hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 227.300 Huis aan Huis verspreid!

Asperen: KunstFort Asperen zoekt gastheren en - vrouwen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

KunstFort Asperen zoekt gastheren en - vrouwen

Vind je het een uitdaging mee te helpen gasten een prettig uitje te bezorgen en informatie te geven over exposities of culturele evenementen? Kun je in een team werken en wil je een bijdrage leveren aan het beheer van het fort? Dan ben je van harte welkom als gastheer of – vrouw bij KunstFort Asperen.

Vanaf half april – als de vleermuizen uit hun winterslaap zijn ontwaakt – is het KunstFort weer open voor publiek en kent ook de Taveerne (die het hele jaar door geopend is) ruimere openingstijden. En daarom zijn we hard op zoek naar extra vrijwilligers. We zoeken enthousiaste gastvrouwen en -heren voor de ontvangst van bezoekers aan de balie van de Forttoren. Ontvangst, kaartverkoop, het op verzoek geven van informatie over het KunstFort, exposities en activiteiten, behoren tot je taken. De werktijden liggen tussen 10.30 en 17.30 uur waarbij je je voorkeur kunt uitspreken voor een ochtend-, middag of dagdienst. Natuurlijk houden we rekening met je persoonlijke interesses, voorkeuren en beschikbare tijd. Wij bieden je een warm welkom in onze vrijwilligersorganisatie, een reiskostenregeling en leuke extra’s.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lia van Vredendaal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 20052477).

 

Adres: Langendijk 60 | 4151 BR Acquoy | 06 15054728
 
 
 
 
Website: www.kunstfortasperen.nl
Informatie over Asperen - waar het ligt en het weer
Extra info: 
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

IJsselstein BSO Voetballen in IJsselstein, wat leuks in de buurt te doen, wat leuks in IJsselstein te doen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

BSO Voetballen in IJsselstein, wat leuks in de buurt te doen, wat leuks in IJsselstein te doen!!

Is uw kind ook gek op voetbal?
Of wellicht wilt u kijken of het wat voor hem/haar is, zonder hem/haar meteen in te schrijven bij een voetbalclub?

Voetbal BSO heeft speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar een bijzondere voetbalmiddag ontwikkeld, zodat kinderen spelenderwijs hun voetbaltalent kunnen ontdekken.
Zij bieden een mooie mix van leuke balspelletjes en serieuze voetbaltechnieken. Alle trainers hebben een erkende sportopleiding en bezitten een grote passie voor het spel.

Alle kinderen worden opgehaald van school in IJsselstein en opgevangen bij de sportvelden. Heeft uw kind een training van VVIJ of IJFC, geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw kind tijdig bij de training is en deze kan na de training zich gewoon aansluiten bij de groep van de Voetbal BSO. De kinderen die geen training hebben, blijven bij de Voetbal BSO. U als ouder, bent geheel ontzorgd van het halen en brengen.

Er is een voetbalveld tot onze beschikking en een binnenruimte waar we bij slecht weer verder kunnen gaan met voetbal gerelateerde activiteiten.

De Voetbal BSO is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Informatie en/of aanmelden: www.voetbal-bso.nl

Adres: 
 
 
Toegangsprijs: gratis
 
Website: www.voetbal-bso.nl
 
Informatie over IJsselstein - waar het ligt en het weer
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Ijsselstein: Beginnende Rock en/of BluesRock (cover) bands uit de regio kunnen ervaring opdoen!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Beginnende Rock en/of BluesRock (cover) bands uit de regio IJsselstein / Nieuwegein / Vianen / Houten gezocht die graag een klein uurtje professionele podiumervaring op willen doen!

Op onze Jamsessie avonden (elke 2e vrijdag van de maand) bij Highlands in IJsselstein geven wij die mogelijkheid.

Voorafgaand aan de Jamsessies (waar jullie na je optreden uiteraard ook aan deel kunnen en mogen nemen) staat er bij ons in het clubhuis een podium voor je gereed. Inclusief een professionele P.A., een zanginstallatie en een lichtinstallatie en uiteraard is onze eigen geluidstechnicus aanwezig! Tevens staat er een complete backline met diverse gitaar- en basversterkers inclusief een compleet 5-delig drumstel op jullie te wachten! Dat scheelt jullie een hoop gesleep: inprikken en spelen maar! Uiteraard zijn jullie fans allemaal van harte welkom….

 

Wij hebben een héél gezellig clubhuis waar makkelijk ruim 100 personen in kunnen met een uitgebreide bar en eigen bedienend personeel! Kijk ook even op onze website of op onze Feestboek pagina’s Highlands IJsselstein voor wat meer informatie over ons…..

Bij interesse: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met wat contactgegevens en info over je band!

 

Adres:  Hoogland 1 IJsselstein
 
 
Toegangsprijs:
 
Website: http://www.highlands-ijsselstein.nl/
Informatie over IJsselstein - waar het ligt en het weer
Extra info: 
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Vrijwilligers voor Tiel gezocht

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vrijwilligers gezocht voor Ouderen Gelderland

Uw hulp ruilen voor een glimlach van een oudere?

OuderenGelderland is een nieuwe stichting die activiteiten organiseert voor ouderen. Op dit moment zijn we vooral actief in Tiel en omgeving. OuderenGelderland zet zich in om eenzaamheid onder ouderen in Gelderland te verminderen door het organiseren van diverse culturele en sportieve evenementen.

Zo is er jaarlijks het kerstdiner voor eenzame ouderen en 's zomers zijn er verschillende beweegactiviteiten. Ook organiseert men diverse eettafels of wijklunches. De doelstelling van OuderenGelderland is het samen brengen van ouderen die kennis willen maken met 'nieuwe' buren uit hun omgeving, zodat ze samen leuke dingen kunnen ondernemen. Om al deze evenementen goed te laten draaien zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons willen helpen om dit allemaal mogelijk te maken. Wij vragen van onze vrijwilligers dat ze gemotiveerd zijn, goed met ouderen om kunnen gaan, betrouwbaar zijn en het leuk vinden het de ander "naar de zin" te maken.

We zijn op zoek naar:
• EHBO-er op afroep.
• Chauffeur/chauffeuse op afroep.
• Vrijwilliger gastvrouw/gastheer.
• Gastheer/gastvrouw kerstdiner (eenmalig per jaar).
• Vrijwilliger stad Buren wandel/eetactiviteit, ca. 2 tot 4 uur per week.
• Coördinator kerstdiner eenzame ouderen Tiel. Zeer flexibele invulling, ca. 2 tot 4 uur per week in oktober/november en december.
• Coördinator voor de diverse eettafels.
• PR- vrijwilliger, flexibel in te vullen, ca. 1 tot 2 uur per week.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met telnr. 06-23732411.
Voor aanvullende informatie kunt u ook altijd even op onze website: www.ouderengelderland.nl kijken.

 

Adres: 
 
 
Toegangsprijs: gratis
 
Website: www.ouderengelderland.nl
 
Informatie over Tiel - waar het ligt en het weer
 

Er is altijd iets leuks te doen in de buurt. Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht - De grootste en voordeligste krant van Midden Nederland

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Voor updates en ideeën, volg ons


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01