hit counter joomla

iets leuks doen vandaag - iets leuks te doen in de buurt

Oplage 227.300 Huis aan Huis verspreid!

Wie is Regionaal Uitgelicht

Wie is Regionaal Uitgelicht

Regionaal Uitgelicht is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen de MediaRaad en RTG Reclame.

De MediaRaad

De MediaRaad is een communicatiebureau. Eigenaar Adriaan Brouwers is reeds jaren bekend op het gebied van marketing en communicatie en is bekend met de strategieën in marketing-land. In maart 2015 is De MediaRaad, na ruim 30 jaar in dienstverband, als zelfstandig bedrijf op de markt begonnen.

RTG Reclame

RTG Reclame, eigenaar Ton Gommans, is een onafhankelijk reclamebedrijf dat thuis is in het ontwikkelen van marktstrategieën. Door de ruim 30 jaar ervaring op dit gebied heeft RTG reclame bijzonder veel kennis in huis om daar de adverteerders mee te bedienen. RTG heeft ervaring met praktisch alle kranten en bladen die in het gebied uitgegeven worden waar Regionaal Uitgelicht wordt verspreid en kan een eerlijk en onafhankelijk advies geven over deze bladen.

Samenwerking

Begin 2015 werd duidelijk dat zowel de MediaRaad als RTG Reclame eenzelfde doel voor ogen hebben. De bedrijven bedienen met een goed product, waarbij de hoge kwaliteit van het grootste belang is. 

Binnen de uitgeversbranche van met name de huis-aan-huisbladen zijn prognoses van levensbelang en wordt alles in het werk gesteld om deze te halen. Niet onbelangrijk... In de visie van Regionaal Uitgelicht staat de absolute leesbaarheid van Regionaal Uitgelicht voorop. We willen een krant die allereerst goed gelezen wordt, een krant gedrukt op absoluut hoogwaardig papier en een drukkwaliteit die zelfs de kleinste kleurnuances weergeeft.

Dat is gelukt. De krant is er, en waar het om gaat: de lezer... en die is zichtbaar enthousiast!

De adverteerder in onze krant is een echte klant. Elke adverteerder wordt bij Regionaal Uitgelicht in het zonnetje gezet. Door de opzet van deze krant weten we zeker dat de adverteerder aandacht krijgt. Geen verkooppraatjes die nergens toe leiden. Regionaal Uitgelicht werkt, vraag het onze adverteerder!

Regionaal Uitgelicht is een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod aan huis-aan-huisbladen.  De enige overeenkomst tussen Regionaal Uitgelicht en de andere huis-aan-huisbladen is dat het formaat min of meer gelijk is, en dat het materiaal waarop gedrukt wordt van papier is. Daarna zijn er geen overeenkomsten meer. Regionaal Uitgelicht is een krant die in een mega-groot gebied valt en is hiermee het grootste blad in zijn soort!

RTG Reclame is thuis in het ontwerpen van drukwerk, en houdt zich voornamelijk bezig houden met de layout van de krant, niet met de verkoop. De MediaRaad is thuis in de verkoop en is ook uitgever van Regionaal Uitgelicht. Er wordt gebruik gemaakt van redacteuren die thuis zijn in het maken van Regionaal evenementen nieuws, waarbij de organisatie centraal staat.

Waarom dan Regionaal Uitgelicht

Regionaal Uitgelicht is niet uit de lucht komen vallen. Grote organisaties hebben behoefte aan een groot podium. Maar vaak ontbreekt het geld of de middelen voor een groot podium. De lezers hebben behoefte aan een krant als Regionaal Uitgelicht: Wat is er in de buurt te doen... We weten het niet of struinen het internet af, op zoek in het woud van aanbieders...

Nieuws over de buren lezen we vaak niet of sneeuwt onder in ander nieuws. Daarnaast, mocht er al iets van in de krant staan, zijn het vaak kleine stukjes waarin net niet verteld kan worden waar het om gaat.
Regionaal Uitgelicht biedt alle organisaties een gratis podium. De grote evenementen krijgen een podium in de krant, zodat de hele regio weet wat er te doen is, en hierop kan reageren. De 'kleinere evenementen' krijgen natuurlijk ook een podium. Ook hier wordt aandacht aan geschonken in de krant en/of op de website. Of het nu gaat om schapen scheren, of over een groot muziek-spektakel iedereen kan het lezen. De website versterkt de krant, de krant versterkt de website.

Voor de adverteerder betekent dat, dat er automatisch meegelift kan worden op de grote bereikbaarheid. Voor een fractie van wat standaard een advertentie zou kosten in meerdere huis aan huisbladen die in het gebied verspreid worden. Daarnaast heeft deze krant een compleet andere dekkingsgraad en daardoor een bijzonder brede doelgroep. 

Wanneer u als bedrijf het regionale potentieel heeft, waarom zou u dan heel veel geld uitgeven als het echt beter en goedkoper kan. De nadruk ligt in het bijzonder op de kwaliteit, waarbij Regionaal Uitgelicht ook nog eens veel goedkoper is dan alternatieve bladen. We hebben een simpele en vooral eerlijke module die aangeeft wat de verschillen zijn.(Klik hier)

En...wat is het het doel?

Simpel. We willen ene krant die door zo veel mogelijk mensen gelezen wordt. Wanneer uw bedrijf zich presenteert met een stevige handdruk... moet dit ook uitgestraald worden. Regionaal Uitgelicht is het visitekaartje van de adverteerder. Eén krant, één groot gebied - één laag tarief en in één super-kwaliteit.

We zorgen er voor dat onze adverteerder zich klant voelt. De adverteerder zorgt er namelijk voor dat het blad er komt, en dus is deze voor ons belangrijk. We lopen er graag een stapje harder voor. We plannen bij Regionaal Uitgelicht geen nummers in... we plannen een adverteerder in!

Wat komen we dan tegen?

We komen op de markt veel prangende zaken tegen waarvan we vinden dat dat niet mag gebeuren. Ook wij maken fouten, maar de adverteerder staat bij Regionaal Uitgelicht altijd op een voetstuk.

  • Er wordt bij het opmaken van de krant inhoudelijk naar de advertenties gekeken of er concurrentie naast staat;
  • Er is geen sprake van 'redactie-pagina's'. Zowel links als rechts komt redactie of een advertentie te staan;
  • Er wordt niet extra betaald voor kleur. Dat is standaard;
  • In het hele gebied wordt één en dezelfde krant verspreid. Overal dezelfde krant, dezelfde kwaliteit;
  • Iedere adverteerder moet in de schijnwerper staan, dus maximaal 3 adverteerders op een pagina;
  • Altijd persoonlijk contact aan zowel opmaak-kant als aan de verkoop-kant. 

Terug naar de hoofdpagina van Regionaal Uitgelicht - Altijd iets leuks te doen!

Een overzicht van onze adverteerders

Regionaal Uitgelicht, jouw krant voor o.a. :


Regionaal Uitgelicht is een product van de Mediaraad welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr 62753061 BTW NL 140274145B01