Queen sound in Beneden-Leeuwen op zaterdag 9 februari

Queen sound in Beneden-Leeuwen op zaterdag 9 februari

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Queen-sound in De Bever op zaterdag 9 februari

De legendarische popband Queen was altijd al een fenomeen en zal dat –gezien de belangstelling ervoor- ook blijven. Musicals, films, grote prijzen, nummer 1 in de top 2000…. Het vuur van Queen is nog steeds niet gedoofd. CaféDe Bever in Beneden Leeuwen haakt er ok op in met een concert op 9 februari van de ban Miracle.

Legendarisch

Al bijna twintig jaar lang staat deze band synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit als het gaat om de getrouwe weergave van Queen-muziek.

De meest succesvolle band van de wereld is al menig keer nagespeeld, maar de manier waarop Miracle dat op zaterdag 9 februari vanaf 21.00 uur doet op het podium van café De Bever, kunnen maar weinigen evenaren. Terwijl veel Queen Tribute bands zich toeleggen op het kopiëren van de visuele aspecten van een Queen-show, heeft Miracle een eigen show. Ze geeft er de voorkeur aan om de muziek het werk te laten uitvoeren, om een echte band te zijn in plaats van een visuele komedie. Met de in Italië gevestigde, Jordan Trey op leadvocals, Rens de Hond, die uitgebreid toerde met ‘We Will Rock You – The Musical’, op gitaar, Leon Padmos op toetsen en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op basgitaar en Victor Louisa op drums en zang, verandert Miracle elk podium in een rockstadion en laat je de gloriedagen van het Queen-tijdperk herleven.

Keep yourself alive, Don’t stop me now en natuurlijk Bohemian Rhapsody komen ongetwijfeld voorbij. Ben jij ook zo verknocht aan de legendarische klanken van Queen en heb jij trek in een muzikale reis door het Queen repertoire lekker dicht bij huis?

Dan is Café de Bever aan de Zandstraat 53 in Beneden Leeuwen op 9 februari vanaf 21.00 uur dé place to be!!De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.