Theater in de meivakantie…

Theater in de meivakantie…

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

In de meivakantie naar Theater Artemis in Schouwburg Agnietenhof.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof sluit het seizoen voor jeugd- en familietheater op woensdag 2 mei af met De onzichtbare man (4-12 jr) van Theater Artemis. Een perfect uitje voor in de meivakantie!

De onzichtbare man

Na het onweerstaanbare De man die alles weet hebben René van ‘t Hof en Jetse Batelaan opnieuw samen een voorstelling gemaakt. Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is die koffiemok die door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

In de media

Pers en publiek is enorm enthousiast over de voorstelling. Zo zegt de vijfjarige Fenna: “Maar de onzichtbare man, ja, die is echt onzichtbaar. Daar zijn geen trucjes voor. Hij bestaat gewoon." De Theaterkrant geeft het jeugdtheaterstuk maar liefst vijf sterren: “De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in ‘De onzichtbare man’ prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.”

Kaarten bestellen

Kaarten voor De onzichtbare man op woensdag 2 mei om 14.30 uur zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 of aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00-16.00 uur, zaterdag 14.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)