Met de biebpas voor € 1,- naar het weeshuismuseum.

Met je bibliotheekpas voor € 1,- naar het weeshuismuseum in Culemborg? Dat kan van 1 mei tot 1 november 2018! De actie geldt voor de hele regio en is een idee van het Elisabeth Weeshuis Museum in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland, ter gelegenheid van Culemborg 700 jaar. Het gaat om een proef gedurende zes maanden in het feestjaar in Culemborg. Normaal betaalt een volwassene € 8,- entree in het museum.

700 jaar Culemborg, 700 cent korting

Vanwege de viering van 700 jaar stadsrechten 1318-2018 bedraagt de korting 700 cent en dus betalen bibliotheekleden slechts € 1,- en hebben kinderen (onder de 18 jaar) op vertoon van hun biebpas gratis toegang.

Museumdirecteur Nicole Spaans: ‘Het museum wilde graag een proef doen om te zien of we meer bibliotheekleden over de museumdrempel kunnen krijgen. Herman Wevers van de bibliotheek, die ook gevestigd is in het weeshuis, was direct in voor een actie en bedacht de slogan ‘700 jaar Culemborg, 700 cent korting’.

We weten zeker dat mensen die van boeken houden, de verhalen die we in het weeshuismuseum vertellen ook zeer zullen waarderen. We hopen ze dan ook met deze actie tot een museumbezoek te kunnen bewegen. En dat mogen ook bibliotheekleden uit Tiel of Geldermalsen zijn!” Meer informatie: www.bibliotheekrivierenland.nl of www.weeshuismuseum.nl

Het adres: Elisabeth Weeshuis, Herenstraat 29, 4101 BR Culemborg