Tiel Julian Sas Band in Zinder Tiel

Tiel Julian Sas Band in Zinder Tiel

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Julian Sas Band in Zinder Tiel!

Julian Sas Band komt naar Zinder Podium op zaterdag 24 maart! Julian Sas is in zijn genre één van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voort gebracht en als gitarist behoort hij tot de absolute top van Europa.

Julian Sas, winnaar van de ‘European Blues Award for best Artist 2016’ is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting. Julian Sas is muzikant in hart en nieren. Hij kwam in aanraking met muziek van Chuck Berry toen hij zes jaar oud was. De liefde voor muziek ontwikkelde zich snel de jaren erna, hij luisterde naar alles wat in zijn ouders platen kast stond; jazz, country en rock ‘n roll als het maar gitaren waren.

Later werd hardrock zijn ding, maar hij kreeg als 13-jarige een levens veranderend moment toen hij voor de eerste keer Muddy Waters hoorde en zijn eerste gitaar kreeg. Die dag besloot de jonge Sas zijn leven te wijden aan blues en bluesrock. Vier jaar later hoorde de inmiddels 17-jaar jonge Julian Sas Rory Gallagher en dat maakte nog meer indruk. Julian besloot professioneel muzikant te worden en is sindsdien ‘on the road’ als leider van een van de beste en populairste live acts is in de Europese club scene.

‘Feelin Alive’ is de 5e live-registratie van Julian Sas en de eerste in de bezetting met Roland Bakker op orgel/piano en Fotis Anagnostou op bas. Fans en critici met aandacht voor detail hadden al een bescheiden koersverlegging op het vorige Sas album ‘Comin’ Home’ opgemerkt. Vooral de vette orgel-licks trokken hun aandacht. De Julian Sas Band is altijd op zoek naar wat het verschil maakt, heeft altijd de grenzen van het genre verkend.

Locatie: Zinder Tiel, Rechtbankstraat 1, Tiel. De zaal is te bereiken via de secundaire ingang aan het John van Burenplein.

Datum: Zaterdag 24 maart. Deur gaat open om 20.30u. Entree is 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en via www.zinder.nl

Adres:

Zinder Tiel, Rechtbankstraat 1, TielDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)