Oud-Rabobankdirecteur Hans van den Berg exposeert in BuitenMuseum Tiel.

Oud-Rabobankdirecteur Hans van den Berg exposeert in BuitenMuseum Tiel.

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Oud-Rabobankdirecteur Hans van den Berg exposeert in BuitenMuseum Tiel.

Het BuitenMuseum in Tiel nodigde eerder wethouder Marcel Melissen en directeur van Cultuurbedrijf Tiel Ruud van Zuilen uit om een tentoonstelling te maken in de museumkasten.

Nu zet het museum de jaarlijkse traditie voort en geeft het stokje door aan Hans van den Berg, oud-directeur van de Rabobank. Tot en met dinsdag 10 juli kunnen bezoekers kennismaken met ‘De Keuze van Hans van den Berg’.

Tijdens zijn werkzame leven bij de bank heeft Van den Berg regelmatig zijn hart voor de beeldende kunst laten zien. Zo daagde hij beeldend kunstenaar Eef de Graaf uit om een monumentaal werk te maken, met de belofte dat het aan de gevel van de bank geëxposeerd zou worden. Daarnaast heeft hij regelmatig cursussen beeldende kunst gevolgd.

Van den Berg heeft een selectie gemaakt uit werken van cursisten van Zinder Educatie, de Kunstuitleen en professioneel werkende leden van Kunstenaarsvereniging Werkplek. De afgelopen jaren heeft dit concept geresulteerd in verrassende exposities.

Adres: Zinder, Rechtbankstraat 1 Tiel www.zinder.nlDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)