Open Atelierdagen in Culemborg

Open Atelierdagen in Culemborg

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Open atelierdagen bij edelsmidse Hackebuijs

Al jaren is het weekend voor Pasen hét weekend van de open atelierdagen bij Edel-Smidse Hackebuijs uit Culemborg. Dit jaar staan deze dagen in het teken van 40 jaar in “het vak” en wordt het een feestje.
Truus maakt sieraden waarin beeldhouwen en het maken van sieraden bijna in elkaar over gaan. De ontwerpen van de mini sculpturen met de meest uiteenlopende vormen worden verrijkt met de meest mooie edelstenen en fossielen vanuit de hele wereld, zijn van een klasse apart. Ieder werkstuk is uniek, zoals elk mens uniek is.

Uniek
Truus verwerkt goud, zilver, witgoud en titanium en combineert deze edele metalen met de mooiste edelstenen en fossielen tot unieke sieraden die inmiddels over de hele wereld worden gedragen.
De beelden die ze zowel voor binnen als buiten maakt, zijn van zilver, diverse steensoorten en koper. Deze worden -in samenwerking met gedegen koper, fossielen, versteend koraal- zo ontworpen dat de schoonheid van de natuur tot uiting kan komen.
Iedere edelsteen die de edelsmidse verwerkt, is uniek in zijn soort: prachtige opalen, die alle kleuren van de regenboog vertonen, rutielkwarts (bergkristal waarin rutielnaaldjes als insluitsels zijn gekristalliseerd), wondermooie lapis lazuli, uit Afghanistan, ammonieten en trilobieten en nog vele andere edelstenen worden allemaal gezet in de eigenzinnige ontwerpen van deze edelsmid.
40 jaar in het vak, behoort gevierd te worden. Daarom zijn er ieder open atelier dag 10 sieraden waarop de nieuwe eigenaar 10,20,30 of 40 % direct terug ontvangt. Het percentage kunt u als verrassing “blindelings” kiezen.

Algemeen
De Open atelierdagen zijn 22, 23, 24, 25 maart
Openingstijden: dagelijks van 11.00 – 17.00 uur
Adres: Appelboom 12, Culemborg.
Informatie: 0345 517 436De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)