Expositie Boerderij in Nieuwegein t/m 10 augustus
Expositie Boerderij Van 10 juli t/m 10 augustus exposeren de Pastellisten van Open Atelier en groep Special 2019 o.l.v. Lisa Peters Esvelt in Kunstgein Podium.
Tijdens de expositie “Boerderij” zullen ruim 30 pastellisten hun werken tonen. Alle werken zijn gemaakt met soft pastel, een medium waarmee zowel tekenachtig als schilderachtig gewerkt kan worden, en dat laten de kunstenaars dan ook zien! Daarnaast worden gedurende de expositieperiode 4 gratis mini workshops georganiseerd voor maximaal 8 deelnemers per workshop. Aanmelden voor deze workshops kan via www.pastellum.nl/workshops < www.pastellum.nl/workshops> . De mini workshops worden gegeven op: za 20 juli en 3 augustus en op do 18 juli en 1 augustus van 14:00 tot 14:45 uur. Kom kijken en wie weet wordt u ook besmet met het “Pastelleritus” virus.
Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site
kunstgein.nl/expositie.
Expositie Boerderij vindt plaats op 10-07-2019
Vanaf 13.00 uur uur tot 17.00 uur. Adres: In het atrium Stadshuis Nieuwegein, KunstGein Podium Nieuwegein
Kijk voor meer informatie op www.kunstgein.nl/expositie Wil je iets leuks in de buurt gaan doen, in Nieuwegein is iets leuks te doen. Expositie Boerderij vindt je in Nieuwegein.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •