geld te verdienen.”

Stelregel van Margo is dat haar medewerkers gasten altijd moeten behandelen zoals ze zelf ook behandeld willen worden. “Zo vind ik het heel vervelend als iemand bij binnenkomst niet meteen verwelkomd wordt. Ik wil dat iemand naar een tafel wordt begeleid, vriendelijk, en niks is te veel of een probleem.”

Ze selecteert er haar personeel op. “Je kunt het niet alleen en hebt een team nodig. Bij nieuwe medewerkers let ik op hoe ze tegen mij doen, hoe ze overkomen. Dat is wat ik echt belangrijk vind, meer dan ervaring of capaciteiten. Hoe je een glas wijn inschenkt valt te leren.”

Op het menu

De menukaart van Bistro De Buurvrouw is uitgebreid, met een Nederlands/Franse keuken. Geen schnitzel, wel een varkenshaasje, gevuld met brie en rode kersen of omwikkeld met spek in een rode wijnsaus. De smaken zijn breed, van hartig tot zoet en ook aan de vegetariër is gedacht.

Elke maand is er een nieuw driegangen-menu dat samen met de chef-kok wordt samengesteld. Buiten de kaart om is het net wat spannender, zoals de zeewolf met een saus van lavendel. Met een beetje geluk onder het genot van live-muziek, want De Buurvrouw organiseert regelmatig een thema-avond.

Geen zin in een uitgebreide maaltijd? De Buurvrouw is er ook voor borrels en bites. Ook hier weer volop variatie, van bittergarnituur tot kreeftkroket, van kaasplankje tot gevulde wraps en kleine pappadums. Ook een high tea, high wine of een high beer behoren tot de mogelijkheden.

De Buurvrouw gaat lunchen!

En opnieuw wordt het jasje van De Buurvrouw een maatje groter: Er kan van woensdag tot en met zondag ook worden gelunchd. Het restaurant is op deze dagen al om 11.30 uur geopend, op maandag en dinsdag vanaf 16.30 uur.

Met een speciale winactie op Facebook trakteert De Buurvrouw in oktober elke week op een High Tea Party voor 4 personen, dus ga naar facebook.com/bistrodebuurvrouw en like en deel! Op 7 september worden de eerste winnaars bekendgemaakt.

Kom langs!

Wees welkom en kom snel eens wat eten en drinken, we zien je graag in onze zaak of op ons heerlijke terras. Meer informatie vind je op de website van De Buurvrouw.

Bistro de Buurvrouw
Plein 2, 4001 LJ Tiel
Telefoon: 0344 622088
www.bistrodebuurvrouwtiel.nl

Budget King Store

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Leerdam heeft een nieuwe woonwinkel met 7.000 m2 woonplezier!

In het grote showroomgebouw aan de Techniekweg op het industrieterrein nieuw Schaik in Leerdam is een nieuw eigentijds bedrijf op het gebied van wonen neergestreken.

De drie eigenaren zijn trendwatchers, en bezoeken iedere woonbeurs in binnen-en buitenland, zodat de consument er altijd van verzekerd is er het nieuwste van het nieuwste te kunnen vinden.
En u vindt er ook werkelijk alles: de afdeling Cosmopolite Living biedt maatwerk op het gebied van zitmeubelen. De woonmeubelen zoals eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, dressoirs en wand-en bergmeubelen zijn er te vinden in de meest uiteenlopende materialen en stijlen: van industrieel tot landelijk, van retro tot modern. U vindt er karpetten en vloerkleden, uiteraard in verschillende maten, kleuren en materialen en een uitgebreide collectie lampen van wel 300 modellen, van hanglamp via tafellamp tot vloerlamp.

Dan is er de Budget King Store: trendy meubelen die voor superscherpe prijzen aangeboden kunnen worden omdat ze veelal op voorraad zijn en dus tot op de minimum kostprijs uit-onderhandeld zijn door de eigenaren. Omdat zij deze meubelen zelf direct bij de fabrikanten op de beurzen kopen in binnen-en buitenland, of soms zelfs direct uit de fabriek, zit er bovendien geen groothandel tussen, wat zij dan ten behoeve van u als consument in de prijzen tot uitdrukking kunnen brengen. U vindt deze meubelen zelfs niet tegen lagere prijzen op internet, en kunt ze bovendien toch zelf uitproberen in de gezellige showroom, waar u altijd wat te drinken aangeboden wordt met iets lekkers erbij.
Natuurlijk ontbreekt een afdeling slapen niet, waar u niet alleen boxsprings in alle prijsklasses aantreft, maar ook seniorenledikanten, linnenkasten, matrassen, bedtextiel en dekbedden en hoofdkussens. En, last but not least, is er een grote koopjeshal, waar u een keur aan verschillende goederen vindt. Dit kunnen showroom modellen zijn, of accessoires, die allemaal met grote kortingen van soms tot 70 % verkocht worden.
De eigenaren zijn er zeer bij betrokken dat geen van hun waren, zoals de handgemaakte vloerkleden, tot stand zijn gekomen door kinderarbeid, en dat het hout van productiebossen komt, waar voor elke gekapte boom er een nieuwe geplant wordt en er zodoende duurzaam geproduceerd wordt.
Wonen moet een belevenis zijn waar een ieder zich bij thuis kan voelen. Daarom vindt u steeds nieuwe aanbiedingsacties met spectaculaire kortingen, steeds een nieuwe collectie, en is het met de feestdagen ook echt feest met drankjes en hapjes.
Komt u proeven met tweede paasdag? Voor de eerste 100 bezoekende klanten op tweede paasdag wacht er een leuke surprise. Bezoekt u ook de website www.budgetkingstore.nl en de facebookpagina cosmopolite living.
Uiteraard kunt u zowel bij uw zitmeubel van Cosmopolite Living als dat van de Budget King Store, maar ook bij een zitmeubel uit de koopjeshal de All-in House professionele service en garantie erbij nemen, die uw normale garantie uitbreidt naar maar liefst 5 jaar, en daarbij ook vlekgarantie biedt. Dan wordt uw meubel geïmpregneerd, zodat het vuilafstotend wordt en dus makkelijk te reinigen is. Deze garantie wordt uitgevoerd door een speciaal servicebureau dat u direct kunt benaderen, zodat het traject voor u als consument zo kort mogelijk is als u toch een klacht mocht hebben. De servicedienst komt dan ook bij u thuis.

De meubelen die u gekocht hebt, kunnen desgewenst zelf afgehaald worden, of tegen een geringe vergoeding bij u thuis bezorgd worden. Ook is het mogelijk om meubelen die in pakket geleverd worden tegen een kleine meerprijs door de ervaren meubelmaker die aan het bedrijf is verbonden, ter plaatse te laten monteren.
Kortom: het loont zeker de moeite om een kijkje in de mooie, gevarieerde showroom te komen nemen!

Budget King-store Techniekweg 22 Leerdam
www.budgetkingstore.nl

Caravan Centrum Meerkerk Caravanbedrijf van het jaar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Caravan Centrum Meerkerk Caravanbedrijf van het jaar

Caravan Centrum Meerkerk Caravanbedrijf van het jaar

Caravan Centrum Meerkerk is Caravanbedrijf van het jaar geworden en daar moet je als caravanbedrijf behoorlijk je nek voor uitsteken!

De prijs is in het leven geroepen door de ANWB, KCK en de BOVAG.

Tijdens de verkiezing mag het publiek de eerste ronde regisseren. Daarna neemt een vakjury, bestaande uit mensen van de Bovag, ANWB, KCK en de Nederlandse Caravanclub, op basis van een mystery guest en een presentatie door ieder bedrijf de beslissing. Dit jaar was de competitie sterk, de genomineerden hebben stuk voor stuk prachtige bedrijven en zijn bij hun klanten bijzonder geliefd.

Harrie Krul van Caravancentrum Meerkerk is zeer tevreden: “Wij hebben ons bedrijf mogen presenteren, daarmee voel je je eigenlijk al winnaar. Door het publiek, onze klanten, te worden genomineerd is voor ons een grote eer”.

De jury kijkt echter een stuk verder, zo wordt er onder andere geluisterd naar de toekomstvisie van het bedrijf, maar ook hoe de klachtenafhandeling is georganiseerd. Een mystery shopper bezoekt het bedrijf om te zien of het verhaal ook in werkelijkheid klopt.

Harrie Krul: “Het is voor ons belangrijk geweest om te laten zien waar we voor staan, maar ook wie daarvoor staan. Een prijs als deze verdien je niet alleen, daar moet het hele bedrijf aan meewerken. Dat was de insteek van onze presentatie aan de vakjury. We hebben al onze personeelsleden in een groot kartonnen formaat meegenomen tijdens de presentatie”.

Naar aanleiding van deze verkiezing wil Caravancentrum Meerkerk de klanten bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen. Daarom hebben zij speciaal voor de klanten een feestweekend georganiseerd. Op 8 en 9 april is men van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje de oorkonde te komen bewonderen.

www.caravancentrummeerkerk.nl

Burgemeester Sloblaan 34 a 4231 AC Meerkerk - Tel. 0183 - 35 80 80

Caravan Centrum Meerkerk, niet voor niets de nummer 1 op Caravan gebied

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Caravan Centrum Meerkerk, niet voor niets de nummer 1 op Caravan gebied

We gaan op bezoek bij Caravan Centrum Meerkerk. Tussen Vianen en Gorinchem, direct langs de A27 ligt Caravan Centrum Meerkerk. We nemen de afslag Meerkerk en rijden rechtstreeks richting de topper op Caravangebied.

De eerste vakantie-tekens

Her en der zien we al wat auto’s rijden met een caravan, op naar een mooie vakantiebestemming. Het seizoen is echt gestart, het mooie weer ligt al overal op de loer.
Na wat bochtenwerk over het industrieterrein van Meerkerk, zien we aan de linkerkant Caravan Centrum Meerkerk. En wat denk je? Er staan al heel wat caravans voor de deur. Er wordt druk handen geschud, gelachen en uitgezwaaid. “Ja, ze hebben net hun nieuwe caravan gehaald en gaan volgende week naar Italië”…
De eigenaar Harrie Krul heet ons welkom in zijn mooie Caravancentrum.

We komen binnen een grote hal waar het hart van de kampeerliefhebber sneller van doet kloppen. Achter de “mini-camping” waar diverse caravans overzichtelijk opgesteld staan is de grote kampeerwinkel met heel veel campingartikelen. Van bordjes tot tentharingen, boekjes over bestemmingen etc.

Ruim 300 M2 kampeerartikelen!

We krijgen een lekker kopje koffie aangeboden en Harrie Krul begint enthousiast te vertellen over het Caravancentrum, hoe het ooit was en wat het nu is. In de kantine hangen honderden ansichtkaarten, foto’s, selfies van blije kampeerders en leuke prentje van caravans.” Je komt echt al een beetje in de stemming als je leest wat onze klanten allemaal schrijven. Zo leuk, hier doen we het voor!”.

Bij Caravancentrum Meerkerk vind je praktisch alles voor de caravanliefhebber. Naast een groot arsenaal aan Caravans vind je er movers (om de caravan gemakkelijk te kunnen verplaatsten los van de auto), fietsrekken, TV-schotels, Airco’s, matrassen, gasflessen en heel veel onderdelen. En daarbij een collectie voortenten in de Voortenten Mega Store waar je ‘U’ tegen zegt…

Bij Caravan Centrum Meerkerk is naast de entreehal een nog grotere showruimte welke ook volledig vol staat met de mooiste caravans. Caravans van onder andere Knaus, Fendt en Adria.
Daarbij staan er ook een heleboel occasions bij Caravan Centrum Meerkerk, in allerlei prijsklassen en
van diverse leeftijden en diverse merken. “Niet iedereen kan, of wil een nieuwe caravan kopen. Voor alles wat we hier verkopen staan we 100% achter het product, nieuw of gebruikt, we moeten er voor zorgen dat het plaatje compleet is. Vakantie is alles vergeten en je vooral geen zorgen maken over je kampeeruitrusting, dat doen wij wel. En is er dan toch nog wat, dan lossen we dat natuurlijk op.”

Behalve voor de aankoop van een mooie caravan, kun je hier ook voor Bovag onderhoud, schade, inspecties en inbouwen van accessoires . “We hebben alleen maar vakmensen, ze verstaan hun vak als geen ander. Wij proberen vaak dingen uit en kunnen dat dan ook vertellen aan onze klanten. We zijn zelf ook echte kampeerders, zelfs in de winter!. We willen ervaringen kunnen delen, dat maakt het ook zo mooi.”

“Waar wij, samen met ons gehele team zo ontzettend trots op zijn, is dat we Caravanbedrijf van het jaar zijn geworden. We waren al 3 keer genomineerd en nu zijn we het geworden!. Deze prijs wordt toegekend door de ANWB, KCK en de BOVAG. Daar zijn we niet alleen heel trots op, maar daar zijn we vooral onze klanten erg dankbaar voor. Het is een enorme eer en we doen er natuurlijk alles aan om ook de volgende keer weer als eerste te eindigen.”

Voor de echte kampeerder is Caravan Centrum Meerkerk wel een verademing, zelfs voor een beetje kampeerder…

Caravan Centrum Meerkerk
Burgemeester Sloblaan 34a Meerkerk Tel. 0183 – 35 80 80
www.caravancentrummeerkerk.nl

De Blank Mode Dames Verrassender dan ooit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De Blank Mode Dames
Verrassender dan ooit

 

De Blank Mode, gevestigd in het hart van Tiel heeft als pay-off slogan “de beste mode in het hart van Tiel”.

“Dat maakten wij het in verleden al waar, maar in de toekomst zullen we hier met onze damesmode meer dan 100% voor gaan”, zegt Inge Vink, die samen met haar man Jan Willem Vink de winkel runt.

“Het sluiten van onze herenzaak was een emotionele beslissing, maar wij zijn volledig klaar voor de toekomst met onze fantastische dameszaak.” Waar aan de ene kant deuren worden gesloten, worden er altijd ook weer deuren geopend.
De mooie dameszaak wordt vanaf komend najaar nog verder uitgebreid met nieuwe merken, welke supermooi samen zullen gaan met de gevestigde namen die zij al jaren in huis hebben.

De bekende gevestigde merken als Kyra & Ko., Comma, Cambio, Monari, Rosner, Marc Aurel blijven vanzelfsprekend gewoon in huis. Toegevoegd wordt een corner met het merk Opus. Iedere week nieuwe artikelen tegen mooie prijzen.
Er wordt een nieuwe studio geopend waar lifestyle merken als Moscow, By Bar, Blaumax en nieuw Someday worden gebracht. Ook hier komen dagelijks nieuwe artikelen binnen.
De Blank Mode is volop op zoek gegaan naar nieuwe merken. “Ik houd niet zo van een grote massa, en breng vaak kleinere merken die niet zo bekend zijn. Daar complimenteren klanten ons vaak voor. Het is hier geen eenheidsworst, zegt men dan”.
“In de winkel word je iedere week verrast met nieuwe collecties” zegt Inge Vink. “Dat maakt het leuk om regelmatig binnen te wandelen”.
Er staan dus veel veranderingen op stapel, maar wat nooit zal veranderen is, onze aandacht voor onze klanten. Zij staan allemaal met enorm veel plezier op de vloer en dat merken de klanten en zij waarderen dat ook.
De Blank Mode en Studio De Blank; klaar voor de toekomst!

De Blank Mode
Markt 6 - 10 Tiel Tel. 0344 - 63 60 70
www.deblankmode.nl

De Leukste Kookwinkel, van Oostendorp in Tiel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Kookwinkel Van Oostendorp in Tiel

Kookwinkel Oostendorp is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat, en is niet meer weg te denken uit Tiel. Hoofdzaak is niet alleen het verkopen van prachtige duurzame (keuken)artikelen, maar ook de service nadien. Deze service speelt een steeds belangrijkere rol. Internet en social media zorgde naast Tielse klanten ook voor een landelijke klantenkring, met name voor espressomachines en keukenmachines.

Duurzame kookartikelen worden bij Oostendorp grootschalig rechtstreeks vanaf fabriek of importeur geleverd. Dus zonder groothandel ertussen. Hierdoor slaagt men erin prijzen relatief laag te houden, met behoud van kwaliteit en service.
Bij kookwinkel Oostendorp vindt u de nieuwste en allerbeste series van onder andere: Scanpan Denemarken, Staub Frankrijk, Le Creuset Frankrijk, Emile-Henry Frankrijk, WMF Duitsland, Rohe Duitsland, Fissler Duitsland, DeMeyere Belgie, Lagostina Italie, DeLonghi Italie, Brabantia Nederland, Bosch Duitsland, Kenwood Engeland, KitchenAid USA, Kuvings Korea. Wij hebben daarnaast ook diverse merken koffie op voorraad zoals Caffe Kimbo, Mundo Novo, Koffie en Thee Geels, Camocco en Ionia - Ik Caffé.

En nog 22.000 andere artikelen op 550 m2.

Een van speerpunten is toch wel dat je niet alleen een kwaliteitsapparaat koopt bij Kookwinkel van Oostendorp, maar dat ze er echt ook alles van weten. Of het nu om een keukenmachine gaat of om een van de geweldige expresso-apparaten of gewoon over een leuk bestekje van Woezel en Pip, je merkt dat je hier te maken hebt met kenners. Zo koop je hier niet alleen een keukenmachine of een koffieapparaat, maar er worden complete workshops gegeven over wat je met de apparaten kunt doen om deze zo effectief mogelijk te gebruiken.

Volg een workshop en je tovert jezelf echt om tot een ware specialist op kookgebied, met alle gereedschappen die je maar bedenken kunt. Ga er gerust maar eens kijken. Dit kun je met recht een kookwinkel noemen. Eet smakelijk alvast.

Kookwinkel Van Oostendorp

Waterstraat 100 tot 104 in Tiel Centrum

Dinnershow in het hart van Nederland

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op naar een geweldige Dinnershow in het hart van Nederland

We zijn uitgenodigd voor de Dinnershow “Dreamfactory” in het Event Center in Culemborg.
We weten al een beetje wat de Dinnershow moet gaan voorstellen, we zijn al eens eerder bij een Dinnershow geweest. Voor de degene die het nog niet kent, het is echt een avondje uit. Gezelligheid, absoluut ontspannen, heerlijke muziek die iedereen kent, geweldig eten en tussendoor op en top vermaak. Met een paar bekende artiesten wordt de Dinnershow neergezet tot wat het moet zijn.
We komen binnen in het Event Center Culemborg waar de Dinnershow plaatsvindt. We worden hartelijk welkom geheten door een paar vriendelijke dames. We laten de jassen achter in de beveiligde garderobe en lopen vervolgens naar binnen  toe. We krijgen een glas met een heerlijk Cava aan gaan zitten aan een van de grote rond tafels die ruim opgesteld zijn in een zeer sfeervol aangeklede zaal. We hebben een schitterend uitzicht op een gigantische led-wall waar met grote letters Dreamfactory op staat. De bediening loopt af en aan om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken, en het leuke is, je kunt  alles drinken uit de Hollandse bar (bier, wijn, fris, binnenlands gedistilleerd koffie en thee), het zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
De gasten die binnenkomen zijn heel divers. De een komt binnen in een spijkerbroek en de ander in een pak en het maakt ook niet zo veel uit verder. We zien alleen maar brede glimlachen en wat opvalt, het is jong en oud!
En dan gaat de show beginnen. De stemming zit er al meteen goed in. Diverse bekende hits van vroeger en nu passeren de revue. En je kunt zelf ook nog eens luid meezingen, zonder dat iemand je hiervoor vreemd aankijkt, want de stemming zit er behoorlijk in, iedereen heeft er zin in. Ondanks de muziek, die goed klinkt, kunnen we ook nog met elkaar praten, niet onbelangrijk toch?
En dan breekt er een momentje aan. Een van de zangeressen loopt de zaal in naar een tafel naast ons. Daar blijkt een stel 25 jaar getrouwd te zijn. Zij worden in het zonnetje gezet door de zangeres en krijgen een groot boeket bloemen! Het is een groot feest!
We hebben een suprisemoment in de show daar kan alles en iedereen gefeliciteerd worden dit word gedaan door Bart Juwett. Je kunt hier ook een bloemenmoment kopen dan krijg je daar een mooi boeket bloemen voor met een foto op het led scherm!!! Dit is dus niet als Ingrid door de zaal loopt
We herkennen een paar artiesten. Het zijn bekenden,  Ingrid Simons en Harolt Verwoert en Louisa Verwoert. Zij vertolken onder andere nummers van Tina Turner, Grease, John Travolta, maar ook Justin Beeber wordt op een bijzonder mooie wijze neergezet, samen met een aantal andere bekende artiesten maken zij de avond tot dat wat het moet zijn. Zingende nonnen, Hollandse liedjes en een geweldig entertainment maken de avond compleet.
Tussen de muziekstukken door wordt het eten klaargemaakt, op een lang podium kunnen we eten halen middels een lopend buffet. Diverse soorten heerlijk eten staat klaar om opgeschept te worden. Tafel voor tafel worden we uitgenodigd deel te nemen aan het lopend buffet. Er is voor ieder wat wils.
Tijdens en na het eten is er ook een bijzondere gelijkenis van André van Duin,  die bekende liedjes zingt en waar je ook nog eens door verrast kan worden om mee te zingen. Het is net of André er zelf staat vertolkt door Bart Juwett
Na een heerlijk avondje vermaak, lekker eten en gezelligheid gaan we absoluut voldaan weer richting huis. Het was top!
De vrouw achter deze show is Brigitte de Keijzer. Brigitte is iemand die helemaal thuis is in de productie van de Dinnershow. Zij heeft al heel veel ervaring in andere Dinnershows opgedaan en al diverse Dinnershows met veel succes opgezet. Nu gaat het in Culemborg gebeuren, en de eerste Dinnershows zijn al geweest. “Onze gasten zijn zeer te spreken over de show, en we doen er alles aan om niveau hoog te houden en waar dat kan, te verbeteren. We doen meerder Dinnershows per maand. Nu met de Kerst hebben we nog enkele plekken vrij, maar het gaat hard”, aldus Brigitte. Ze gaan de Dinnershow in Culemborg op de kaart zetten. Dat is zeker.  Meer informatie over de Dinnershow in Culemborg vind je op www.showtown.nl
Eventueel kun je hier ook boeken.

De Dinnershows van Showtown vinden plaats in het Event Center Culemborg, op de Beesdseweg 1a in Culemborg. Telefoon 020 – 36 29 800 of 06 – 31 939 855

Event Center Culemborg

op de Beesdseweg 1a

Culemborg

Telefoon 020 – 36 29 800 of 06 – 31 939 855

Eetcafe Uw Chef in Tricht, de lekkerste Spareribs!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Uw Chef in Tricht Verdient eigenlijk de sterren voor de Spareribs

 

We gaan op bezoek bij Uw Chef in Tricht en worden welkom geheten door De Chef, Joop Nefkens. Joop is een enthousiaste man die weet waar hij het over heeft als hij over eten begint.
Joop vertelt in vogelvlucht hoe hij zijn eetcafé gevormd heeft tot wat het nu is. Begin 2015 is hij hier begonnen met een snackbar. De specialiteit is echter wel dat alles hier handmatig klaargemaakt wordt. De nasiballen, de friet en zelfs de frikandellen werden vers en in eigen keuken gemaakt.  Joop vertelt dat zijn klanten overal vandaan komen. “Uit Culemborg, maar ook uit Nieuwegein, Beesd, Geldermalsen en Leerdam komen mensen hierheen om te smullen, dat is toch wel bijzonder”.
Er bleek behoefte aan wat meer en aan wat anders en met dat idee werd het eetcafé opgezet. Het verse concept werd vertaald naar een uitgebreide menukaart met passende wijnen en een ruim assortiment speciale bieren. Inmiddels is het, met name in de weekenden, aanbevolen een tafel in het Eetcafé te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Joop ging zich specialiseren en heeft zich vastgebeten in… Spareribs! Na maanden proberen, proeven en ontwikkelen heeft Eetcafé Uw Chef zich weten te ontwikkelen tot een van de beste Spareribs restaurants van de verre regio! “Er worden enorme hoeveelheden klaargemaakt per week en ze komen van heinde en verre om ze hier te eten of te bestellen”.  Er worden zoete, pittige en smokey spareribs geserveerd en hoe kan het ook anders, je likt er je vingers bij af.
Behalve dat je er heerlijke spareribs kunt eten staan er ook heel veel andere heerlijke gerechten op het menu. Zoals kaasfondue of onbeperkt gamba’s of biefstuk. Het eetcafé is knus, gezellig en vooral laagdrempelig. En het grappige is dat zij nu ook bezorgen in een fors gebied rondom Tricht. De speciaal ontwikkelde bestelapp die gewoon in de appstore te downloaden is wordt inmiddels door grote aantallen particulieren dagelijks gebruikt. Ook bedrijven blijken de verse maaltijden zeer te waarderen en bestellen die dagelijks voor hun personeel!
Joop doet meer…Joop heeft meegewerkt aan een kookboek voor mensen die een maagverkleining hebben ondergaan en laat dit boek trots aan ons zien. Hij heeft niet alleen de receptuur in dit boek samengesteld, maar ook nog eens zelf de foto’s gemaakt. Het ziet er prachtig uit. De titel is “Eten word weer je vriend”.
Inmiddels werkt hij aan een volgend kookboek, maar de werkzaamheden in het Eetcafé gaan natuurlijk voor. Samen met de vinoloog Marco Buijk uit Geldermalsen heeft Joop een Wijn- en Spijsavond in het leven geroepen. Deze avonden vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in het Eetcafé in Tricht. Het thema van een dergelijke avond is afhankelijk van het seizoen. “De prijs van een deze avonden hebben we bewust laag gehouden, we willen de mensen laten proeven en genieten.

We schenken wijn met een verhaal, een wijn die past bij het eten.
Samen met vinoloog Marco die absoluut weet wat hij schenkt, maar vooral, die kan ontdekken waar de klant de houdt.”
Vanaf begin 2017 wordt er iedere 1e zondag van de maand in het Eetcafé een Lazy Sunday georganiseerd, en ze gaan dan precies doen wat de naam zegt.  Een gemakkelijke zondag die vertaald wordt in een gezellige zondag, met lekker onbeperkt eten van het buffet, live muziek en bijzondere verrassingen
Uw Chef is een knus eetcafé vlak bij de Kerk in Tricht.

Eetcafé Uw Chef

Kerkstraat 14  Tricht

Telefoon 0345 572 111  www.uwcheftricht.nl

Elands Body Fashion in Culemborg

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Alle aandacht voor de klant, bij Elands Body Fashion in Culemborg

 

Praktisch elke vrouw die het meemaakt zal het bevestigen: een borstoperatie is erg ingrijpend. De acceptatie heeft tijd nodig, gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zullen langzaam terugkeren. Je zult ontdekken dat niet jouw borsten zijn wat je tot vrouw maakt, maar de manier waarop je in het leven staat en wat je uitstraalt.

Na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. In het ziekenhuis ontvangt zij de primaire voorlichting van de mammacare verpleegkundige, waarna zij zal worden doorverwezen voor advies over borstprotheses en protheselingerie.
Voor dit advies kun je terecht binnen jouw eigen regio. Bij Elands Body Fashion in Culemborg helpen zij jou graag bij het maken van de best mogelijke keuzes, die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Welke beha of prothese voor jou het meest geschikt is, hangt namelijk sterk af van jouw behoeften.

Vakkundig en in alle rust en privacy kan Elands Body Fashion jou informeren over de verschillende mogelijkheden voor protheses, care beha´s of badmode.

Elands Body Fashion en Anita care kennen de behoeften in deze speciale situatie en hebben de ervaring en vakmanschap om jou hierin te begeleiden. “Wij nemen de tijd om onze klanten goed te adviseren en met een prettig gevoel naar huis te laten gaan” , aldus Anja Elands.

Alle Anita care modellen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dat biedt jou de zekerheid van de hoogste kwaliteitseisen. En het prettige gevoel dat jij precies dat vindt, wat het beste bij jouw situatie past: ondersteuning, geborgenheid en welbevinden. Alleen wanneer je je volkomen goed voelt in jouw lichaam, kun je naar buiten zeker en zelfbewust optreden.

Neem voor meer informatie contact met op Elands Body Fashion.

Elands Body Fashion een grote speciaalzaak met een uitgebreide collectie bekende en fijne merken. Je kunt er terecht voor de mooiste lingerie, sportlingerie, bad- nachtmode en uiteraard hebben zij ook een uitgebreide collectie voor heren.

Elands Body Fashion is een grote speciaalzaak waar de klant geholpen wordt zoals deze geholpen wil worden. “Persoonlijke aandacht en advies staan bij ons hoog in het vaandel, je wilt je uiteindelijk toch lekker voelen in dat wat het dichts om je lichaam zit”.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen op met Elands Body Fashion in Culemborg via telefoon 0345 512 774.

Elands Body Fashion
Markt 51 4101 BW
Culemborg Tel. 0345 512 774.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Event Center Culemborg

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Event Center Culemborg Alles is er aanwezig voor een compleet feest

Als je op zoek bent naar een goede locatie in het Midden van het land, goed bereikbaar en met alles erop er aan, dan zou je toch eens moeten kijken bij het Event Center in Culemborg.

Een feest zonder zorgen
Op zoek naar een goede locatiewaar alles aanwezig is voor een
compleet feest, komen we uit bij


Event Center Culemborg. Na een afspraak te hebben gemaakt met Wout Cobussen, de eigenaar van het Event Center Culemborg, gaan we snel kijken of deze gelegenheid wel aansluit bij dat wat we voor ogen hebben.

Via een veel belovende entree worden uitgenodigd op het kantoor. Onder het genot van een lekkere kop koffie krijgen we te horen wat er allemaal mogelijk is bij Event Center Culemborg. We willen een bedrijfsfeest vieren, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen aan zijn muzikale trekken komt.

Wout leidt ons rond door het grote gebouw. Alles ziet er gelikt uit. Bij de entree is een mooie sfeerverlichting en via een kleine hal komen we in een ruimte met een bar waar ook de inwendige mens volledig aan zijn trekken komt. Het ziet er allemaal erg verzorgd uit. "We houden niet van half werk", zegt Wout, "als iemand hier een feest komt vieren, moet het wel een echt feest zijn!".

Vervolgens lopen we een grotere ruimte in, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om de dansliefhebbers volledig tegemoet te komen. Alles is er. Een groot LEDscherm, een gigantische muziekinstallatie een groot podium en bezaaid over het hele plafond zie je verlichting, volledig bestuurbaar.

In deze zaal vinden onder andere de Dinnershows plaats. Als we alleen al de entourage bekijken kunnen we niet anders dan concluderen dat de bezoeker hier getrakteerd wordt op een geweldige show.
De zaal staat vol sfeervol gedekte tafels en stoelen welke allemaal in stelling zijn gezet voor de Dinnershow die later op de dag van ons bezoek weer gepresenteerd wordt.
Aan de ene zijkant van deze zaal staat een complete opstelling voor het lopend buffet en aan de andere kant is een mooie bar.
Wout vertelt ons vol enthousiasme over de Dinnershows die sinds enkele maanden in het Event Center plaatsvinden. "We doen hier diverse dingen. We faciliteren en we organiseren. Heb je (zoals wij nu ,red.) een mooi ruimte nodig voor een feest, een bijeenkomst, een vergadering, een presentantie of wat dan ook, we kunnen het allemaal verzorgen. Je vraagt het en wij regelen het, zodat je je niet druk hoeft te maken of het er is, of dat er voldoende is etc. etc."

Grote en kleine feesten
We worden verder geleid naar een andere zaal. Deze is een stuk kleiner, maar ook hier pronkt een mooie bar en een geweldige geluidsinstallatie. "In deze ruimte vindt de after-party plaats van de Dinnershows. Er kan hier volop gedanst worden. Dit is ook een uitstekende gelegenheid om wat intiemere feesten te houden, de andere zaal is namelijk wel heel erg groot als je met een kleinere groep bent. "We hebben wat dat betreft voor ieder wat wils.".
Ook de grote der groten komen regelmatig in het Event Center draaien. Door de geweldige acoustiek, de show en de sfeer biedt het Event Center bijzonder veel mogelijkheden voor diverse soorten feesten.

Van Hardcore tot Sixties en Seventies Partys en van de presentatie van nieuwe producten tot de Dinnershows, Event Center Culemborg biedt veel mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren die grote en kleine feesten willen houden.

Het Event Center Culemborg ligt aan de rand van het bedrijventerrein De Pavijen.

Bij en rondom het Event Center kun je volop gratis parkeren en het ligt een kleine 5 minuten lopen van het station. Het is goed bereikbaar en bovenal rolstoelvriendelijk.

We weten voldoende. Nu moeten we alleen de uitnodigingen nog versturen... en zelfs ook daar kan Event Center Culemborg ons mee van dienst zijn. Wat willen we nog meer!

Event Center Culemborg

op de Beesdseweg 1a

Culemborg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Event Center Culemborg, daar waar Culemborg groter mee wordt!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Event Center Culemborg, daar waar Culemborg groter mee wordt!

Als 15 jarige hulp in een horecabedrijf werd muziek en feest hem met de paplepel ingegoten en nu een kleine 13 jaar verder heeft hij zijn eigen uitgaancentrum! Grote artiesten uit binnen- en buitenland betreden het podium. we zijn te gast in het Event Center Culemborg.

Op 1 januari 2015 kreeg Wout Cobussen, de eigenaar van Event Center Culemborg, de sleutel van het pand… Struikelend over stukken vloer, kijken naar een ruïne van kapot getrokken stroomdraden en opengereten water- en bierleidingen betrad hij toen als uitbater voor het eerst het pand. “Dit moet helemaal anders, dit moet Culemborg op de kaart gaan zetten”. Met deze woorden in zijn achterhoofd is dat na ruim 2 jaar kei, maar dan ook keihard werken verwezenlijkt. Wout heeft om zich heen een geweldig team van bedrijven die stuk voor stuk topprestaties geleverd hebben.
Wout: “Anders krijg je dit niet voor elkaar, ik ben blij met ze, het zijn allemaal professionals!”

Toekomst visie
“Mijn idee is een uitgaanscentrum te maken waar iedereen zich thuis voelt, waar alle faciliteiten zijn, zoals een moderne lichtshow, strak en zuiver geluid en gezelligheid, maar klaar ben je nooit… Alle huidige verbouwingswerkzaamheden worden zo gepland, dat alle feesten en activiteiten gewoon door kunnen gaan, zonder dat de bezoeker er iets van merkt. Alles wordt netjes opgeruimd en na het feest gaan we weer verder met de werkzaamheden.” Iemand die hier 2 jaar of langer geleden geweest is, kent het absoluut niet meer terug. Alles is veranderd, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Een nieuwe voorgevel, een compleet nieuwe vloer, elektra, leidingen, geluid, mooie verlichting, een LED-wall etc. etc. en vooral: Een compleet nieuwe keuken met alle faciliteiten. Voor de catering levert ECC maatwerk. “We hebben geen menu-kaart, niets is standaard, we kunnen alles regelen, of het nu gaat om een stampotenbuffet of een Walking diner, de klant vraagt wij serveren”, aldus Wout.

Op lokatie
Kun je niet naar het Event Center komen, dan komt ie wel naar jou: Ze doen catering op locatie met desgewenst licht, geluid en aankleding. Daarvoor werd de ECC Rental Groep opgericht. Voor grote en kleine evenementen. “Alles wat we binnen kunnen doen, daar zijn we buiten net zo goed in!”, aldus Wout.
Een groot aantal werkzaamheden in het gebouw bevinden zich nu in een afrondende fase. “We kunnen bijna helemaal los. We organiseren de Dinnershows, binnenkort komt Boef, de 14e oktober, maar we hebben ook bekende DJ’s uit het hardcore segment. We krijgen de Sinterklaasshow en de Q-Music Foute Christmas party. Voor 2018 heb ik nog veel meer leuke verrassingen!” , aldus een stralende Wout.

De Kermis van Horssen
Alsof het niet genoeg is vertelt Wout tussen neus en lippen door dat hij de Kermis in Horssen heeft overgenomen. De vorige eigenaar van de Kermis is onlangs overleden en Wout kreeg de gelegenheid de Kermis in Horssen over te nemen. Deze kermis wordt door ruim 10.000 mensen bezocht en is daarmee een van de grootste kermissen van het gebied Maas en Waal. De Kermis was dit jaar eind september.
“Het is een eerbetoon aan degene die mij in dit vak wegwijs heeft gemaakt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik door hem in dit vak terecht ben gekomen en zie de overname van de Kermis als een extra
stukje uitdaging in dit boeiend werk.“

Heel veel mogelijkheden
“Er is veel mogelijk in het Event Center. Je kunt hier gewoon je eigen feest komen vieren. Wij faciliteren en jij mag organiseren. Niets is standaard. Er worden hier vergaderingen gehouden, maar ook kleine en grote feesten die door de klant georganiseerd worden, binnenkort hebben we bijvoorbeeld een whiskeyproeverij van René van Rooijen, een Whiskeyspecialist uit Culemborg, maar er worden ook beurzen georganiseerd, laatst was de Platen- en CD-beurs hier. Die komt binnenkort weer. Maar ook je bruiloft en jubileum”

Een brede programmering moet er voor zorgen dat er voor iedereen regelmatig iets leuks te beleven valt. Hou de website van Event Center in de gaten of de maandelijke kalenders in Regionaal Uitgelicht je weet precies wat er wanneer te doen is!

Event Center Culemborg
Beesdseweg 1a Culemborg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.eventcenterculemborg.nl

Geldermalsen Auto’s Daar is iets bijzonders mee, de klant vertelt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Geldermalsen Auto’s
Daar is iets bijzonders mee, de klant vertelt

 

Op zoek naar een goede gebruikte auto komen we uit bij Geldermalsen Auto’s. Geldermalsen Auto’s zit aan de Rijnstraat in Geldermalsen. We rijden het terrein op en we worden direct opgemerkt. Een vriendelijke man staat ons te woord en al gauw is er een klik. Ik ben op zoek naar een goede gebruikte auto, waar ik de komende paar jaar geen zorgen mee heb.

Na 10-tallen auto’s bekeken te hebben valt mijn oog op een mooie Volkswagen. Deze auto ziet er netjes uit.
“Alle auto’s die hier staan zijn 100% in orde. We hebben een eigen serviceafdeling waar we praktisch alle merken auto’s in onderhoud hebben.”. Dat schept vertrouwen.
Bij Geldermalsen Auto’s houden ze er niet van om de klant lekker te maken met een prijs voor een auto en dan ook nog achteraf geconfronteerd worden met allerlei extra kosten, zoals afleverkosten of andere kosten die nergens, of met kleine letters op de prijskaarten staan. “De prijzen die je hier ziet, zijn de prijzen die we hanteren”.

Uit het hele land komen er mensen naar Geldermalsen Auto’s om daar de auto waar ze verliefd op zijn geworden op te halen.
Er staan hier altijd ruim 40 auto’s. Deze zijn helemaal rijklaar. Ze zijn APK gekeurd, vrijwel alle auto’s hebben een Nationale Autopas, waarmee vast staat dat het aantal kilometers op de teller ook de daadwerkelijke kilometerstand is. Er staan ook een aantal geïmporteerde auto’s. Deze komen bijvoorbeeld uit Duitsland.
Er worde enkel jong gebruikte auto’s gekocht die een volledige aantoonbare onderhoudshistorie hebben inclusief ingevulde onderhoudsboekjes, bijkomend voordeel is dat bij auto’s vanaf bouwjaar 2011 de service historie digitaal wordt opgeslagen en opvraagbaar is binnen de gehele EU.
Alle auto’s die hier verkocht zijn, worden standaard afgeleverd met een afleverbeurt. Dat noemen ze bij Geldermalsen Auto’s onbezorgd autorijden.

We gaan een proefrit maken in de Volkswagen. Hij ruikt eigenlijk zelfs nog een beetje nieuw, hoewel deze toch al zeker 4 jaar oud is...
“Auto’s gaan tegenwoordig veel langer mee dan voor 10 à15 jaar terug of langer geleden. Als je dan een auto kocht met 150.000 kilometer op de teller, dan kon je eigenlijk niet heel veel meer verwachten. Behalve dan de dieseltjes, die konden met gemak 250.000 kilometer rijden.
De auto’s die de laatste jaren geproduceerd worden rijden met gemak 250.000 kilometer, dan hebben we het over een benzine auto. Een diesel rijdt nog eens zo veel zonder noemenswaardige problemen”.

Geldermalsen Auto’s is lid van de BOVAG en alle auto kunnen geleverd worden met Autotrust garantie.
Geldermalsen Auto’s heeft een eigen service afdeling, Daar worden onder andere probleemgevallen aangeboden waar de traditionele garagehouder geen raad mee weet. De monteurs bij Geldermalsen Auto’s zijn stuk voor stuk vakmensen, die op de hoogte zijn van de laatste technieken, maar ook thuis zijn in de iets oudere technieken, zodat er eigenlijk nooit verrassingen zijn.

Er zit nog net geen strik om de auto, maar we zien het wel als een kado!
Onze nieuwe auto ziet er op en top uit en occasion of niet; voor ons is ie nieuw!

Tevreden rijden we weg met een auto waar we zonder meer weer een paar jaar mee vooruit kunnen. Zonder zorgen!

Geldermalsen Auto’s
Rijnstraat 68 Geldermalsen Telefoon: 0345-570780
www.geldermalsenautos.nl

Goya Nieuwegein: Lekker Sushi eten, dat doe je bij Goya in Nieuwegein

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Het voorjaar kriebelt en we gaan erop uit of zitten lekker thuis in de tuin of op balkon en pakken de eerste zonnestraaltjes mee.

Ken je dat? Je zit lekker aan een glaasje met wat vrienden en je heb je geen zin om te koken. Je hebt heel erg zin in Sushi maar ook geen zin om eruit te gaan. Wat nu?
Bij Goya Sushi Grill restaurant in Nieuwegein kan het allemaal: je gaat even online en bestelt gewoon de overheerlijke sushi voor thuis. En je bestelling wordt gewoon thuisgebracht. In een straal van 10 kilometer rond het restaurant, woon je verder weg, dan moet je er toch even op uit.
Winkelen in het mooie City Plaza of voor een avondje theater in de Kom, velen zijn je al voorgegaan: Op het Stadsplein vind je het sfeervolle restaurant Goya waar Sushi eten een smaakvolle belevenis is.
Als je zin hebt om je culinair te laten verwennen dan ga je gewoon naar Goya toe waar Jack en zijn team je laten voelen wat gastvrijheid is.
Zodra je de trap naar boven gaat en boven aankomt waan je je in een Japanse oase. Zowel aan de linkerzijde als aan de rechterkant zijn genoeg plaatsen, het leuke en mooie is dat beide zijden door een middenstuk worden gescheiden. In het middenstuk vind je de uitgebreide bar aan de ene kant en aan de andere kant wordt de Sushi vers klaargemaakt tot de mooiste gerechten.
Kleine hapjes, verfijnd en helemaal vers strelen de tong en maken het tafelen bij Goya tot een culinair feest!
De keuze is echt enorm en er is voor ieder wat wils van Sushi maar ook allemaal kleine vlees en visgerechtjes, iedereen kan kiezen bij Goya. Dus ook voor mensen die niet echt dol op vis zijn is er volop keuze.Alles even smaakvol bereid met de nodige aandacht.
Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen, je jas wordt aangenomen, je plekje wordt gewezen en de bediening geeft je duidelijk uitleg hoe te bestellen via een tablet. Bij Goya heb je de gelegenheid om intiem te eten met z’n tweetjes of een etentje met een groep collega’s: het kan allemaal.
Je wordt bij Goya enorm in de watten gelegd.
Wist je dat Goya ieder jaar een ander menu op de kaart heeft? Zo rond de maand maart /april verschijnt er ieder jaar een nieuwe kaart. Voor dit jaar zal dat in juni/juli plaats gaan vinden. Jack en zijn team zijn nu al druk doende met de chef-kok om te kijken welke lekkernijen ze dit jaar de gasten kunnen voorschotelen. Een klein tipje van de sluier is ons verteld en ik kan je zeggen, dat belooft wat………
Een praktische tip, wel van tevoren reserveren, want anders is je plaatsje al aan een ander vergeven.

Eet smakelijk!

Goya Sushi Grill Restaurant
Stadsplein 2 E, 3431 LC Nieuwegein
030-609 0821 www.sushi-goya.nl

Grauwelman Tweewielers in Culemborg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Grauwelman Tweewielers in Culemborg


Ook voor de regio het adres voor elektrische fietsen.

Grauwelman Tweewielers in Culemborg

Op zoek naar een goede fiets lopen we binnen bij Grauwelman Tweewielers in Culemborg. Grappig, ze hebben 2 filialen. Een op de Jan van Riebeeckstraat en een bij het Station.

We zijn op de Jan van Riebeeckstraat in Culemborg. De zaak staat boordevol fietsen. Netjes en overzichtelijk staan ze opgesteld. We gaan kijken voor een elektrische fiets. Ik kijk wat rond maar weet eigenlijk niet zo goed wat ik nu het beste kan doen. Voorwiel-, achterwiel- of middenmoter… Het zegt ons niet zo heel veel. Maar hier hebben ze er echt verstand van.
Achterin de zaak zijn een paar monteurs bezig met de reparatie van een aantal fietsen. Al gauw komt er een monteur naar ons toe en vraagt of hij iets voor ons kan doen. We leggen uit waar we voor komen en hij neemt ons mee naar een tafel waar we rustig kunnen zitten en waar hij veel kan laten zien. Hij schenkt koffie voor ons in en laat ons eerst vertellen wat voor een fietsers of we zijn. Wij vinden het heerlijk om een stuk te gaan fietsen, zonder ons druk te hoeven maken over een accu die het niet meer volhoudt, of over een fiets die niet lekker rijdt. Er blijken ineens zo vreselijk veel mogelijkheden te zijn, dat we oprecht blij zijn bij een bedrijf binnen te zijn gelopen die weet waar ze het over hebben.
We laten ons uitgebreid informeren over de elektrische fietsen die Grauwelman Tweewielers in het assortiment heeft… ze kunnen alles leveren en we kunnen alles testen!
We krijgen te horen wat de verschillen zijn tussen een midden-motor, een voorwielmotor en een achterwielmotor. Wisten wij veel… een midden-motor is meer een hulpkracht voor de pedalen, een voorwielmotor is wat minder in de bergen en heuvels maar maakt minder geluid en is mooier weggewerkt. Daarnaast zijn deze vaak iets goedkoper. De achterwielmotor geeft de meest natuurlijk rijbeleving maar heeft weer als nadeel dat de kettingkast altijd open is. Een naafversnelling kan niet bij zo’n motor. Pfff. Wat zullen we doen.
Grauwelman Tweewielers ligt net buiten het centrum van Culemborg, niet ver van bijvoorbeeld een dijk om eens te kijken hoe een elektrische fiets reageert. We besluiten om een testrit te maken op alle 3 de soorten fietsen. Wauw!! Wat een ervaring. De stelling (mocht die er nog zijn) dat elektrische fietsen ‘voor oudere mensen zijn’ kan echt volledig overboord. Het zijn superfietsen!
We hebben alle 3 de soorten geprobeerd, welke motoren praktisch heel stil zijn en welke relatief veel geluid produceren, welke krachtiger overkomt en welke het zuinigst zijn etc. We zijn er een heel stuk wijzer van geworden. We willen de fietsen op vakantie meenemen en dan gaan we vaak een heuvelachtig gebied in. Daar moeten we dan ook rekening mee houden bij de aanschaf.

Grauwelman Tweewielers doet verder ook het onderhoud op de gewone fiets en de elektrische fiets. Zo geven zij aan dat er met enige regelmaat software updates zijn die de E-bikes nog efficiënter maken in gebruik, ze vertellen waar we op moeten letten bij de accu. Het laden, het onderhoud kortom over hoe we er het langst plezier van kunnen hebben. We hebben in alle rust kunnen kijken, vergelijken en besluiten twee fietsen te kopen met een middenmotor. Laat nu net een geweldige actie bij Grauwelman gestart zijn van Sparta fietsen!
We krijgen zomaar 20% korting op een schitterende E-bike, we waren er toch wel voor gegaan, maar die 20% is nu toch mooi meegenomen!

Grauwelman Fietsen in Culemborg heeft een groot aantal merken in het assortiment, zoals Sparta, Batavus, Cortina en RIH. Keuze genoeg en ze hebben zonder meer verstand van zaken! 


De service is er prima en ze geven je informatie waar je ook echt iets mee kunt!

Het is volledig duidelijk dat het niet aantrekkelijk is (en dit geldt al helemaal voor elektrische fietsen) om een fiets bij een wazige webshop te kopen, een aantal lezers zullen dat wel met mij eens zijn.
Er is nauwelijks prijsverschil tussen een ‘internetfiets’ en een fiets van Grauwelman Tweewielers, zeker niet als je kijkt naar wat je extra krijgt bij aankoop van een fiets.

Daarbij: Heb je wat met je fiets, dan ben je blij dat je bij een echte fietsenmaker terecht kunt, waarbij je kunt vertrouwen op hun vakkennis er ervaring.
Je kunt Grauwelman ook volgen via Facebook. Regelmatig hebben ze leuke acties waarbij je via Facebook nog extra voordeel kunt krijgen!

 

Grauwelman Tweewielers
Jan van Riebeeckstraat 54a, 4105 BC Culemborg
Tel. 0345 – 531572

Harlekijn Kachels: Alles voor de sfeervolle momenten!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Alles voor de sfeervolle momenten vind je bij Harlekijn in Beneden-Leeuwen

 

Harlekijn kachels in Beneden LeeuwenIn 2015 heeft Harlekijn haarden en kachels een totale metamorfose ondergaan. “De oude boerderij is gesloopt, het oude woonhuis dat jarenlang de showroom kenmerkte, heeft plaatsgemaakt voor een eigentijds kantoorpand. Daarin is tevens een uitbreiding van de showroom gerealiseerd”, vertelt Johan van Kampen, directeur van Harlekijn haarden en kachels.

De nieuwe showroom biedt meer ruimte tussen de eigentijdse haarden en kachels, het sfeerconcept is dan ook uitgebreid met bijpassende op maat te maken (zit)meubelen en parketvloeren. Door deze aanpassingen kan het bedrijf, wat overigens al een kwalitatief en degelijk imago heeft in de regio, nog beter aansluiten op de behoefte van de hedendaagse consument. In het woonconcept “alles voor sfeervolle momenten bij de haard” wordt dan ook ruim aandacht gegeven aan actuele ontwikkelingen en trends.
In deze nieuwe showroom komen de haarden en kachels beter tot zijn recht. De afgelopen jaren is Harlekijn ook als projectpartner een begrip geworden bij makelaars, architecten en aannemers / projectontwikkelaars. De kwaliteit van de producten en de hoge servicegraad, in combinatie met maatoplossingen spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast is Harlekijn als DE-erkend bedrijf een serieuze partner in projecten waarin duurzame energie (DE) een belangrijke rol speelt. Wist u overigens dat een hoogwaardige houtkachel of –haard, samen met een bijpassende en gecertificeerde installatie, naadloos past in het duurzame energiebeleid van onze overheid en de EU? De medewerkers van Harlekijn vertellen u hier graag meer over.

Kortom, alles voor duurzame en sfeervolle momenten bij de haard vindt u bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen.

Harlekijn - Van Heemstraweg 38 b - Beneden-Leeuwen
www.harlekijnkachels.nl

Horden Tuinmachines in Leerdam voor grote en kleine tuinen!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Horden Tuinmachines in Leerdam voor grote en kleine tuinen

In een mooi pand aan de Techniekweg in Leerdam hebben we een afspraak met Hans en Serena Horden.

Hans heeft een opleiding gedaan als 1e monteur in landbouwmechanisatie en is in 2012 begonnen bij Kees ’t Lam in Meerkerk. Niet iedereen is hier direct mee bekend, maar dit wás een van de grootste tuinmachinewinkels in de regio. Hans besloot zijn eigen winkel te beginnen, nadat bekend werd dat Kees ’t Lam in april 2017 zijn deuren ging sluiten.
Omdat er in Leerdam en directe omgeving geen showroom op dit niveau te vinden is, besloten Hans en Serena hun speciaalzaak in Leerdam te gaan vestigen. Na een restyling van het pand ging de speciaalzaak van Horden Tuinmachines op 1 juni 2017 open.

Wie aan een speciaalzaak denkt van tuinmachines, denkt waarschijnlijk dat dit alleen voor professionals is, voor gigantische prijzen. Voor mensen met hele grote tuinen of speciale wensen voor het onderhoud of voor boeren. Niets is minder waar. Iedereen, zelfs al heb je maar één boom of stukje gras of een kleine tuin bij wijze van spreken: Bij Horden Tuinmachines in Leerdam vind je een uitgebreide collectie tuinmachines.

Onderhoud
Niet alleen verkoop, maar ook het onderhoud is een belangrijk item bij Horden Tuinmachines. Heel kort samengevat vind je hier o.a. Aspen brandstoffen, robot-maaiers, heel veel accu-gereedschap en gemotoriseerd gereedschap, in de breedste zin het woord. Zij verzorgen het onderhoud op alle merken tuinmachines, zit- en robotmaaiers, bladblazers etc.

Accugereedschap
“Accugereedschap is de toekomst”, aldus Hans. “Tegenwoordig kun je met een acculading al gauw een paar uur aan de slag. Daarbij kun je die ene accu voor diverse soorten gereedschappen gebruiken, zodat je ook niet voor ieder apparaat wat je koopt een accu erbij hoeft te kopen.”
Met een heggenschaar kun je al gauw een uur knippen, tot, afhankelijk van het soort accu, wel bijna 4 uur! En dat alles op 1 lading. De prestatie van dergelijke scharen is gelijk aan die van de gemotoriseerde maaiers, hij is alleen een stuk stiller en vaak ook lichter. Daarbij hoef je er weinig onderhoud aan te doen, ze starten atijd. Er zijn al diverse gemeentes die alleen nog maar met accu-gereedschappen werken. Dat is niet alleen geluidsarm, maar ook veel beter voor het milieu.
Robotmaaiers
Horden Tuinmachines heeft op dit moment meer dan 400 robot-maaiers in de regio lopen, hierop wordt gemiddeld 1x per jaar groot onderhoud gepleegd. “Er lopen bijvoorbeeld haren in vast, soms zit er touw in gedraaid maar er moet ook gekeken worden naar bijvoorbeeld een software-update. Daarbij gebeurt het regelmatig dat we gevraagd worden de kabel te repareren in geval van draad-breuk”. Een robot-maaier luistert naar een soort ringleiding die om het gazon ligt. Wanneer, om wat voor reden ook, de leiding kapot is, stopt de maaier direct en dat moet gerepareerd worden.
Horden Tuinmachines installeert de robotmaaiers bij de klant. Stelt deze in, programmeert ze desgevraagd en doet er alle onderhoud voor. Dat doen ze ook met heel veel andere machines.

Tuingereedschap
Je vindt bij hier een groot assortiment tuingereedschap van met name Honda en Husqvarna. Ze weten er ook wat de kenmerken zijn van deze machines! Dik 50 gazonmaaiers staan op voorraad, maar ook bladblazers, heggenscharen en zelfs generatoren!
Wat zeker nu voor het najaar wel erg praktisch is, er staat een grote collectie bladblazers en zuigers. Ook hiervoor geldt zowel elektrisch als gemotoriseerd. Voor elk budget en elke soort tuin.

Najaar
De heggenschaar is in het najaar onmisbaar. Het is er dan de tijd voor om er voor het laatst van het jaar de schaar in de heg te zetten. En misschien is het dan nu ook het moment om eens te kijken voor goed accugereedschap.

De heggenschaar, de bladblazer, de bosmaaier, de kettingzaag en gazonmaaier: Ze kunnen tegenwoordig allemaal op de accu”. Ze weten er bij Horden Tuinmachines gewoon alles van. Ga er maar eens kijken! Voor iedereen met tuin krijg je het juiste advies en vind je er de juiste machines.

Horden Tuinmachines, Techniekweg 11 Leerdam Tel. 0345 – 870087
www.hordentuinmachines.nl

Karin en Bas van Karin’s Woonhuis Ze brengen gezelligheid waar het hoort!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Karin en Bas van Karin’s Woonhuis

Ze brengen gezelligheid waar het hoort!

 

Met trots zeggen zij dat Karin’s Woonhuis de gezelligste woonwinkel is van Nieuwegein.

Bij Karin’s Woonhuis kun je terecht voor een klein cadeautje tot een volledige woninginrichting. Je kunt er echt heel veel zien. De winkel is praktisch ingericht.
In de mooie en gezellige winkel op het Makadocenter in Nieuwegein kun je in huiskamersfeer zelf lekker rondsnuffelen tussen heel veel leuke woonaccessoires, maar ook klokken en kussens vinden via Karin’s Woonhuis hun weg naar blije klanten.

Karin en Bas helpen de klant natuurlijk ook graag bij het uitzoeken van spulletjes voor in hun huis of een cadeau tot aan de volledige inrichting van de woning.

Je vindt een hele grote collectie woonaccessoires, waaronder een grote collectie Rivièra Maison, PTMD, Riverdale en bijvoorbeeld Countryfield.

Zij geven, als je dit wil, advies en kijken samen met jou naar jouw wensen en de mogelijkheden. Dit gaat niet alleen over accessoires, van onder andere de merken Riverdale en Countryfield, maar ook over meubels, vloerkleden, vloerbedekking, laminaat, houten vloeren en raambekleding.
Bas weet alles te vertellen over de vloeren. Het is dan ook een echte vakman. Hij kan je niet alleen alles vertellen over de vloeren, hij komt de vloeren ook vaak zelf leggen en de klant van het juiste advies voorzien.

Bij Karin’s Woonhuis is het hele pakket rond de woning te vinden.
En het leukste is, het assortiment is steeds wisselend. Met grote regelmaat worden er weer nieuwe accessoires in de winkel neergezet om de keuze zo breed mogelijk te houden. Iedere keer weer verrassend.

Kom gezellig langs om sfeer te proeven, zij zijn u graag van dienst! Het is gewoon een op en top gezellige winkel!

Karin’s Woonhuis - Makadocenter 19 3431 AW Nieuwegein
Tel. 030 - 265 79 74 www.karinswoonhuis.nl

Keela Outdoorable wordt Outdoorable Lifestyle in Culemborg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Keela Outdoorable wordt Outdoorable Lifestyle

 

Sinds tien jaar is Keela Outdoorable een toonaangevende naam op het gebied van outdoor-kleding en lifestyle in Culemborg en omstreken. Nu is het tijd voor een (kleine) verandering met nog meer aandacht voor hun klanten.

Om dit te bereiken veranderen zij hun naam in Outdoorable -Lifestyle.
Zij hebben ervaren dat de behoefte van de klanten verschoven is van kleding naar ondersteuning bij een outdoor levensstijl. Hierdoor zijn zaken als kennis van gebieden waar hun klanten naar toe gaan, als producten die een outdoor lifestyle prettig maken, maar ook diepgaande kennis van fysische kenmerken om over de juiste schoenen te adviseren. Hierdoor staat een moderne winkel niet op zich maar is een schakel van samenwerkingsverbanden. Juist door dichtbij de klant te blijven staan kunnen zij de concurrentie met internet heel makkelijk opvangen.

Reden voor de verandering is dat de klanten voor gespecialiseerde producten bij hun komen en meer de behoefte hebben aan advies. Met deze kennis, opgedaan in de loop der jaren, kunnen zij dit advies ook geven. Deze kennis is opgedaan door o.a. samen te werken met paramedici zoals Fysio team Midden Nederland. Samen met dit energieke team organiseren Outdoorable Lifestyle regelmatig avonden om klanten advies te geven over blessurevrij wandelen, hardlopen of hiking. De eerstvolgende informatie avond is gepland medio april.

De lezers van Regionaal Uitgelicht worden hierbij van harte uitgenodigd om tijdens een kopje thee of koffie deze avond bij te wonen. De juiste datum vindt u op de facebook pagina van Outdoorable Lifestyle.

Op kledinggebied is er jarenlange ervaring opgedaan door samen te werken met Keela Schotland. Keela is één van de meest vooruitstrevende outdoor textielfabrikanten ter wereld. Tevens werken zij samen met een pretentieus bedrijf uit Culemborg dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van kleding. Door samen te werken kunnen zij uitstekende prijs/ kwaliteit bieden. Draagcomfort, voor iedere leeftijdsgroep, en geschikt voor bijna alle binnen/buiten activiteiten. Bij veel mensen is het niet bekend maar zij ontwikkelen en produceren hun kleding zelf. Doordat zij naar de klant luisteren weten ze ook precies wat ze willen aanbieden. Hun kleding is vervaardigd door gebruik te maken van de modernste technieken, het is trendy, en doordat ontwerp, productie en verkoop door Outdoorable Lifestyle gebeurt kunnen zij de prijs/kwaliteit garanderen. 

In 2016 gaan zij een eigen kledinglijn ontwikkelen die bedoeld is voor iedereen die van comfortabele kleding houdt. De kleding wordt in Europa ontwikkeld. Natuurlijk hebben ze ook oog voor “groene” materialen. Zo werken zij bijvoorbeeld met lyocell wat gemaakt wordt van eucalyptusbladen.

In de vernieuwde Outdoorable- Lifestyle shop kunt u niet alleen hoogwaardige technische producten vinden zoals vochtregulerende sportkleding maar ook artikelen zoals: mooie lederen tassen, heerlijk zittende sweaters, kleurrijke shawls voor jezelf of als leuk cadeautje om weg te geven. Dit als aanvulling op de kledinglijn om Outdoor lifestyle compleet te maken.

Door voorlichting te geven op scholengemeenschappen in binnen en buitenland, gaan de leerlingen goed met de juiste uitrusting op pad. In dit project werken zij samen met reisspecialisten en een team van Care Plus. Care plus adviseert wereldwijd op het gebied van veilig op reis met de juiste inentingen en producten ter bescherming van teken, muskieten etc. Tevens krijgen de scholieren, door samen in te kopen, een collectiviteitskorting die kan oplopen tot 30%.
Het doel wat zij nastreven is om de klanten naar huis te laten gaan met een goed product en een goed gevoel. Outdoorable-lifestyle moet een beleving zijn, een gevoel dat u outdoor meeneemt.

Outdoorable Lifestyle , Houtweg 4a Culemborg, tel. 0345-510734

www.keelaoutdoorable.nl

 

Kubus Wonen Culemborg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Kubus Wonen in Culemborg

Ons interieur is een bij elkaar geraapt zooitje. We hebben onze twee huishoudens samengevoegd en bij gebrek aan tijd en geld meerdere stijlen door elkaar gezet. Nu is de tijd gekomen om samen onze woonkamer in te richten. Alleen hoe? Dat weten we nog niet precies.”

“Ga eens bij Kubus Wonen kijken. Daar wordt in alle eerlijkheid met je meegedacht. Wij hadden daar zo’n goed gevoel bij.”


Verjaardagen en praatjes in de supermarkt leiden tot klandizie bij Kubus Wonen, want op die plaatsen vindt mond-tot-mond reclame plaats. Dergelijke gesprekjes kunnen heel gevaarlijk zijn voor je bedrijf, als je ontevreden klanten hebt. Kubus Wonen krijgt op deze manier juist potentiële klanten zijn winkel binnen.

Guran, de eigenaar en enige werknemer van Kubus Wonen, begon al als manneke van dertien in de meubelindustrie. Hij deed wat hand en span diensten in een meubelproductiebedrijf. De meubels trokken zijn interesse en leergierig als hij was, kreeg jij steeds nieuwe taken toebedeeld. Uiteindelijk ging hij als inkoper van materialen en verkoper van meubelcollecties naar diverse vakbeurzen.
“Ons interieur is een bij elkaar geraapt zooitje. We hebben onze twee huishoudens samengevoegd en bij gebrek aan tijd en geld meerdere stijlen door elkaar gezet. Nu is de tijd gekomen om samen onze woonkamer in te richten. Alleen hoe? Dat weten we nog niet precies.”

“Ga eens bij Kubus Wonen kijken. Daar wordt in alle eerlijkheid met je meegedacht. Wij hadden daar zo’n goed gevoel bij.”


Verjaardagen en praatjes in de supermarkt leiden tot klandizie bij Kubus Wonen, want op die plaatsen vindt mond-tot-mond reclame plaats. Dergelijke gesprekjes kunnen heel gevaarlijk zijn voor je bedrijf, als je ontevreden klanten hebt. Kubus Wonen krijgt op deze manier juist potentiële klanten zijn winkel binnen.

Guran, de eigenaar en enige werknemer van Kubus Wonen, begon al als manneke van dertien in de meubelindustrie. Hij deed wat hand en span diensten in een meubelproductiebedrijf. De meubels trokken zijn interesse en leergierig als hij was, kreeg jij steeds nieuwe taken toebedeeld. Uiteindelijk ging hij als inkoper van materialen en verkoper van meubelcollecties naar diverse vakbeurzen.
Tot hij in contact kwam met de eindgebruiker en ontdekte hoe mooi het was om mensen te helpen bij de inrichting van hun woning.

Met alle vakkennis die hij van jongs af aan heeft opgedaan, in combinatie met zijn plezier in het adviseren van klanten, maakt hij van elke aankoop die in zijn winkel gedaan wordt een complete beleving.
Van een kopje thee of koffie bij binnenkomst tot de nazorg regelt hij helemaal zelf. Iedere stap in het proces vindt hij even belangrijk. Hij wil graag dat zijn klanten zich op hun gemak voelen, maar zich niet verplicht voelen tot een aankoop. Even verder kijken? Geen probleem!
Besluit je tot aankoop van een mooi meubelstuk of een compleet nieuw interieur bij Kubus Wonen, dan zal het keurig worden bezorgd, uitgepakt en geplaatst op de gewenste plek in huis. En als er na verloop van tijd iets mis is, zoals een losse naad of kapot scharniertje, gewoon even bellen.
Overigens is de kans groot dat Guran het eigenhandig repareert, kundig als hij is.

Guran geniet ervan om mensen te begeleiden bij het maken van een de keuze voor hun interieur. Daarbij vindt hij eerlijkheid heel belangrijk, dus geen mooie verkooppraatjes om de beslissing er doorheen te jagen. Het is niet alleen zijn collectie dat hem onderscheid. Het verschil met concurrenten zit vooral in de klantbeleving.

“Een woonprogramma koop je om jaren plezier van te hebben. Dan mag het best iets duurder zijn. Als je niet tevreden bent over een aankoop, dan is zelfs vijftig euro teveel geld.” Aldus Guran.

“Wauw, wat is jullie woonkamer mooi geworden! Oh, dat dressoir is jaloersmakend. Staat ook perfect bij de bank. Heel mooi zeg.”

“Ja, gaaf hè, we zijn er zó blij mee! Je had echt gelijk, wat een fijne winkel. Perfecte service ook. We zijn niet eens in andere winkels gaan kijken. In de winkel voelde het al bijna als thuiskomen, kun je nagaan hoe het is nu het hier staat.” 

Kubus Wonen, Anth. Van Diemenstraat 34a, 4101 AE Culemborg.

Tel: 0345-549810 Fax: 0345-549811
www.kubuswonen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meubelhandel Bradaal, een meubelzaak die volop in beweging is!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Meubelhandel Bradaal, een meubelzaak die volop in beweging is!

 

In 1976 is Meubelhandel Bradaal begonnen met een klein meubelwinkeltje in eiken meubelen aan de Bradaal in Culemborg. De straatnaam waar Meubelhandel Bradaal zijn naam aan ontleend heeft. In de loop der jaren zijn de collecties aangepast aan de trends van de tijd. Na tijdelijk een ander pand erbij betrokken te hebben waar ook slaapkamers werden verkocht, werden in 1992 de meubelen en de slaapkamers samengevoegd in één grote showroom van ruim 6000 vierkante meter!

Showroom
In de enorme showroom staan ontelbaar veel moderne, landelijke en industiële programma’s opgesteld. Zowel in wonen als in slapen staan er programma’s voor het jonge en oudere publiek.
Huiskamerprogramma’s komen bij Bradaal volledig tot zijn recht. De getoonde modellen geven een realistisch beeld van hoe het in de eigen woonomgeving uit kan komen te zien. Schitterend gedecoreerde woonkamers, compleet met bankstellen, eethoeken, kasten en dressoirs. Waarbij uiteraard rekening is gehouden met de situatie zoals deze in de meeste huiskamers van toepassing is. Om de huiselijke sfeer zo goed mogelijk weer te kunnen geven is het belangrijk dat je die sfeer ook kunt voelen!

Dit geldt dan ook voor praktisch alle programma’s, modern landelijke en industiële, maar zeker ook voor de sfeerverlichting. Alle opstellingen zijn bij Meubelhandel Bradaal gedecoreerd met schilderijen, overige wanddecoratie, woonaccessoires en sfeerverlichting. Deze vindt u dan ook in diverse stijlen, ook hier geldt: klassiek en modern!

Noviteit
Zeer binnenkort worden de laatste beurs noviteiten verwacht. Diverse nieuwe woonprogramma’s die uitstekend passen in een hedendaagse lifestijl.

Ook voor de sfeerverlichting wordt een uitgebreide een aparte verlichtingshop gecreëerd. Hier kun je straks een heel groot aantal van exclusieve hang-, vloer- en tafellampen zien én combineren met de diverse woonprogramma’s welke bij Meubelhandel Bradaal te zien zijn. Uiteraard geldt ook hier, “De grootste keus, De laagste prijs”.

Slapen
Evenzo belangrijk, zo niet zelfs belangrijker dan wonen is slapen! 1/3e deel van ons leven brengen we op bed door. Meubelhandel Bradaal heeft een grote uiteenlopende collectie bedden, boxsprings, matrassen en complete slaapkamers. Van modern tot klassiek, voor jong en voor oud!
De slaapkamerafdeling van Meubelhandel Bradaal omvat slaapkamermeubelen, kasten en bovendien een groot aanbod in bedbodems, matrassen, een grote collectie boxsprings, dekbedden en kussens. De slaapkamermeubelen worden in meerdere stijlen geleverd, van landelijk tot strak modern in diverse kleuren, bovendien is er een grote keuze in comfort-ledikanten. Een comfort-ledikant is een ledikant, waarin mensen op een comfortabele hoogte in- en uit bed kunnen stappen. Dit geldt dus niet alleen voor de oudere bevolkingsgroep, maar zeker ook voor de jongeren. Het aanbod in slaapcomfort, hiermee worden bedbodems en matrassen bedoeld, is eveneens zeer uitgebreid. Men levert bedbodems van simpel en vlak tot luxueus elektrisch verstelbaar in een breed prijsgamma. Matrassen heeft men hier voor “ieder wat wils”, waar men in het advies uitgaat van het principe, dat ieder persoon anders is van lichaamsbouw en gewicht, en ieder een andere slaapgewoonte heeft. Bovendien wordt er gelet op eventuele rugproblemen, waarbij de ondersteuning van het lichaam optimaal moet zijn.

Het summum van slaapcomfort is tegenwoordig de boxspringcombinatie. Er wordt wel gezegd, dat dit de meest comfortabele vorm van slapen is. Daarom mag Bradaal zich de Boxspringspecialist van de Betuwe noemen met een zeer ruime keuze in de boxsprings van bekende merken.

Aantrekkelijk
Meubelhandel Bradaal werkt uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten waardoor het niveau, maar vooral de kwaliteit gewaarborgd is. “De Grootste keus, De laagste prijs”wordt bij Meubelhandel Bradaal meer dan bewaarheid. U ontvangt bij Meubelhandel Bradaal altijd een aantrekkelijke korting op de adviesprijs! Dat gebeurde altijd al, maar zeker in deze tijd is dat een zeer welkom gebaar!

Vervoer
Meubelhandel Bradaal bezorgt en monteert de aangekochte artikelen, uitgezonderd verlichting en kleinmeubelen, in een straal van 40 kilometer rondom Culemborg gratis!

Bij Meubelhandel Bradaal kunt u altijd rekenen op een zeer gedegen kennis voor de woon- als de slaapprogramma’s.

Meubelhandel Bradaal is op de zondag na, de hele week open. Kijk voor de openingstijden in onze advertentie.

Meubelhandel Bradaal
Rolweg 21 Culemborg. Telefoon 0345-517400
www.bradaal.nl

Middag Tegels in Leerdam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Middag Tegels in Leerdam

Op zoek naar een mooie tegel, een badkamer of naar beiden? Dan wordt het tijd dat je je eens goed laat informeren bij Middag Tegels in Leerdam. Hier weten ze absoluut waar ze over praten.

 

Op de grens van Leerdam, direct tegenover de Karwei/Topshelf staat de grote showroom van Middag Tegels Leerdam.
Een vloerenbedrijf waar je er niet zomaar nog eentje van vindt in de regio. Bij binnenkomst zie je eigenlijk al direct waar de kracht ligt. Een zeer ruim opgezette showroom, waarbij met name gekeken wordt naar beleving. In de meeste showrooms kun je wel heel veel vloeren bekijken, maar moet je je vaak een beeld zien te vormen met een enkele tegel. Bij Middag Tegels is dat anders. Er staan ontelbaar veel showkasten met gelegde vloeren daarin. Daarnaast liggen ook heel veel vloeren in de showroom zelf, zodat je voor jezelf een goed idee krijgt hoe een vloer er dan ook in het echt uit komt te zien. Je kunt kiezen uit meer dan 5.000 verschillende soorten tegels. Van natuursteen tot PVC vloeren zelfs inclusief het buitenterras. Alles op elkaar afgestemd. Zelfs voor de badkamer is er een bijzonder groot assortiment vloeren waar de juiste tegel absoluut tussen ligt.

“We verkopen niet alleen vloeren, maar we leggen ze ook zelf. Dat voorkomt vaak een boel gesteggel en voor iedereen is duidelijk wat er gaat gebeuren”, aldus de heer Middag. “De klant verheugt zich op een nieuwe vloer, dan moeten we er voor zorgen dat die vreugde blijft. We doen wat we beloven, want ergens in de planning moet er bijvoorbeeld een vloer worden gelegd en het zal de eerste keer niet zijn dat de vloer te laat is, of de legger komt niet opdagen, je bent dan als klant absoluut niet blij. Door alles onder 1 dak te regelen voorkom je vaak al een boel ellende”. We maken zelf de planning en stemmen dit intern helemaal af.

Middag Tegels in Leerdam bestaat inmiddels 25 jaar en heeft vloeren gelegd in ontelbaar veel huizen, al of niet gecombineerd met een vloerverwarming, want ook die doet Middag Tegels zelf plaatsen.

...En dit hoorden wij (redactie) elders:

Een klant vertelde dat Middag Tegels de vloer zou komen leggen. ‘s Morgens om 10 uur was er nog niemand. Om half 11 kwamen ze aan en aan het einde van de middag waren ze klaar. Maar dan ook echt helemaal klaar, inclusief sleuven maken voor een vloerverwarming, buizen leggen etc. Helemaal afgewerkt. Ongelofelijk! En het zag er tip-top uit!

Middag Tegels Leerdam, Techniekweg 1  Leerdam

Milton House

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Milton House Beusichem, 4 generaties meubelen in Beusichem

Op het Industrieterrein in Beusichem, vlak voor het recreatieterrein De Meent vind je Milton House.
De auto wegzetten is geen probleem, want er is echt ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bjorn, de eigenaar van Milton House, laat ons vol enthousiasme de toonzaal zien en vertelt ondertussen over Milton House. In 2014 is Milton House naar Beusichem gekomen. Oorspronkelijk zaten ze in de buurt van Oss. Er werd daar niet verkocht aan particulieren maar juist veel geproduceerd. Er werd in Oss heel veel ervaring opgedaan en de ervaring van 4 generaties meubelen wordt nu volop gebruikt in de verkoop bij Milton House. Bjorn heeft recentelijk het stokje overgenomen van zijn vader. Behalve via de mooie showroom wordt er ook via internet veel verkocht. Een complete webwinkel waar alles wat in de showroom staat wordt aangeboden. Ook kunnen daar binnenkort slaapkamers bekeken en besteld worden. Praktisch alles wat op de website staat, kun je ook in de winkel bekijken. De showroom beslaat een ruimte van 2200 M2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. Milton House is groot in zitmeubelen, kasten en in complete programma’s. De collectie wordt steeds uitgebreider.

Milton House werkt met bekende en goede fabrikanten die al jaren leveren, zoals ’t Anker uit Druten, maar ook met diverse Belgische en Duitse fabrikanten die garant staan voor kwaliteit. En ook een merk als Natuzzi ontbreekt niet bij Milton House, er staat hier een uitgebreide studio.
Er worden ook eigen modellen geïmporteerd van de wat meer industriële meubelen. En verder echt maatwerk. Bij echt maatwerk kun je denken aan volledige aanpassingen. Hiervoor kan de klant thuis bezocht worden en wordt gekeken, gemeten, kleuren en materialen uitgezocht en een voorstel gemaakt. Ook dat maakt Milton House onderscheidend.
Het assortiment bij Milton House wordt helemaal zelf bepaald, hier staat geen inkooporganisatie die bepaalt wat wel en niet mag en wat het moet kosten. Dat geeft de klant veel meer vrijheid en de prijzen liggen aanzienlijk lager. Milton House is op dit moment druk in gesprek met diverse leveranciers om het programma verder uit te breiden. Ook met de slaapkamers wil Milton House kwaliteit aanbieden. Net als voor de meubelen, geldt dat ook in de slaapkamers maatwerk mogelijk is. Daar is ook praktisch alles Nederlands fabricaat, wat zeker voor slaapkamers een belangrijk gegeven is!
Milton House heeft een eigen bezorgservice, zij leveren gratis in heel Nederland, België en Duitsland. Zij hebben een eigen servicedienst die als enig motto heeft een klant tevreden achter te laten. Daarom zijn ze ook lid van de CBM-Mitex en is de webshop voorzien van het Webshop keurmerk.
De collectie van Milton House is niet alleen voordelig, ze is bovendien uniek!

Milton House Klassenburgerstraat 3, 4112 NG Beusichem
Tel. 0345 75 28 58 www.miltonhouse.nl

Muziekwinkel Tiel

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Muziekwinkel Tiel
Voor beginnende en gevorde muzikanten een walhalla!

Zelfs als je nog geen noot kunt lezen, kun je bij Muziekwinkel Tiel terecht om kennis te maken met alle facetten die met muziek te maken hebben. Van een grote webshop heeft Muziekwinkel Tiel er nu ook een bezoekbare lokatie van gemaakt.

Op de Kleibergsestraat 20 zit toch ook De BeddenXpert? Dat klopt, en die blijft daar ook. Maar hoe zit dat dan met die muziek?

Wim Verbeek, de eigenaar van de muziekwinkel heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wim speelt zelf toetsenmuziek en is hier laaiend enthousiast over. Dit enthousiasme heeft hem er toe bewogen om naast de waterbedden van BeddenXpert ook muziekinstrumenten en toebehoren te gaan verkopen in Muziekwinkel Tiel.

Alle liefhebbers van muziek kunnen hun hart ophalen bij de muziekwinkel. Of het nu gaat om een drumstel of om een keyboard, zelfs een microfoon is terug te vinden in de collectie van Muziekwinkel Tiel.

De slagwerken die er staan zijn van het bekende merk Hayman Percusion en de gitaren zijn van Salvador Cortez, een bekende en goede gitarenbouwer. De keyboards zijn van Medely en staan er in vrijwel alle prijsklassen. En eerlijk is eerlijk, de geluidskwaliteit is top!

Verder heeft Muziekwinkel Tiel een grote collectie met unieke beeldjes van muzikanten. Zo zijn er miniaturen van heel veel blaasinstrumenten, maar ook van tal van andere instrumenten die ontzettend leuk zijn om te geven (en te krijgen natuurlijk). Een muzikaal kado vind je hier altijd wel.

Zoals al eerder aangegeven, kun je nog geen noot lezen? Geen probleem, met de muziekboeken die hier verkocht worden zul je al snel de beginselen te pakken hebben.
Vrijwel alle bladmuziek is leverbaar en is deze niet op voorraad, dan is deze binnen 48 uur leverbaar.

Niet alleen de toets- en slaginstrumenten vinden hun weg naar de nieuwe muzikant, maar er is nog veel meer. Er zijn ook heel veel accessoires, zoals snaren, wissers, plectrums, plectrumknippers, steminstrumenten en nog veel meer.

Kortom de muziekliefhebber kan helemaal zijn of haar hart ophalen. In de verre regio rondom Tiel is er feitelijk geen muziekwinkel meer te vinden die aanbiedt wat er bij Muziekwinkel Tiel aangeboden wordt. “We willen de markt goed bedienen, zowel met een virtuele als met een gewone winkel.”. En dat klopt, want je wilt toch weten hoe iets klinkt of aanvoelt.
In Muziekwinkel Tiel zit echt muziek en zoals wij dat nu kunnen beoordelen zit er nu echt weer Muziek in Tiel!

w.

Muziekwinkel Tiel
Kleibergsestraat 20 Tiel
Tel. 0344 - 606 701
www.muziekwinkeltiel.nl

Op zoek naar de warmte bij Betuws Haardenhuis in Meteren!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op zoek naar de warmte bij Betuws Haardenhuis in Meteren

 

Kwalitatieve kachels en deskundig advies. Het stookseizoen is weer volop in gang! Volop werk voor Jeroen van den Hengel en zijn medewerkers. Schoorstenen moeten worden geveegd, kachels worden aangesloten en optredende problemen aan rookkanalen verholpen. Betuws Haardenhuis en Betuws Schoorsteenveegbedrijf heeft er alle expertise voor in huis.

Warmte en Design bij het Betuws Haardenhuis
Het Betuws Haardenhuis biedt een breed scala van haarden en kachels. Gerenommeerde Scandinavische merken zoals Contura, Jøtul, Morsø, Nordpeis en Scan maar ook Nederlandse merken als Dru, Dik Geurts, Janco de Jong, Wanders, Invicta, Nordic Fire, Dovre, Spartherm en Altech haarden. De aanschaf is en blijft maatwerk en veiligheid staat voorop. Aanschaf begint bij goed advies. Jeroen: “Wij komen graag bij u langs om de situatie op locatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te stellen. Ook bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom”.
Veilig stoken met het Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Zoals de naam doet vermoeden is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf gevestigd in de Betuwe. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels de grootste van Midden Nederland. Dagelijks is een team van 15 personen actief in de schoorsteentechniek en worden dagelijks vele schoorstenen geveegd. Het Betuws Schoorsteenveegbedrijf is aangesloten bij de ASPB. “Deze bond zorgt voor kwaliteitsbewaking en de opleidingen voor de schoorsteenvegers”.

Rookkanalen reinigen
Daarnaast voert het Betuws Schoorsteenveegbedrijf ook camera-inspecties uit wanneer het vermoeden bestaat dat het rookkanaal lek is of
na schoorsteenbrand. Verder kan het Betuws Schoorsteenveegbedrijf ingeschakeld worden voor werkzaamheden zoals het plaatsen van rookkanalen en schoorsteenkappen, voor het verwijderen van nesten en het uitfrezen van
kanalen met pek. Mechanische ventilatiekanalen kunnen wij ook op vakkundige wijzen reinigen. Deze kunnen dikwijls behoorlijk vervuild zijn en zitten vol bacteriën.

Wenst u dat uw schoorsteen vakkundig geveegd wordt? Neem dan contact op met het Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Het vegen van één rookkanaal bedraagt € 47,50, dit is inclusief BTW de voorrijdkosten en het veegdocument.

Voor een sfeervol haardvuur, vakkundige installatie en het onderhoud van het rookkanaal bent u bij het Betuws Haardenhuis en Betuws Schoorsteenveegbedrijf aan het juiste adres.

Openingstijden showroom:
Donderdag- en vrijdagmiddag van 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Betuws Haardenhuis

Rijksstraatweg 47-a
4194 SK Meteren

Telefoon 0345 74 54 76  www.kachelkopen.nl / www.veiligstoken.nl

 

RoMu Auto’s in Culemborg, je rijdt er zo in weg!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

RoMu Auto’s in Culemborg, je rijdt er zo in weg!

RoMu Auto’s is gevestigd aan de Houtweg in Culemborg op het industrieterrein de Pavijen. Eigenaar Ron is al ruim 30 jaar actief in de branche. Hierdoor kun je gerust stellen dat Ron de nodige ervaring heeft als het op auto’s aan komt. Hij is gepassioneerd, weet wat de verkoopwaarde van de zijn auto’s mogen zijn en vindt dat service een van de belangrijkste punten is voor zijn klanten.

Vrijwel alle auto’s die bij RoMu Auto’s verkocht worden zijn de beste auto’s welke afkomstig zijn van gerenommeerde autodealers. Alle aangekochte auto’s worden nog eens door RoMu Auto’s gecheckt en indien nodig van APK voorzien. Het mooie hiervan is dat als je een auto koopt bij RoMu Auto’s, je er vaak direct mee kunt wegrijden. Dat is ook meteen een enorm pluspunt: Vandaag kopen, betekent doorgaans dezelfde dag rijden!

Praktisch alle merken komen worden door Ron verkocht, van goedkope tot de duurdere merken en in verschillende prijsklasse. Gemiddeld zijn er bij RoMu Auto’s 30 tot 35 auto’s op voorraad in een prijsklasse tussen de € 500,- en zo’n € 7.000,-.
Het aanbod aan auto’s kan je vinden op de website www.romu-autos.nl.
De kracht bij RoMu Auto’s zit in, het aankopen van de juiste auto en deze voor een nette prijs aanbieden aan de consument. Tevens de persoonlijke benadering, het meedenken en adviseren in de juist auto voor de juiste prijs.

Goed om te weten is dat RoMu Auto’s geen auto’s in onderhoud heeft. “Er is hier geen werkplaats, geen brug of iets dergelijks. Als er echt iets moet gebeuren, dan doen we dat via de specialist.”, aldus Ron.

Alle auto’s welke verkocht worden bij RoMu Auto’s zijn 100% nagekeken, gekeurd en wel en rijklaar. De prijzen van de auto’s liggen zonder meer goed. We werken zonder afleverkosten of andere kosten. Wat het voor de consument aantrekkelijk maakt is dat de prijs van de auto’s bijzonder laag is. “We verkopen auto’s zonder garantie, maar mocht er toch iets zijn, dan wordt dat altijd netjes opgelost. We hebben een naam hoog te houden!”.

Ondanks dat de prijs van de auto laag ligt kan het voor sommige mensen toch nog te veel zijn voor dit moment. Je kunt dan eventueel de auto financieren, ook is inrui mogelijk. Met de huidige rentestand is financieren bijzonder interessant!! Meer weten over RoMu Auto’s? Toe aan een andere auto?

RoMu Auto’s, Houtweg 13 4104 AA Culemborg
tel. 0345 508 301
www.romu-autos.nl

Scheurwater Culemborg Je huis knapt er van op!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Scheurwater Culemborg
Je huis knapt er van op!

 

Kozijn- en glasbedrijf Scheurwater in Culemborg is al meer dan een kwart eeuw een begrip in Culemborg en omgeving. In de showroom van Scheurwater in Culemborg vindt je een ruim aanbod aan kunststof en houten kozijnen, raamaccessoires, deuren en gevelbekleding. Het plaatsen van het glas en de kozijnen gebeurt door eigen personeel dat hierin een jarenlange ervaring heeft opgebouwd.

WERU Door de samenwerking met topleveranciers van kunststof kozijnen zoals het Duitse WERU staat Scheurwater in Culemborg voor een lange garantie van uw aankoop. Het eigen personeel dat vanuit Culemborg glas en kozijnen plaatst in heel Nederland staat voor snelheid en kwaliteit. Maak van uw huis een duurzaam thuis met de vele mogelijkheden die Scheurwater u biedt als WERU-dealer. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en goede garantie. Scheurwater is een van de weinige dealers van WERU in Rivierenland, Utrecht en de Betuwe. Daarom bent u altijd van harte welkom om in onze showroom te zien wat Scheurwater u allemaal biedt. Bijkomend voordeel van kunststof kozijnen is bijvoorbeeld de toepassingen die er verkrijgbaar zijn, zoals horren, rolluiken, screens en raamdorpels. Hier zijn ontelbaar veel oplossingen voor!
Bij Scheurwater kun je kiezen voor Weru of voor de eigen productie. Hoe dan ook, Scheurwater biedt een oplossing.
Uiteraard kun je een bezoek brengen aan onze showroom in Culemborg. Het voordeel hiervan is dat je direct een indruk krijgt van wat er zoal is. Scheurwater kan ook gewoon bij jou thuis langskomen. Dat is altijd geheel vrijblijvend. Het voordeel is dat er dan direct gekeken en vooral gemeten kan worden. De adviseurs van Scheurwater weten als geen ander welke oplossing geboden kan worden, maar ook of deze aansluit bij de wensen van de klant.
Scheurwater levert compleet werk met de afwerking aan de binnen- en de buitenkant onafhankelijk of het nu gaat om een moderne of een wat oudere stijl.
De aanschaf van nieuwe en duurzame kozijnen, ramen, horren en raamaccessoires is er een die je niet elke dag doet. Het is een aanschaf voor tientallen jaren. Daarom vindt Scheurwater het belangrijk dat je weet wat je koopt. Scheurwater vertrouwt nog altijd in de vrijblijvende en ongedwongen manier van verkoop waarin de tijd is om van jouw wens een realiteit te maken. Bij Scheurwater zijn de offertes vrijblijvend. Service en transparantie zijn woorden die op het lijf van Scheurwater geschreven staan om je van goed advies te voorzien.

Scheurwater Culemborg
Pascalweg 4c Culemborg
www.scheurwaterculemborg.nl

Slaapspecialist Tiel voor een goede nachtrust

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Slaapspecialist Tiel levert ook bij jou in de buurt!

Een goede nachtrust… We gaan op bezoek bij de Slaapspecialist Tiel. De eigenaar, Ron van Grunsven, komt ons met een brede glimlach tegemoet.

Ron is eigenaar van Slaapspecialist Tiel. Al meer dan 38 jaar is hij actief in de slaapindustrie. Hij weet alles van matrassen. Hij kent ze van binnen en van buiten en weet waarom het ene matras wel goed is voor de een en niet voor de ander. Harde en zachte matrassen, boxsprings, ledikanten etc. Ron van Slaapspecialist Tiel kent geen verrassingen. Daarom besloot Ron in 2014 voor zichzelf te beginnen.


Sinds 2015 heeft Ron een eigen zaak, De Slaapspecialist Tiel aan de Grote Brugse Grintweg in Tiel. Slechts 10 minuten rijden van Geldermalsen, 25 minuten van Nieuwegein en 25 minuten van Gorinchem.

"We luisteren eerst goed naar wat de klant wil, dan pas kunnen we met een goed advies komen, een advies op maat. Iedereen is anders en iedereen wil ook lekker kunnen slapen en daar doen we echt alles aan. Zo geven we 30 tot 100 dagen slaapgarantie. Is de matras niet goed, dan ruilen we het om. En een omgeruild matras gaat weer terug naar de fabriek." aldus Ron.
Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Daarna is het eigenlijk op. Ook al lijkt dat niet zo. Per nacht verliest een gemiddeld persoon een halve liter vocht (zweet). Dat gaat in het matras zitten. Dat ventileert er ook weer uit, maar er blijft altijd ‘iets’ achter. Het matras wordt verteerd en na 10 jaar is het binnenwerk niet meer wat het zou moeten zijn. De kracht en ondersteuning gaat eruit en dat voel je ook. Het ligt van lieverlee minder lekker.

Wij leveren de boxspring in Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede of Zaltbommel, zonder bezorgkosten. Daar willen wij onze klanten niet mee verrassen!

Bekende merken bij Slaapspecialist Tiel

Er liggen veel bekende merken bij Slaapspecialist Tiel. Bekende merken matrassen, onder andere M-Line, Vlair en Van Landschoot. Stuk voor stuk goede merken. Alle matrassen kunnen geleverd worden in dezelfde diktes voor verschillende gewichten. Dat houdt in dat een matras dat iemand van 120 kilo moet kunnen dragen net zo hoog kan zijn als een matras dat iemand van 60 kilo moet kunnen dragen. Het ziet er hetzelfde uit maar geeft echte ondersteuning op maat.

Slaapspecialist voor Geldermalsen

Slaapspecialist Tiel levert ook in Geldermalsen en uiteraard ook rondom Geldermalsen, het ligt immer vlak bij Tiel. Slaapspecialist Tiel is volledig zelfstandig waarbij levering in Geldermalsen, Culemborg, Nieuwegein, Gorinchem, Wijk bij Duurstede en Druten gewoon binnen het werkgebied vallen waar Slaapspecialist Tiel levert.

Allergieën 

Ook op het gebied van allergieën heeft Slaapspecialist Tiel veel expertise. De tijken van de matrassen (de hoezen) worden speciaal behandeld, waardoor allergieën vrijwel geen kans krijgen.
Op kussengebied valt er ook veel te ontdekken. Bijvoorbeeld een kussen op maat van Pillowise. Hierbij wordt alles opgemeten en wordt een kussen exact op maat geproduceerd. Voor de rug, zij- en buikslaper is altijd een oplossing. Echt voor iedereen. Ook heeft Slaapspecialist Tiel kussens van het bekende merk Thermofit.

Slaapspecialist, ook voor boot of caravan

En zelfs voor de boot of caravan biedt Slaapspecialist Tiel pasklare oplossingen. Op vakantie wil je toch vooral lekker slapen? Anders rust je dus nooit uit, en dat kan natuurlijk niet.
Slaapspecialist Tiel bezorgt uw nieuwe bed of matras gratis thuis in de hele regio en uiteraard wordt er ook gratis gemonteerd. 

Slaapspecialist Tiel op de Grote Brugse Grintweg  109 in Tiel.

Slaapspecialist Tiel, werkelijk alles over het lekker slapen onder 1 dak!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Slaapspecialist Tiel, werkelijk alles over het lekker slapen onder 1 dak!

Slaapspecialist Tiel is niet zomaar een slaapkamerzaak. Wanneer je hier binnenloopt begrijp je dat ook meteen. Alles wat je ziet en hoort straalt rust uit.. en wel zo veel, dat je er eigenlijk alles over wil weten.

Slaapspecialist Tiel is niet ‘een gewone Slaapspecialist, nee ze weten daar werkelijk alles over goed slapen. En dat niet alleen. Ze weten er niet alleen alles van, maar hebben ook (voor zover dat ook echt nodig blijkt) overal een slaapoplossing voor. Ron van Grunsven, de eigenaar van Slaapspecialist Tiel is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van slapen. Ooit begonnen als producent bij een matrassenfabriek en opgewerkt tot het moment waarop hij besloot zelf matrassen en bedden te gaan verkopen aan de consument.

Persoonlijke aandacht
“De kracht zit hem in persoonlijke aandacht. Je kunt niet één matras maken die voor iedereen prettig ligt. De een houdt van stug, de ander van zacht, de een heeft rugklachten en weer een ander is een buik- of zijslaper.”, aldus Ron. Doordat men hier alles weet van matrassen weten ze ook precies wat voor matras er het meest geschikt is voor iemand. Op basis van eventuele klachten, wensen, metingen etc weten ze bij Slaapspecialist Tiel erg nauwkeurig aan te geven wat voor matras het meest aansluit bij wat past bij de klant. Slaapspecialist Tiel levert diverse soorten matrassen, kussens, toppers en boxen.
Om duidelijk het onderscheid te kunnen maken worden bij Slaapspecialist Tiel voornamelijk matrassen en boxen en bodems verkocht in het midden- en hoog segment. “Je zult ontdekken dat dit echt beter ligt, terwijl de prijs over het algemeen zelfs lager ligt dan veel bedden uit het zogenaamde laag segment.”.

Proefslapen
Sterker nog. Bij Slaapspecialist Tiel kun je zelfs proef-slapen. Twijfel je over een bepaald matras, dan probeer je deze gewoon een aantal dagen thuis uit. Datzelfde doen ze er ook met kussens en toppers. (Wanneer deze in uitzonderlijke gevallen worden teruggegeven, dan gaan deze retour naar de fabrikant).

Merken
Bij Slaapspecialist Tiel vind je merken als Ubica, Cadsand, Sylvana en Norma. Maar ook M-Line en Pillowise en nog meer vooraanstaande merken. Ieder merk heeft zo zijn eigen kenmerken. Afhankelijk van de wensen van de klant is het ene veel beter dan het ander. In matrassen zitten heel veel verschillen. Terwijl de een zweert bij een koudschuimmatras, zal de ander dat doen bij een traagschuim- of een latexmatras. Bij Slaapspecialist Tiel wordt dit allemaal eerst goed geanaliseerd. Geheel afhankelijk van de wensen van de klant wordt een matras geadviseerd.

Een matras met een App
Zo is er bijvoorbeeld ook een box leverbaar met matrassen van Van Cadsand. Een matras met heel veel mogelijkheden. Door middel van een App kan de hartslag, ademhaling, beweging en slaapdiepte gemeten worden. Dit kan ook op afstand. Welke voordelen deze App zou kunnen hebben kan een ieder voor zichzelf wel invullen. Denk hierbij aan zorgbehoevenden die gemonitord kunnen worden op afstand. Ook kan bij dit matras na jaren zelfs de hardheid nog aangepast worden.

Zorgbed
Voor zorgbehoevenden heeft Slaapspecialist Tiel ook ANDERE bijzonder praktische bedden. Het zorgbed. Dit ziet er niet uit als een zorgbed, maar dit bed biedt alle comfort van het zorgbed, maar heeft de uitstraling van een normaal bed.

Te warm... te koud...
Ook op het gebied van temperatuurregeling in bed kun je bij Slaapspecialist Tiel goed terecht. De een heeft het snel te warm, de ander te koud... Nu bijvoorbeeld voor het warmere weer zijn er diverse aangename slaapoplossingen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Thermoregulator. Deze is overigens ook te winnen met de puzzel in deze krant.
Een (stroomloze) oplossing die het matras of het hoofdkussen kan koelen of zonodig verwarmen, zodat je beter slaapt. Dus ook voor als het kouder wordt! Allemaal slaapoplossingen waar Slaapspecialist Tiel dé specialist in is.

Niet alleen de matrassen, maar ook de bedbodem is een groot aandachtspunt. Ook daarin zijn heel veel verschillen. Bij Slaapspecialist Tiel is er keuze uit vele soorten, ieder met zijn eigen kenmerken!

Is er een beperkt budget?
Is het budget beperkt, maar je wil toch een zo goed mogelijk bed voor een laag budget? Ook dan kun je bij Slaapspecialist Tiel goed slagen.
Er staan hier al boxsprings vanaf
€ 499,- en matrassen vanaf € 75,-
Jong en oud kunnen bij Slaapspecialist Tiel terecht, klein of groot budget, het maakt niets uit.

Bij Slaapspecialist Tiel kun je ook afspreken buiten de normale openingstijden. Zo kun je in alle rust je laten informeren. Je kunt er voor deur gratis parkeren!

Slaapspecialist Tiel levert gratis in de hele regio waar Regionaal Uitgelicht verspreid wordt. De levering is altijd inclusief volledige montage.
Door mee te doen aan de puzzel kun je een Thermoregulator winnen...
en win je die niet, dan kun je met de

waardebon die je dan krijgt in ieder geval een stukje korting krijgen!
Als je dan toch toe bent aan een nieuw matras of bed is Slaapspecialist Tiel een absolute aanrader.

Slaapspecialist Tiel op de Grote Brugse Grintweg  109 in Tiel.

Van der Garde in Opheusden heel veel tuinmeubelen op maar liefst 3000M2.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Van der Garde in Opheusden, heel veel tuinmeubelen op maar liefst 3000M2.

De zon laat zich steeds meer zien, dus we moeten echt even buiten gaan zitten. Tot rust komen in de tuin of op het balkon of op de camping, daar gaat dat net zo goed!

Op bezoek bij Van der Garde in Opheusden. Via een mega-uitgebreide speelgoedwinkel lopen we door naar achteren. Daar zit Van der Garde Tuinmeubelen. Wie op zoek is naar een mooi setje of een los element kan hier bijna een halve dag rondlopen en steeds weer nieuwe dingen zien. Er staan hier tuinmeubelen in ontelbaar veel variaties en uitvoeringen. Loungesetjes, loungetafels, tuintafels, lounge eettafels, loungebanken, kussens, kortom te veel om op te noemen.

Gerrit (de eigenaar) legt uit dat alle meubels van een dermate hoge kwaliteit zijn, dat deze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Om het dan toch nog een beetje te beschermen zodat het een beetje schoon blijft, hebben ze ook passende hoezen voor om de meubels.

“We verkopen alle merken tuinmeubels die er zijn. En we hebben zelfs een lijn met budget-tuinmeubelen. We hebben voor ieder wat wils en echt voor ieder budget.”

Ze verkopen uitsluitend kwaliteit bij Van der Garde Tuinmeubelen. De tuinmeubelen zijn allemaal van kunststof en zien er zonder meer erg natuurlijk uit.

Er zijn echt tal van modellen en uitvoeringen die allemaal even lekker zitten, de een iets hoger dan de ander of juist weer wat dieper, actiever of luier. Naast een grote collectie tuinmeubelen heeft Van der Garde nog veel meer in huis. Het is niet alleen tuinmeubelen wat de klok slaat bij Van der Garde Tuinmeubelen, maar ze verkopen ook heel veel op accessoiregebied. Heaters, kussens, verlichting en er is zelfs een niet mis te verstane showroom vol Weber artikelen. Op bijna 100M2 staan ook talloze Weber fornuizen en barbecues opgesteld. Van der Garde is totaalleverancier van tuingemak.

“De kracht zit em niet alleen in de prijs, maar ook in de service. We leveren gratis aan huis, in heel Nederland.” aldus Gerrit.

Van der Garde zit behalve in Opheusden ook in Duiven en hebben sinds kort ook een enorme showroom in Apeldoorn.
“Als wij het niet hebben, ga er dan maar vanuit dat het er gewoon niet meer is... Maar dan nog, we hebben keuze genoeg.”

“We rekenen op een mooie zomer, dan hoeft de klant hier nooit mis te grijpen.”
Er staat inderdaad genoeg, het één nog mooier dan het ander. En het klopt helemaal; als je buiten kunt zitten, dan moet je ook gewoon lekker kunnen zitten.

Van der Garde Tuinmeubelen
Dalwagenseweg 17 Opheusden Tel. 0488-441220
www.vdgarde.nl

Van Eck en Rigters Mode in Wijk bij Duurstede

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Van Eck en Rigters Mode in Wijk bij Duurstede

In het centrum van het oergezellige Wijk bij Duurstede vind je de mooie en uitgebreide winkel van Van Eck en Rigters. De zaak opende in 1915 haar deuren. Sindsdien is het bedrijf in de familie gebleven. De derde generatie staat nu aan het roer.

Van Eck & Rigters Mode is niet zomaar een modebedrijf. Van Eck en Rigters mode is een allround modebedrijf voor mannen en vrouwen in alle leeftijden! In 2015 is er een grote dames-afdeling bijgekomen. Dat maakt Van Eck & Rigters Mode compleet. Er worden hier alleen de betere merken verkocht. “We hebben een naam hoog te houden die we al meer dan 100 jaar met trots voeren”, aldus Kym Rigters. De eigenaar Kym en eigenaresse Caroline zijn hele sympathieke verkopers.


Loop je de kleurrijke winkel binnen bij Van Eck & Rigters mode dan word je warm welkom geheten met een brede glimlach van een van de sympathieke medewerksters. De winkel is mooi en overzichtelijk ingedeeld. Er is een grote afdeling met herenmode en een bijna even zo grote afdeling met damesmode. Voor de heren vind je merken als State of Art, Vanguard, Meyer, Marco Manzini, Ledub en No Excess en voor de dames merken als Betty Barclay, Poools, Zerres, Dolce Vita, Gardeur en meer. Dat Van Eck en Rigters mode allround is, houdt in dat er kleding wordt verkocht voor alle gelegenheden. Dat wil zeggen dat ze vrijetijdskleding hebben (casual) maar eveneens een grote collectie met chiquere kleding voor diverse gelegenheden.
Ook voor de wat grotere maten zijn er veel mogelijkheden. Hoewel niet alles direct uit voorraad leverbaar is, is het zeker wel te bestellen. Voor de heren hebben ze het dan over de maten 4XL en maat 62 en voor de dames zijn ook de grotere maten leverbaar tot 48/50. Vraag gerust naar wat er kan… en dat is best wel veel.

Wat de winkel ook bijzonder maakt is dat het mogelijk is om buiten de normale winkeltijden te winkelen. Je kunt hier gewoon een afspraak voor maken.

Van Eck & Rigters Mode
Veldpoortstraat 8
3961 BL Wijk bij Duurstede
www.vaneckenrigters.nl

Van Ekeris Tweewielers Lagebiezen 2A, 3401 NG IJsselstein Tel. 030 – 6875222 www.vanekeristweewielers.nl

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Van Ekeris Tweewielers
“Service is bij ons geen afdeling, het is een mentaliteit”

We gaan op bezoek bij van Ekeris tweewielers in IJsselstein. Van Ekeris is een tweewielersbedrijf met een lange traditie. In 1926 opende Roel van Ekeris, de opa van Edwin van Ekeris (de huidige eigenaar) een fietsenzaak in Utrecht. In 2005 is de zaak verhuisd naar Utrecht en sinds 2012 zit van Ekeris tweewielers op de huidige locatie, op de Lagebiezen 2a in IJsselstein.

Kom je verbazen!
Een mooie, ruim opgezette fietsenzaak waar een heleboel grote en bekende merken ruim en overzichtelijk staan opgesteld. “Op alles wat hier staat kan een proefrit gemaakt worden” … En er staat nogal wat! (red.)
“We bewegen mee met de markt, we lopen hierin eigenlijk wel voorop”, geeft Edwin aan. “en het fijne hiervan is dat we van de nieuwste modellen en de laatste technieken ook direct alle kennis in huis hebben.”.
Opleiding
Voor de ruime en moderne werkplaats wordt het personeel continu bijgeschoold, zodat er bijvoorbeeld altijd gebruik wordt gemaakt van de nieuwste software voor de E-Bikes en alle kennis in huis is om een klant snel en goed weer op weg te helpen.

Van een kleine kinderfiets tot een high-end E-Bike. Bij van Ekeris zijn maar liefst 9 merken uit het zogenaamde Premium segment in de winkel verkrijgbaar. Hieronder vallen ook racefietsen en mountainbikes. Je mag echt alle fietsen uitproberen. Alleen dán weet je echt of je de juiste fiets kiest. Dat gaat echt niet van een plaatje…

Accessoires
Er is een speciale afdeling in de winkel met fietsaccessoires. Denk hierbij aan fietskleding en accessoires van onder andere Castelli, Sport Ful, Shimano en Giro. Een enorme keuze!
“We hebben zelfs een zadelverzekering”, grapt Edwin. “Dat is niet echt een verzekering, maar wel een zekerheid: Zit het zadel niet goed van de zojuist bij ons aangeschafte fiets, dan plaatsen we een zadel waar je wel lekker op zit. Service is bij ons geen afdeling maar een mentaliteit.”

Wil je een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt voor de fiets, dan kan dat bijvoorbeeld heel eenvoudig via de site. Dat is echt zo gepiept! Maar hiervoor bellen of langskomen kan uiteraard ook gewoon.
Zo krijg je bij van Ekeris altijd een gratis (E-Bike) leenfiets bij reparatie of een onderhoudsbeurt.

Samen fietsen
Als soort grap is er ook een “fietsclub” ontstaan (Weekly Summer Ride).
Iedere dinsdag om 19.00 uur verzamelen zich zo’n 80 tot soms wel meer dan 100 race-fietsers voor de deur. Met deze club wordt er dan een stuk getoerd door de omgeving.

Voor degene die het leuk vindt, je mag altijd aansluiten. Je wordt geen lid, het kost je niets, gewoon fietsen en het is altijd gezellig. Zowel mannen als vrouwen nemen deel aan deze wekelijkse toertochten.

Natuurlijk wil je als lezer veel meer weten over van Ekeris Tweewielers. Ons advies is:
Ga er gewoon eens kijken en laat je overtuigen van werkelijk de beste deals. “Iedereen moet hier kunnen slagen”, aldus Edwin.

Van Ekeris Tweewielers
Lagebiezen 2A, 3401 NG IJsselstein
Tel. 030 – 6875222
www.vanekeristweewielers.nl

Veilingen bij Th. van der Perk uit Beesd, hoe gaat dit in zijn werk

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Veilingen bij Th. van der Perk uit Beesd, hoe gaat dit in zijn werk

Ben je wel eens op een openbare veiling wezen kijken? Binnenkort is er een eentje in Beesd. Regionaal Uitgelicht kijkt altijd 1 maand vooruit, maar dit is te leuk en te laat om hiermee te wachten tot de uitgave van april…

Het bedrijf Theo van der Perk ligt in Beesd, pal naast de A2. Voorheen lag de afslag Beesd voor de deur. Behalve dat je een mega grote collectie (tuin) gereedschap en een nóg grotere collectie speelgoed aantreft bij van der Perk in Beesd is er meer; en dat is echt ook heel leuk om te weten!
Bij het bedrijf is een groot terrein wat 4x per jaar helemaal vol gezet wordt met voertuigen van de meest uiteenlopende aard. Trekkers, landbouwmachines, busjes, auto’s, oldtimers, etc… Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. De handel die aangevoerd wordt wat niet buiten kan staan, dat gaat de bedrijfshal in. Denk hierbij aan computers, schermen, printers, speelgoed, bankstellen, meubels etc.
Wat doen ze daar dan mee zou je zeggen: Het wordt openbaar geveild!

Vanaf 4 weken voor de veilingsdatum kun je alles wat je kwijt wilt aanleveren bij van der Perk in Beesd. Echt alles! De voorwaarde moet wel zijn dat het niet kapot is wat je aanbiedt, het is niet bedoeling dat je ‘je ouwe kapotte of versleten meuk’ aanbiedt. De veilingmeester fotografeert alle spullen en geeft het een kavelnummer. Er worden per veiling ruim 1.000 kavelnummers toegekend, dus dat zijn er nogal wat. Vanaf 25 maart kan er al geboden worden op de spullen, en je snapt het al: Het wordt per opbod verkocht. Het gaat via een ingenieus systeem bij Troostwijk Veilingen. Het is een soort éénmaal… andermaal… in 5 minuten-systeem. Het werkt een beetje als volgt: Je biedt en als er 1 seconde voor het einde van de veiling iemand meer biedt, dan wordt de veiling automatisch met 5 minuten verlengd. Het is dus zaak om het artikel waar je op geboden hebt een beetje in de gaten te houden. Want voor je het weet gaat er een ander mee vandoor. Maar héb je het…! Betalen gaat via iDeal! Hier is tevens de wet ‘Koop op afstand’ van toepassing.
Er zijn artikelen waar maar 1x op geboden wordt en als je geluk hebt kun je die kopen voor de geboden prijs! Er is geen minimum prijs. Daarbij, het is geen faillissementsveiling. Alles wordt vrijwillig ingebracht.
Natuurlijk is het zo dat je alles ook nog eerst kunt bekijken. Op 1 april (geen grapje) is het kijkdag bij van der Perk. Je kunt dan bijvoorbeeld voertuigen bekijken en testen (geen testritten etc), dat geldt ook voor elektronica en andere spullen die via de veiling aangeboden worden. Lang niet alles is oud! Er worden hier ook compleet nieuwe zitmaaiers, loopmaaier, zogenoemde kavels aangeboden die bijvoorbeeld overjarig zijn, oudere modellen van artikelen die niet meer verkocht kunnen worden via de reguliere handel, en zo meer. Maar géén kunst. Daar zijn weer gespecialiseerde veilingen voor. De sluiting van de veiling is op dinsdag 4 april. Op 12 en 13 april kunnen de artikelen ‘die je gegund zijn’ ophalen bij Van der Perk in Beesd.
Dergelijke veilingen worden 4 x per jaar gehouden en het is gewoon leuk om te kijken. De veilingsperiodes zijn: 1e week april, laatste week juni, 1e week oktober en 1e week december. Schrijf ze in je agenda!
Hou hierbij de site in de gaten, kijk op www.perkbv.com of op de site van Troostwijk Veilingen
www.troostwijkauctions.com

Theo van der Perk

Parkweg 95

4153 XL Beesd

Telefoon 0345 68 14 93 www.perkbv.nl

Vocking interieur, Thuis in vloeren en raambekleding

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Vocking interieur, Thuis in vloeren en raambekleding

Vocking Interieur in Nieuwegein

De 1000m2 grote showroom aan de Ambachtsweg, randje Vreeswijk in Nieuwegein is overzichtelijk en vooral inspirerend. Kwaliteit, sfeer en keuzemogelijkheden zijn de kernbegrippen die het bedrijf in Nieuwegein voert en dat zie je direct. Klanten kunnen bij Vocking interieur naar hartenlust inspiratie op doen.

Vocking interieur presenteert
De producten zijn overzichtelijk in eilanden gegroepeerd. Zo is er een ruim opgezette afdeling met Parket, PVC en laminaatvloeren. De A-merken als Mflor, Quick-step , Moduleo en Hollandsche vloeren worden hier groots gepresenteerd.
De recentelijk volledige verbouwde gordijnenafdeling geeft een schitterend overzicht van alle gordijndessins, trendy modern tot tijdloze klassiekers. En ook alle ophangsystemen, rails en roedes en ateliervormen zijn er te bewonderen.
De tapijt- en vloerkledenpresentatie heeft ook juiste look en feel.
Grote tapijtstalen en showkleden van o.a Parade, Desso ,van Besouw Brink & Campman en de Munk zijn er overzichtelijk gepresenteerd.

Dit geldt ook voor de raamdecoratie
De Luxaflex Galleryshop maar ook de Bece en Jasnodisplays tonen de raamdecoratieproducten op zijn mooist. Ook alle elektrische bedieningsmogelijkheden Smartvieuw en de Tahomabox zijn speelklaar uit te proberen.

Vocking interieur adviseert
De mensen bij Vocking interieur begrijpen dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Geen probleem.
Of het nu gaat om het restylen van uw bestaande inrichting of een volledig nieuwbouw project, zij helpen u graag. Gewoon door vrijblijvend een rondje langs de producten te maken, zodat de keuze mogelijkheden duidelijker worden of door een intensiever een op een adviesgesprek met een van de stylistes of een binnenhuisarchitect zal uw keuze makkelijker worden. Daarnaast biedt de website en het gratis restylemagazine een keur wooninspiratie.

Vocking interieur presteert
Vocking interieur levert de totaaloplossing, naast een deskundig advies, bieden zij als vanzelfsprekend inmeetservice door een van de medewerkers. Montage en legwerkzaamheden gebeurt door eigen vakkundige stoffeerders.
Bovendien kan de klant tegen een redelijke vergoeding oude vloeren en/of raambekleding door hun laten verwijderen en afvoeren .

Vocking interieur inspireert
De showroom is een echte bron van inspiratie. Door u een kwalitatief hoogwaardig assortiment te bieden, deskundig persoonlijk advies te geven en vakkundig te monteren garanderen zij u het mooiste eindresultaat. Zij hopen u graag spoedig in hun showroom te mogen begroeten.

Vocking Interieur
Ambachtsweg 1 Nieuwegein
www.vockinginterieur.nl

Voor iedere kamer passend! Cozijnsen zitmeubelen biedt oplossing voor ‘moeilijke ruimtes’.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voor iedere kamer passend! Cozijnsen zitmeubelen biedt oplossing voor ‘moeilijke ruimtes’.

Je kent dat vast wel, een bankstel wat eigenlijk net te breed is of juist net ietsjes te smal. Of de samenstelling van een gezin is zodanig, dat een of twee extra zitplaatsen op de bank toch wel veel gezelliger zou kunnen zijn. Kortom, we gaan eens kijken bij Cozijnsenzitmeubelen in Geldermalsen, want die maken bankstellen op maat! We gaan op zoek naar een mooie, passende bank.

Aan parkeerplaats hier is geen gebrek. We lopen binnen bij het grote pand aan de JF Kennedylaan in Geldermalsen. We kijken alvast wat rond en worden al heel snel begroet door een vriendelijke dame. Deze aardige dame informeert waar we voor komen en roept er vrijwel direct iemand bij. Dat blijkt de heer Cozijnsen zelf te zijn. “Dit is de man die we moeten hebben!”… We vertellen wat de situatie is en hebben een schets meegenomen, uiteraard met alle afmetingen erbij. “Dat had niet gehoeven, ik kan ook bij u thuis komen inmeten”, aldus de heer Cozijnsen. In ons geval was dat niet echt nodig, dus doen we het even zo, maar het is wel prettig om te weten dat hij dat doet!
We weten nu in ieder geval dat Cozijnsen een bank kan maken die in die ruimte past, maar ja, nu moet het wel een model zijn wat ons bevalt en wat past binnen de sfeer van het huis. Hierbij moeten we ook rekening houden met het aantal zitplaatsen. Behalve dus dat het functioneel is, moet het vooral ook mooi zijn.
De heer Cozijnsen neemt ons mee door de winkel en laat ons een aantal mooie modellen zien.

Er staan behoorlijk veel modellen in de
winkel, maar de keuze blijkt nog veel groter.
Van modern-strak tot klassiek. Keuze genoeg dus. Daarbij moet er ook nog een stof worden uitgezocht… Dat hebben we geweten. Er is keuze uit ontelbaar veel stof en leder kleuren. De heer Cozijnsen geeft aan dat hij alleen de betere stoffen heeft. Inmiddels hebben we een mooie stof uitgekozen die volgens ons prima past bij de rest van onze interieur. De stof is dermate gaaf, dat we op het idee komen om ook een fauteuil en de eetkamerstoelen in die sfeer willen laten stofferen. En wat blijkt? Dat doen ze ook bij Cozijnsen zitmeubelen. “We kunnen eigenlijk alles wat te stofferen is, wel stofferen, uw bankstel, uw fauteuil, de eetkamerstoelen… Net wat je wil.”
Vanuit de winkel kun je zo het atelier bekijken. Daar staan een paar grote montage tafels en naaimachines. “We doen alles hier zelf, dat is de beste controle op de kwaliteit die we leveren”. “Een en ander is ook goed te combineren met de andere meubelen die we hebben”, geeft Cozijnsen aan. We kijken inderdaad verder rond in de showroom en ontdekken dat er nog veel meer is dan alleen de eigen productie. Er staan complete kasten- en eetkamer-programma’s. In diverse stijlen. En het leuke is dat dit alles, voor zover je dat wil natuurlijk, te bekleden is in de stof of leder naar eigen keuze.
Het is goed om te weten dat Cozijnsen Meubelen een uitgebreide collectie maatwerk meubelen heeft in diverse stijlen, waardoor je altijd wel kunt slagen. Cozijnsen Zitmeubelen ligt lekker centraal binnen het gebied en is goed bereikbaar.

Cozijnsen Zitmeubelen

J.F. Kennedylaan 6 Geldermalsen
Tel. 0345 - 50 41 92

www.cozijnsenzitmeubelen.nl

Wakkermans Elektro

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wakkermans in Beesd, overal in de Regio heeft hij wel geleverd!

In 1937 opende Wakkermans de deuren van wat tegenwoordig Wakkermans Elektro heet. Toen Wakkermans de zaak begon, lag de specialiteit in Licht- en krachtinstallaties, verkoop van radio apparatuur en de reparaties van elektromotoren en dynamo’s.

De service bleef, maar het assortiment veranderde in de loop van de tijd. Onder andere deze verandering resulteerde in een afsplitsing, waarbij het zogenaamde bruingoed werd afgesplitst van het Witgoed (huishoudelijk apparatuur). Het huidige bedrijf, Wakkermans Elektro, aan de Voorstraat in Beesd en Wakkermans Audio-Video eveneens aan de Voorstraat in Beesd jubileren dit jaar! 1 april bestaat Wakkermans 80 jaar!

Helmoed Wakkermans is een van de kleinzonen van de grondlegger van het bedrijf. Sinds 1999 is hij actief in de groot-huishoudelijke en klein-huishoudelijke apparaten. De klantenkring van Wakkermans is bijzonder groot. Overal in de regio, in een straal van ruim 30 kilometer is de zaak goed bekend. Wakkermans Elektro heeft in diverse plaatsen in de regio soms volledige straten voorzien van huishoudelijke apparatuur. De kracht bij Wakkermans zit in de service. “In veel gevallen zijn we net zo duur of zelfs goedkoper dan de meeste webwinkels, en daarbij kunnen we dan ook de service verlenen die de mensen nodig hebben om op de juiste wijze met de apparatuur om te kunnen gaan.” En nu is het tijd voor een jubileumfeest bij Wakkermans. “We pakken stevig uit! Dat we 80 jaar bestaan betekent niet dat we 80% korting geven, maar reken maar dat 80 heel veel terugkomt in onze acties!”. Een van de acties is bijvoorbeeld dat als je een Slowjuicer, blender of sapcentrifuge koopt boven de 80,-, je een groente- of fruit pakket cadeau krijgt. Kun je meteen gezond beginnen! En er zijn nog veel meer acties. Zo kun je bijvoorbeeld je aankoopbedrag terug winnen van een Miele stofzuiger, dat kan door je oude stofzuiger in te leveren bij Wakkermans. Wie de oudste stofzuiger inlevert, krijgt het aankoopbedrag van de bij Wakkermans Elektro, nieuw gekochte Miele stofzuiger terug. Koop je een Philips apparaat, dan kun je een echte Philips Air Fryer winnen als je het juiste aantal paaseitjes weet te raden wat hier in zit. Kortom iedereen kan profiteren van het 80-jarig jubileum. En natuurlijk krijg je overal 100% service op, dat is dan ook het enige waarop de 80 niet van toepassing is . De hele maand april kun je profiteren van heel veel extra voordeel.
Nieuw bij Wakkermans Elektro is de compleet nieuwe wand met inbouw apparatuur. Hier kun je kijken en proberen wat de verschillen zijn, per merk, type en gebruikersgemak. Van kookplaten, magnetrons, ovens, koel/vriesapparatuur tot de meest geavanceerde afwasautomaat.
Koopt u een inbouw apparaat bij Wakkermans Elektro dan bouwen eventueel uw oude apparaat uit en installeert het nieuwe apparaat en neemt het oude mee, inclusief de verpakkingsmaterialen.
Wakkermans Elektro zit op de hoek van de Voorstraat naar de Kerkstraat in Beesd op nummer 24.

------------------------

1 april - 1 april - 1 arpil Geen grapje!!!

Let op want er zijn diverse leuke acties voor april, te beginnen op 1 april. Dan kun je bij aankoop van een Philips apparaat raden naar het aantal paaseitjes wat in de Airfryer zit. En raad je die goed, dan maak je zomaar kans op deze Airfryer. Verder kun je bij aankoop van een Miele stofzuiger het aankoopbedrag terugwinnen als jij degene bent die de OUDSTE stofzuiger inlevert!!

En alsof dat nog niet genoeg is, komt er op 1 april een BEKENDE TV KOK koken op een een Bosch-apparaat. Hij maakt het zogenaamde DROOGJE voor je. Maar ook het NATJE wordt verzorgd. Er komt iemand van Montana om de blenders te demonstreren. Bij aankoop van een blender, juicemaker of ander gelijkzinnig apparaat van Philips of Montana mag je een groente en fruitpakket gaan halen bij Van Weenen Groenten en Fruit uit Beesd. 

-------------------------

Wakkermans Elektro
Voorstraat 24
Beesd Tel 0345 - 681234
www.wakkermanselektro.nl

Wakkermans Elektro in Beesd, voor als je de oogst vers wil houden!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wakkermans, voor als je de oogst vers wil houden!

Wakkermans Electro in Beesd

Thuis trek ik de deur van de vriezer open zie ik dat de inhoud er niet zo goed er meer uitziet als dat het zou moeten zijn. De laatste tijd veel plakken ijs aan de binnenkant en van die ijskristallen op het eten, terwijl we die kast niet lang geleden nog ontdooid hebben… Dat is dus niet zo best… daar moet nodig eens naar gekeken worden...

We bellen met Wakkermans Elektro in Beesd en geven door wat het probleem is. “Het kan meerdere oorzaken hebben, zal ik de monteur bij u langs sturen, die kan er naar kijken en het wellicht direct voor u oplossen”. Zo gezegd, zo gedaan. Omdat ons dat zo beter uitkomt, loopt de monteur de volgende ochtend bij ons binnen, als het zou moeten kon hij zelfs die middag nog komen!

De monteur bekijkt nauwkeurig de vriezer en laat ons zien wat de oorzaak is. Na wat afwegingen gemaakt te hebben besluiten we om een nieuwe vriezer te kopen.
We lopen de zaak binnen aan de Voorstraat 24 in Beesd en we worden vriendelijk te woord gestaan. In dit geval door de heer Wakkermans zelf. Hij heeft van de monteur inmiddels ook een rapport ontvangen en weet dus al wat er speelt. Gewoon even een vriezertje kopen… dachten we, nou we wisten niet dat er zo veel mogelijk was.
Hij vertelt ons een heel uitgebreid verhaal over wat voor vriezers er zijn, en wat het voordeel is van de ene vriezer ten opzichte van de andere vriezer. Een volledig duidelijk verhaal. Ze kunnen alles leveren, in diverse prijsklassen en ook nog eens uit voorraad. Omdat we niet ieder jaar de vriezer willen ontdooien adviseert hij ons een no-frost vriezer. Dan hoeven we de vriezer helemaal niet meer te ontdooien. Dat spreekt ons wel aan, want waar blijf je dan steeds met al je diepvriesgoed? Dat zou dan alleen kunnen als het buiten vriest, grapt hij. Er zijn ook nog andere type vriezers, zoals smart-frost en stop-frost. Die hebben minder aanvries maar moeten toch af en toe ontdooid worden. Vrijwel alle merken zijn leverbaar bij Wakkermans Elektro. Whirlpool, Bosch, Bauknecht, Liebherr, Miele, noem maar op. En zo zijn ze er ook nog eens in diverse verbruiks-klassen. We kiezen voor een kast met de triple A+++. Deze is ruim 48% zuiniger dan een A-pluskast die al wat ouder is. Een kast van 10 jaar of ouder slurpt vaak stroom, meer dan je denkt. Dus het is ook nog eens een flinke bezuiniging.

Bezorgkosten
Wakkermans rekent geen bezorgkosten in de regio, dat scheelt. We weten precies wat we kopen en voor de prijs hoeven we het in ieder geval niet te laten, want even speuren op internet leert ons dat dat in prijs dus niets scheelt vaak is hij zelfs goedkoper! Daarbij: We hoeven er geen dag voor vrij te nemen, fijn! De vriezer is binnen 6 uur na levering gebruiksklaar, alles kan er dan in.

Op de vraag wat we met de oude vriezer moeten krijgen we een verrassend antwoord. “We zetten de nieuwe vriezer voor u neer, stellen hem in en 3 uur daarna mag u hem pas aanzetten, de kast moet eerst ‘uitzakken’... Dan moet u daarna nog 3 uurtjes wachten en dan kan alles erin. Zet de oude vriezer maar aan de kant, en laat maar weten als we hem moeten komen halen. Daar rekenen we niets voor!”. Handig en prettig zo’n bedrijf wat er van alles van af weet en vooral: met deze service!

Bij Wakkermans elektro sturen ze de monteurs regelmatig naar diverse opfriscursussen, zodat ze altijd en overal van op de hoogte zijn en blijven, de monteurs worden voorzien van de juiste gereedschappen, kennis en techniek, zodat zij de klant ten alle tijden kunnen helpen. Maar met een vriezer: “Lukt het niet om een vriezer te repareren en ontdooit alles?
Stop het in een wasmand en u kunt het bij ons in de vriezer leggen, hij staat ervoor!!”, aldus Helmoed Wakkermans. 

Wakkermans levert vriezers en koelkasten in alle maten en uit voorraad. En wanneer in een zeer enkel geval de kast niet op voorraad is, dan kan deze binnen 48 uur geleverd worden.

Inbouw
Ook voor inbouwkoelkasten en ander apparatuur is Wakkermans elektro de specialist voor de regio. “Onze monteur kan thuis bij je komen inmeten en brengt dan een advies op maat uit.”. Dat houdt over het algemeen in dat je niet perse een apparaat van hetzelfde merk moet herplaatsen, maar dat er dus ook een ander merk in geplaatst kan worden. Hier kan altijd een reden voor zijn.


De monteur is geweest, de vriezer staat op zijn plek en zelfs als we goed luisteren… dan horen we niets, maar hij vriest zoals het moet. Bedankt Wakkermans Elektro!

Wakkermans Elektro
Voorstraat 24
Beesd Tel 0345 - 681234
www.wakkermanselektro.nl

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Voor updates en ideeën, volg ons


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01