Tiel – Anook Cléonne exposeert in Zinder Expo

Tiel – Anook Cléonne exposeert in Zinder Expo

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Anook Cléonne exposeert in Zinder Expo.

TIEL – ‘Places to come home to’ is de titel van de nieuwe expositie van beeldend kunstenaar Anook Cléonne. Ze toont hiermee landschappen, waarbij de schaal en vervreemdende kleuren de verbeelding sturen. Op donderdag 19 april om 20.00 uur wordt de expositie geopend in Zinder Expo en is te zien tot zondag 20 mei 2018.

Volgens Anook zegt de manier waarop wij kijken naar een landschap eerder iets over onszelf dan over het landschap op zich; haar landschappen kunnen gelezen worden als projecties van een gemoedstoestand. Als een anatomist of botanist legt ze details en structuren bloot die resoneren aan innerlijke drijfveren. Ze daagt de toeschouwer uit om zich af te vragen waar hij staat en hoe zich dat verhoudt tot de wereld om ons heen.

Beeldend kunstenaar Anook Cléonne

Anook Cléonne (Almelo, 1972) is opgeleid aan de Gerrit Rietveld Academie en de Rijksakademie in Amsterdam. Ze woont en werkt in Arnhem. Het openingswoord ligt in handen van Estelle Boelsma, dichter en uitgever van Aporeia.

De reeks exposities in Zinder wordt samengesteld door Cor Litjens, beeldend kunstenaar. Het

bezoeken van de expositie is gratis. Bekijk de openingstijden van Zinder op www.zinder.nl.

Zinder Expo, Rechtbankstraat 1 TielDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)