Nieuwjaarsduik in Houten op 1 januari 2019

Nieuwjaarsduik in Houten op 1 januari 2019

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Nieuwjaarsduik in Houten op 1 januari 2019

Zin in een sportieve start van het nieuwe jaar? Ga dan nieuwjaarsdag naar Houten voor de traditionele nieuwjaarsduik; ook wel het grootste- en kortst durende evenement van Houten en in de regio.

Op het strand van de Rietplas (aan de Rendiermos) gaat om 12.00 uur de 17e Nieuwjaarsduik van start, georganiseerd door de Stichting Nieuwjaarsduik Houten.

Er kunnen maximaal 700 deelnemers te water gaan.

Dit jaar steunt stichting Nieuwjaarsduik Houten, het goede doel Alpe d’HuZes. Robin Horeman beklimt in juni 6 keer de Alpe d’huzes.

Koude wind, regen, zon of ijs, zelfs bij hevige vorst kan het doorgaan omdat de organisatie zich al jaren gesteund weet door een groep enthousiaste ijszaagmeesters van de brandweer Houten.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich beschut of niet beschut, mannen en vrouwen apart, om te kleden aan de rand van het strand.

Wederom mag de stichting het predicaat “serieuze Nieuwjaarsduik” van Unox uitdragen. Het voldoet daarmee aan de gestelde voorwaarden van Unox voor een Nieuwjaarsduiklocatie.

De Nieuwjaarsduik van Houten is al 16 jaar lang een gezellige happening. En dat zal het 1 januari 2019 ook weer worden.

Via de website www.nieuwjaarsduikhouten.nl kun je je inschrijven.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)